Akam Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 6309 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 No bezva tak jsem zjistil že potřebuju 6309-7049. Seiko z roku 1979 prostě musím mít . Nemá někdo tipy na nákup?
CEGY Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Tuna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tombed Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) 7002-700A EDIT: hustokrutopřísní tuňáci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem tombed
Chumpus Odesláno 28. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 TunaTak to řeknu i tady - jsem rád, že to klaplo Osahal jsem si je a jsou to skvělý hodinky. sbdx001 mají konkurenci, tohle jsou epesní leštěnky!
Návštěvník tonytrubka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 ... sbdx001 mají konkurenci, tohle jsou epesní leštěnky! V univerzálnosti a nositelnosti rozhodně nemají,už jen tím že k nim není tah ale jen ta divná guma.Ale jinak jsou super!
CEGY Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Ta guma je pekne mekoucka, ne jako klasicka Z22, pekne kopiruje zapesti a netlaci. Jo, lestenky to jsou. Velikost? S toho jsem mel trochu strach, ale je to nositelne ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Slusna konzerva,odkud si je porizoval?
instant Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 lestenky jako kren.. ja by som k nim dokupil od tungchoya nejaky tah, alebo dva az bude prilezitost urobime porovnavacku s 011, myslim ze to bude zaujimave a nevyfotitelne, heh
tano Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Ta guma je pekne mekoucka, ne jako klasicka Z22, pekne kopiruje zapesti a netlaci. Jo, lestenky to jsou. Velikost? S toho jsem mel trochu strach, ale je to nositelne ;-)Krasne,smekam !
tano Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 lestenky jako kren.. ja by som k nim dokupil od tungchoya nejaky tah, alebo dva az bude prilezitost urobime porovnavacku s 011, myslim ze to bude zaujimave a nevyfotitelne, hehMohl bych se na neco pokorne opta?))
CEGY Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Diky hosi. Kupoval jsem ze Spanelske ebaye. Planuju jedno vyzivne chlubici vlakno, a to frankenmonstry, sun 019 (uz mely davno dorazit :-() a tyhle tunaky. Jsem domluvenej s Martarem, ze je nafoti. Bohuzel finisujem s rekonstrukci hospody a na stredu mame reopening, takze ted nestiham. Instant, prej se vracis k Emperorom, srovnavacka by byla fajn.
instant Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 To bolo len docasne odlucenie. All black musi byt, je to len otazka casu kym ich dostanem naspat na ruku. Su to hodinky s vajcami po kolena
Návštěvník cecil Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Instante di do nich Emperor jsou moje nejoblíbenější hodinky.Ted jsem si k nim pořídil i mesh a objednal celou novou lunetu,kdyby něco.CEGY ty SD jsou nádherný..Jo napíšu to tady,mněl jsem i klasické Sbdx001 a s emperor srovnávat nejdou,je to něco jiného ale jsou asi i lepší alespon podle mně.+safír+52mm nositelné však i pro tenké zápěstí díky absenci nožek+pravděpodobně robustnější závit korunky+snad silnější lumi(větší indexy)+22 mm roteč+1000m+první celotitanové hodinky na světě s monoblok konstrukcí+o něco jemnější chod lunety+dají se vytunit(shroud)-vyšší cena-oproti sbdx001 jistá neuniverzálnost ale to máme každý jinakAle abych nechci tu vžádném případě sbdx011 nějak hanit, jsou to nádherné a špičkové divery ale tak to vidím ve srovnání s emperor já.
rainier wolfcastle Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 (upraveno) dnes mi dorazila první objednavka z asie (v pondělí odeslano a dnes zvonil kuryr...posta se ma co ucit) a to SRP491 se strojek 4R36. Vse precizne zpracovano, skvela luminiscence. Akorad mi prijdou na me ruce docela male. To bude asi tema Steinama Nav B-UHR 47 mm co nosim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2014 uživatelem rainier wolfcastle
Jörg8X Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 To možná jo, protože mi přijde, že ti sedí docela dobře
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se