Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

financ má taky jedny,dával je do kupy,nevím jak to dopadlo.

Sem párkrát zahlídl ty tvoje 6309,jsou v původním stavu?

Hoď sem pár fotek.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Hoď sem pár fotek.

OK. V sobotu něco nafotím. Řekl bych že jsou v původním stavu, kromě sklíčka. To jsem dal safírové, neboť původní je děsně orvaný. Zbytek působí origo dojmem, včetně gumy a spony.

Odesláno

OK. V sobotu něco nafotím. Řekl bych že jsou v původním stavu, kromě sklíčka. To jsem dal safírové, neboť původní je děsně orvaný. Zbytek působí origo dojmem, včetně gumy a spony.

Nafoť ať můžu závidět,hned bylo vidět co sou zač,ty nádherné bobečky lumi na indexech,to žádný aftermarket nevyčaruje ... :)

mam otazečku???sem fanda Seiko potapek a zajimalo by me za jakou cenu se daji pořidit Seiko Landmonstery????viz foto Vypujčene dekuji :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50680-seiko-landmonster/page__p__784796__hl__landmonster__fromsearch__1#entry784796
Odesláno

Nafoť ať můžu závidět,hned bylo vidět co sou zač,ty nádherné bobečky lumi na indexech,to žádný aftermarket nevyčaruje ... :)

No bobečky nádherný mám, jen co je pravda. :D

Velký bodíky na vložce lunety taky. Cifr už má něco za sebou, ručky jakbysmet ,ale pořád svítí jako sviňa. Snad i lépe než SKX.

Gumu jsem nevyfotil, nechtělo se mi to přehazovat. Vypadá jako Z-22, je šíleně tuhá a má pěknou oblou sponu. Ale kdybys chtěl, přehodim a vyfotím.:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No bobečky nádherný mám, jen co je pravda. :D

Velký bodíky na vložce lunety taky. Cifr už má něco za sebou, ručky jakbysmet ,ale pořád svítí jako sviňa.

Máš to pěkný!Paráda!

Já jsem taky prozřel jak mají vypadat pořádné vintage,mám sice,luneta,ručky,cifr aftermarket,ale pustil jsem se do toho, trošku jsem přizdvihl vložku lunety vzal jsem šmirgl,pilník a zohavil ji.

Jsem spokojen,

nemám rád leštěnky.

Odesláno

Hoď sem pár fotek.

Arnoldky mám pořád :-). Seiko H601, oproti H558 mám LCD display dole.

Dostaly safír s AR, novou vložku lunety a teď jsou na vylepšení ruček. Chytly lehkou korozi, tak dostanou léčbu rhodiem.

(původní díly samozřejmě mám zatavené v pytlíku)

Odesláno

Máš to pěkný!Paráda!

Já jsem taky prozřel jak mají vypadat pořádné vintage,mám sice,luneta,ručky,cifr aftermarket,ale pustil jsem se do toho, trošku jsem přizdvihl vložku lunety vzal jsem šmirgl,pilník a zohavil ji.

Jsem spokojen,

nemám rád leštěnky.

[

Poznáš tyhle?

Odesláno

Máš to pěkný!Paráda!

Jsem spokojen,

nemám rád leštěnky.

Díky za pochvalu.

Ty tvoje taky vypadají super, zvlášť v kombinaci s tím řemenem. Ikdyž asi bude spusta lidí tvrdit, že potápky na kůži nepatří.

Co se týká lunety, teď někdo ve vlákně Seiko podle vašich představ ukazoval uměle vyšisovanou lunetu. V kombinaci šmirglem by to mohlo být docela autentické.

Odesláno (upraveno)

Díky za pochvalu.

Ty tvoje taky vypadají super, zvlášť v kombinaci s tím řemenem. Ikdyž asi bude spusta lidí tvrdit, že potápky na kůži nepatří.

Co se týká lunety, teď někdo ve vlákně Seiko podle vašich představ ukazoval uměle vyšisovanou lunetu. V kombinaci šmirglem by to mohlo být docela autentické.

Myslíš tohle?

EDIT: Tady už šmirgl není potřeba

Upraveno uživatelem financ
Odesláno (upraveno)

To je tajemství :-)

Nedělej :)

píše že to máčí v cloroxu,to bude něco jako savo.

Myslím si že s tím vyšisuje maximálně ty haroldovy stříkané vložky.Já namočil tu původní černou do sava na dva dny a ani se to nehlo.Měl sem co dělat s tím šmirglem než sem to načal.

Odesláno (upraveno)

Poznáš tyhle?

No to víš že jo :smile_anim:

pouzdro i cifr,ten nakonec není takový průser jak sem myslel,nápis je docela v pohodě i to datumové okno není šiblé do strany.

Odesláno

Nedělej :)

píše že to máčí v cloroxu,to bude něco jako savo.

Myslím si že s tím vyšisuje maximálně ty haroldovy stříkané vložky.Já namočil tu původní černou do sava na dva dny a ani se to nehlo.Měl sem co dělat s tím šmirglem než sem to načal.

Právě Savo na to nefunguje

Tohle je zhruba po půl hodině máchání.

Odesláno

Peto, ak su to tie moje byvale, tak uz maju za sebou 2 porody Tiez som ich mal pri porode mojho loptosa... Gratulujem a ak by si sa ich niekedy zbavoval, tak daj vediet

Ano, jsou to ony ! Tak to jsou tedy pěkně "plodné" hodinky :-) to je hezké..

slouží super, jen jsem už definitivně poškrábal hardlex, takže nastoupil nový safír, původně ze Stargate.. trochu se tím změnily.. už nejsou tak čisté černé, už to chytá odstíny.. trochu jsem si na to musel zvykat..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...