Boofish Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Už jsem je našel - no jsou nějaký divný I když ty SRP311K1 mají něco do sebe Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem Boofish
mydlinkaTM Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 to ggrand: rozhodně, z vlastní zkušenosti, ta guma 4HXOJB je lepší než Z20, velice příjemná na nošení
Onipep Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Ještě jsem je tady nepotkal!?Tak přidávám svoji trošku:) Omlouvám se za fotky,příště asi vyhrabu ve sklepě stativ Jsou zatím jediný seiko který mám, doufám, že to tak ale nezůstane .......!Nevíte kolik jim tak může bejt???? Odhaduju min. 20 let?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 jake je seriove cislo? rok vyroby zjistis z toho.
reborn Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Je to model SKX023J a začal se vyrábět v roce 1996. Pokud jsou ciferník a ručičky původní. Podobný model je SKX031, ale ten má jiný tvar hodinové ručičky.http://www.makedostudio.com/watches/seiko-divers/#midsize-and-small-divers
Onipep Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Díky za odpověd, měl jsem pocit,že jsou ještě starší!?Po tom co přišli, tak mě je sebrala přítulka a půl roku je nedala z ruky!Prostě srdeční zaležitost:)Až budou promazány, vrátěj se zase na její útlou ručku, určitě to nafotím:rolleyes: Na moji pazouru jsou malé, což jsem z fotky při kupování nepoznal.
vraby Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Nevěděl jsem kam s tím,víte o nich? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
radek00 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 asi nejhezčí monstra klidně bych do nich šel
ondra.palas Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Taky se mi líbí, silně o nich uvažuju. Navíc si chci vyzkoušet hacking.
vraby Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xmikes Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2012 Tady jsem našel pěknou fotku...
kdojinej Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
groula Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Asi před rokem sem kolegovi prodal Monstry. A už se mi stejkalo, tak sem se je od něj vzal zas zpátky Společná fotografie seiko monster a seiko sportura 509 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Na sněhu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mates444 Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Nejsou to čistokrevný potápky, ale WR200 mají... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zatorak Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 omlouvám se, že jsem trochu OT a nedávám žádnou fotku, ale doporučuju se podívat na tento youtube videokanál.
Josef01 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Pokud Seiko, pak bych bral tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se