Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

... sbdx001 mají konkurenci, tohle jsou epesní leštěnky! :)

V univerzálnosti a nositelnosti rozhodně nemají,už jen tím že k nim není tah ale jen ta divná guma.

Ale jinak jsou super!

Odesláno

Ta guma je pekne mekoucka, ne jako klasicka Z22, pekne kopiruje zapesti a netlaci. Jo, lestenky to jsou. Velikost? S toho jsem mel trochu strach, ale je to nositelne ;-)

Krasne,smekam !

Odesláno

lestenky jako kren.. ja by som k nim dokupil od tungchoya nejaky tah, alebo dva :)

az bude prilezitost urobime porovnavacku s 011, myslim ze to bude zaujimave a nevyfotitelne, heh

Mohl bych se na neco pokorne opta?))

Odesláno

Diky hosi. Kupoval jsem ze Spanelske ebaye. Planuju jedno vyzivne chlubici vlakno, a to frankenmonstry, sun 019 (uz mely davno dorazit :-() a tyhle tunaky. Jsem domluvenej s Martarem, ze je nafoti. Bohuzel finisujem s rekonstrukci hospody a na stredu mame reopening, takze ted nestiham.

Instant, prej se vracis k Emperorom, srovnavacka by byla fajn.

• po 2 týdnech...
Návštěvník cecil
Odesláno

Instante di do nich Emperor jsou moje nejoblíbenější hodinky.Ted jsem si k nim pořídil i mesh a objednal celou novou lunetu,kdyby něco.CEGY ty SD jsou nádherný..

Jo napíšu to tady,mněl jsem i klasické Sbdx001 a s emperor srovnávat nejdou,je to něco jiného ale jsou asi i lepší alespon podle mně.

+safír

+52mm nositelné však i pro tenké zápěstí díky absenci nožek

+pravděpodobně robustnější závit korunky

+snad silnější lumi(větší indexy)

+22 mm roteč

+1000m

+první celotitanové hodinky na světě s monoblok konstrukcí

+o něco jemnější chod lunety

+dají se vytunit(shroud)

-vyšší cena

-oproti sbdx001 jistá neuniverzálnost ale to máme každý jinak

Ale abych nechci tu vžádném případě sbdx011 nějak hanit, jsou to nádherné a špičkové divery ale tak to vidím ve srovnání s emperor já.

Odesláno (upraveno)

dnes mi dorazila první objednavka z asie (v pondělí odeslano a dnes zvonil kuryr...posta se ma co ucit) a to SRP491 se strojek 4R36. Vse precizne zpracovano, skvela luminiscence. Akorad mi prijdou na me ruce docela male. To bude asi tema Steinama Nav B-UHR 47 mm co nosim :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem rainier wolfcastle

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...