Peta-Biker Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Nevíte, kde se dá sehnat ta guma??? tady a je naprosto excelentní, měkounká. Nejlepší řemen je Isofrane, ale tenhle mu šlepe na paty
Rudykopalsson Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Podle mě nejkrásnější vintage potápky. souhlas... jednou si je taky pořídím:-)
radek00 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Zdravím možná blbá otázka ale chci se zeptat jak správně nastavit den v týdnu(dvojjazičnej) a datum u hodinek SEIKO SKX009 aby to správně ukazovalo??kdyby někdo popsal modelovou situaci třeba k dnešnímu dni,jelikož se mi to nedaří správně nastavit,díky za odpověd
instant Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Nastav den aj datum na vcerajsi, potom povytiahni korunku uplne a pohybom ruciciek vpred prejdi do spravneho dna a casu.
iwannabeasailor Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Podle mě nejkrásnější vintage potápky. Já tady ten svět teprve objevuji,ale tohle musím mít! Krása. Gratuluji.
groula Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Seiko sportura kinetic a suunto core - a pa že nemáme dvě slunce. Na druhé fotce samotná seika. Mám je už docela dlouho a pořád se mi líběj :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Seiko sportura kinetic a suunto core - a pa že nemáme dvě slunce. Teda ty Seika nevypadají věru zle,naopak vypadají báječně Ta celokovová luneta z nich dělá o třídu hezčí hodinkynež he tomu u jejich setřiček s černou lunetou. Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem hejdik
kdojinej Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Dneska bylo trochu času, tak jsem udělal pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Klasika je proste nesmrtelna
radek00 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 parádní fotky parádní hodinky tyhle ty se nikdy neomrzí
mydlinkaTM Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 moje řeč!........ po týdením testování, jestli si náhodou neoblíbím Monstra, opět zpátky na ruce! Pro průkaznost přikládám foto z dnešního ranního kancldivingu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 mydlinkaTM: Ježiši, informativní rozměr v závorce, už mě to pronásleduje i doma... Na Bítově... chtělo by to něco většího. Ale tyhle Monstery už majitele nezmění
mydlinkaTM Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Trojan: to víš o půl sedmý už dřu jako blázen (bystrej jako lasička, a to jsem tu fotku z větší části ořezal aby to nebylo tak vidět) Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem mydlinkaTM
Peta-Biker Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 SKX007 jsou super hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
diver60 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Krasa ...me ale lezi ve skrini pac potrebuju ty plny koncovky na oyster ... nema nikdo?????
Boofish Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Když to tu vidím, tak mě znovu bere myšlenka na Black Monstry, ale váhám jestli tah nebo guma ??? Poradíte vlastní zkušenosti? Dát si pozor na fejky?
Tyg80 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Já když je viděl na tahu, tak mi přišly už moc monstrózní a lesklý, dal jsem je na gumu a působí na mne jakoby elegantněji (i když monstra) :-) PS: Pardon, fotka je blbá, ale lepší jsem nenašel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem Tyg80
ggrand Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Rozhodně tah, pak dokoupit gumu, buď tu ze SRP043 nebo 4HX0JB(měkkčí a podle mě peknější než Z20). Mohl bys zkusit nové Monstra, ať si první
Boofish Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Díky za názory. Jak vypadaj nový monstra? Musím popátrat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se