kamilb Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 To nebudou 007,bo by musela mít pazouru jak já Myslím že to sou mid size 38mm,SKX013. A nebo je to chlap
TCF Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 No fakt, sú to moje SKX007. Nejako jej seknú. A to má priateľka klasické rozmery.
kamilb Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 No,musím kapitulovat a uznat že jí ta velikost fakt sedí. ... stejně mi to nejde do hlavy
Dantechno Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 No fakt, sú to moje SKX007. Nejako jej seknú. A to má priateľka klasické rozmery. Rozmery ma opravdu v poradku
vraby Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 No,musím kapitulovat a uznat že jí ta velikost fakt sedí. ... stejně mi to nejde do hlavy co ti nejde do hlavy? prostě nemáš pazouru jak píšeš,ale ručku jak pěkná ženská
Rudykopalsson Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Seiko SKX007 v peknom prostredi. skoro bych řekl, že by to chtělo i další fotky... klidně i s těma hodinkama
kamilb Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) ...by to chtělo i další fotky... Vzhledem k tomu že jsem se tady veřejně totálně znemožnil neznalostí proporcí(myslím tím hodinek),trvám na dalších fotkách!! Upraveno 29. července 2012 uživatelem kamilb
TCF Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Ďakujem. Ono tie hodinky nie sú až také veľké. Už som videl väčšie ohavy na ženskom zápästí. Pre tých ktorý chcú viac fotiek asi vás sklamem, ale viac nemám. Tá situácia vyplynula úplne spontánne kedy mi priateľka nechtiac zavadzala pred foťákom (asi mohla aj častejšie).Viď foto: Ale aby sme neboli OT, takto vyzerajú na mojom zápästí.
Rudykopalsson Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) tak já taky přidám jednu fotku... Upraveno 29. července 2012 uživatelem Rudykopalsson
Návštěvník eleven Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Tady to napojení tahu na pouzdro vypadá daleko lépe než na tvé předchozí fotce. A aji bych řekl, že ten tah má 22mm, nebo ne?
vraby Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) v příspěvku 91 je orig.tah Seiko 20mm,další je myslím watchadoo tah 22mm.Asi úhel pohledu. Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem vraby
Návštěvník eleven Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 v příspěvku 91 je orig.tah Seiko 20mm,další je myslím watchadoo tah 22mm. Asi úhel pohledu. No, na tvojí fotce ten origo tah nevypadá zle. Asi to je fakt jinej úhel pohledu. Tady je můj úhel pohledu na moje potápky:-) Na pozadí jsou na monitoru ty Danovy. BTW, boční pohled na lunetu a pouzdro SKX007 vůbec, byl iniciační pro můj vlastní nákup. Viděl jsem je na jednom člověku a zachtělo se mi jich též. Pořád se mi líbí. Oproti jiným, i podstatně dražším, modelům od Seika se mi líbí i to, že nemají průchozí dírky na stěžejky. To mi vždycky připadalo takový lacinný.
vraby Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Samurailaciné dirky,ale praktické Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem vraby
ggrand Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 eleven: No jo, SKX00x sice nemají dírky, to beru, ale proč teda ti blbečci tam nedají stěžejky s hranou pro manipulaci?!
Návštěvník eleven Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 eleven: No jo, SKX00x sice nemají dírky, to beru, ale proč teda ti blbečci tam nedají stěžejky s hranou pro manipulaci?! Aby měl člověk lepší pocit z zoho, že to zvládl :-) Ale kromě sundávání origo gumy s tím zas takovej problém není. A třeba by ty stěžejky s hranou nesplňovaly v nějakém ohledu ISO. Já jsem si objednal nějaké "diver´s" stěžejky navíc, kdyby se mi častým sundáváním zničily tyhle, respektive jsem je chtěl dát do dalších neoriginálních silikonových řemenů, a přišly mi stěžejky s hranou, ale o dobrej milimetr kratší!!! Tak jsem je uložil do šuplíku a na tyhle hodinky je patrně používat nebudu.
nickolas Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 ...tak vám pěkně děkuji za toto úžasné vlákno...právě jsem zjistil, že nutně potřebuju oranžové diversky SEIKO
Rudykopalsson Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 ...tak vám pěkně děkuji za toto úžasné vlákno...právě jsem zjistil, že nutně potřebuju oranžové diversky SEIKO rádo se stalo a to je jen začátek:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se