lub Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Odesláno 1. července 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enGiN Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Moc pěkná kombinace... Mohl bych poprosit ještě o nějaké foto, třeba i na ruce?
tommasini Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Ahoj, taky se přidávám. Koupil jsem je zde na fóru před pár dny a jsem z nich opravdu nadšený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 anžto mi přijde, že je v této sekci málo fotek Srpů, přidávám pár svých neumělých fotek...
Dantechno Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Kurnik zmensi to , ani nemuzu scrollovat
Rudykopalsson Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Kurnik zmensi to , ani nemuzu scrollovat už mi to nende:-(
Rudykopalsson Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 takže znovu a lépe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Něco jsem ještě našel v šuplíku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Odesláno 15. července 2012 Něco jsem ještě našel v šuplíku. ggrande, jaky jsou ty Solary? je jich ted plnej web, ale neni nad primou zkusenost. tady se tady poridit za slusnou cenu, tak si rikam, jestli se hodi jako otloukanky na obcasnou tezkou praci? misto bych na ne mel
ggrand Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 ggrande, jaky jsou ty Solary? je jich ted plnej web, ale neni nad primou zkusenost. tady se tady poridit za slusnou cenu, tak si rikam, jestli se hodi jako otloukanky na obcasnou tezkou praci? misto bych na ne mel Snad stačí taková odpověď : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48057-seiko-ssc021p/
petr_cha Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 (upraveno) anžto mi přijde, že je v této sekci málo fotek Srpů, přidávám pár svých neumělých fotek... mě příjde, že je v této sekci málo holek... nový přírůstek do rodiny :-) Knighty s novým safírem a především úplně nová Lucinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2012 uživatelem petr_cha
Rudykopalsson Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 (upraveno) velká gratulace... já už to tady někde postoval, ale když už jsi začal - tak SRPY a Karolínka - měla týden, teď už má skoro půl roku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2012 uživatelem Rudykopalsson
petr_cha Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 Díky :-) jestli jsi tu svoji fotku sem už dával, tak to jsem jí tehdy minul, takže minimálně z mého pohledu dobře, že jsi jí přidal znovu.. je to fajn fotka! ... takže vlastně to můžu shrnout, že Seiko potápky jsou opravdu pro každou příležitost.. mě provedly i porodem :-)
Dr.Gr33nthumb Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Moje hodinky pro radost .-)
Návštěvník jirkapoldapoles Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Nezlobte se na mě, ale vy jste Seikaři????a nezminite takovou nadheru jako je tato?!NO TEDA bezkonkurenční potápky:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfi Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Obávám se, že Arnie tu nikdo nemá.
shag Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 mě příjde, že je v této sekci málo holek... nový přírůstek do rodiny :-) Knighty s novým safírem a především úplně nová Lucinka Peto, ak su to tie moje byvale, tak uz maju za sebou 2 porody Tiez som ich mal pri porode mojho loptosa... Gratulujem a ak by si sa ich niekedy zbavoval, tak daj vediet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamilb Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Nezlobte se na mě, ale vy jste Seikaři????a nezminite takovou nadheru jako je tato?!NO TEDA bezkonkurenční potápky:D Tak ty cos tady postnul ale nejsou zrovna v nejlepší kondici. Obávám se, že Arnie tu nikdo nemá. Ale jo tuším že ještě má,myslím že i v trochu lepším stavu než tento vrak. Upraveno 26. července 2012 uživatelem kamilb
Návštěvník jirkapoldapoles Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 JJ ale narychlo sem nic nesehnal a mrzi me ze nejsem majitelem.sou fakt bezva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se