Přejít na obsah

Seiko Divers - fotky

Chumpus

Doporučené příspěvky

MM maju 43mm a vysku 15, GS su 44,2 a vyska 14 podla oficialnych udajov.

GS posobia objektivne na ruke o dost väcsie v porovnani s MM. MM vyzeraju zase ovela vyssie ako by sa dalo povedat vzhladom na rozdiel 1mm. 

Co je ale zasadny rozdiel, MM je proste kus ocele. GS su titanovky, cize podstatne lahsie a neskutocne pohodlne, sedia proste dokonale. 

Snad cez vikend nieco pofotim, nech vidite aj dodrbanu sponu na GS :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Presně tak kolego,jde vidět že o nich něco víš.Dokonce silně zvažuji tuning zlatým custom shroudem.Na ebay se jeden takový nedávno mihnul.

ja som videl bronzovy pvd shroud. nevyzeral teda vobec zle. Inac tie GS su najlepsi mix vsetkeho. na ruke sedia vyborne, cifernik pocitovo o centimeter vacsi ako MM, lahke, elegantne. Dokonale oblekovky.

ale najlepsie je mat vsetky troje, Epstein potvrdi :)

Odkaz ke komentáři

Tak tie dva kusy su z uplne ineho sveta kazdy. Povedal by som ze MM600 su MM1000 bez pracovneho oblecku s GMT funkciou navyse. Mne ten imbus vobec nevadi, naopak. Spolu so starymi landmastrami SD GMT a MM1000 su trojica aku tromfne maloktory vyrobca. Pokial ide o pouzite technologie, unikatnost, dizajn apod.

GS dajvre su high class sportove hodinky. Da sa s nimi potapat, ale na to su prave Prospexy. Na civilne nosenie asi budu naj, ak clovek chce hodinky v tejto cenovej kategorii a chce od toho istu davku elegancie.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

Ano je to tak,600 SD jsou pořádný kus.Myslím že to bude něcojako Orient 300m.Samozřejmně 600m jsou jiná liga a to nejen strojkem ale velikostně a mohutností budou podobné.GS divery jsou takové japan RLX.600 MM bych si rád potěžkal jsou opravdu krásné.Ale z Prospex diver je pro mně pořád král Emperor.Líbí se mi i vintage 600m auto tuna.Ted si hodně pochvaluji ty Kinetic tuny.Perfektní lumi,opravdu svítí jako reflektor a mají velký ciferník který spolu s vystouplými indexy dodává hodinkám správný divers-look.Moc dobře vypadají na zulu a gumě.Výborné prospexy,zase něco jiného oproti Sumo či klasickým Tuna.

Odkaz ke komentáři

Presne ako pise Instant, GS su sportove hodinky, ale konkretne 031 aj vdaka napisom v zlatej farbe, uzkej lunete, kombinacii lestenych a matnych casti sa neda upriet mimoriadny stupen elegancie. Jednoducho su fantasticky zladene. 

Minule som si asi po polhodine uvedomil, ze s GS na ruke rubem drevo do krbu...a ze sa teda stiepalo riadne :-)

Priznam sa, ze donedavna som si na takuto cinnost odkladal aj MM300, ktore teda postupili v rebricku na uroven pracovnych hodiniek. 

EDIT: na fotkach luneta posobi podstatne sirsie ako v skutocnosti, napr. na fotke nizsie. Realita je uplne ina.

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

Jo na ty se dá dívat pořád, mně to rozhodně neotravuje...

P.s.ten nůž značka na pouzdru mi je povědomá je od nožíře?

Dostal som ho na narodky s gravirovanymi inicialami a predpokladam, ze ano...ale povod som nezistoval, kedze som mal radost aj bez toho. Skusim nafotit druhu cast daru :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...