instant Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 V 22. 1. 2015 v 17:45, vrcan napsal: Coo??? ten shroud je keramika? Myslel som ze len luneta a ze shroud a cele telo je titan monoblock. Nikde ani zmienka ze shroud je dalsi kus a este k tomu keramika... Nuz, uz je ale obchod dohodnuty a pridu buduci tyzden. To ze je to quartz mi nevadi, skor ta velkost a celkovo vzhlad, ale vymena bola pre mna vyhodna a mozno sa mi zapaci. Vzdy som chcel spring drive a mozno raz neskor... zatial idem postupne dalej, nahor, nadol a tak rozne po svojom :-) edit: tak som niekde nasiel a je to tak, nevadi, neposkrabe sa aspon: This watch is fully built from titanium except the outside shroud which is scratch resistant ceramic vrcane, s tebou este bude roboty... samozrejme ze shroud /daj si do prekladaca co to znamena/ nie je s telom jeden kus. ved tie srobiky tam nie su na paradu chlap co:1. sa holi2. je ľakavý typ3. si odklada v sprche WR1000m hodinky z ruky si nic ine ako 500,- USD pokutu za zzenstilost nezasluzi
vrcan Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Pre mna z toho jednoznacne vyplyva, ze keramika nie. Cize keby nemal na zemi keramicke dlazdice ale linoleum, nerozbili by sa po pade :-)A ja si svoje tiez budem odkladat pred sprchou, nech sa tesnenie na dynku neposkodi!!! :-)) Tusil som, ze je ta klietka oddelitelna, ale kedze tu http://www.shoppinginjapan.net/sbbn013neuvadzaju ani zmienku o tom ako to je, predpokladal som, ze to moze byt jeden kus a shroud je to iba akoze opticky... cize az take samozrejme to nie je, slovo shroud je proste len shroud. To potom podla tejto logiky by som napr. crown guards tiez povazoval ako za zasadne separatne pripevnene. ale pytal som sa ohladom vymeny baterky... nik nevie poradit kde najblizsie? Aj na Slovensku, alebo najlepsie vieden pripadne altro.cz? Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem vrcan
instant Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 Zacni tym ze precitas Tokunaga Archives na scwf a Seiko bibliu co som dal do "na stiahnutie" tu na fore. Vyhnes sa poznamkam typu "seiko nie je cinsky mikrobrand" a "to nic, prvykrat to vzdy boli".
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 insto, a mne by si ake tuniaky odporucil? fakt uz neviem co by som vybral
vrcan Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 diky, pozrem to! Nieco ako seiko biblia sa bude hodit...
instant Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 V 22. 1. 2015 v 21:20, jankoxxx napsal: insto, a mne by si ake tuniaky odporucil? fakt uz neviem co by som vybral v oleji. klasicke. na limitky nemas peniaze a automaty neudvihnes V 22. 1. 2015 v 21:20, vrcan napsal: diky, pozrem to! Nieco ako seiko biblia sa bude hodit... biblia sa hodi vzdy
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 V 22. 1. 2015 v 22:24, instant napsal: v oleji. klasicke. na limitky nemas peniaze a automaty neudvihnes biblia sa hodi vzdy kkkkkkvarc? to by bolo na mna prilis dekadentne.. tak si budem musiet na svoje seika este asi pockat..
vrcan Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 a aby sbbn013 nebolo smutno, tak som objednal vacsieho braceka sbdb009. Vzdycky som chcel spring drive skusit. Horsie ale je, ze musim teraz predat asi 4-5 mikrobrandov aby som to kompenzoval financne....Sranda bude, ked sa mi bude najviac pacit SRP637 aj so svojim 4R36, LOL!
instant Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 V 23. 1. 2015 v 9:11, vrcan napsal: a aby sbbn013 nebolo smutno, tak som objednal vacsieho braceka sbdb009. Vzdycky som chcel spring drive skusit. Horsie ale je, ze musim teraz predat asi 4-5 mikrobrandov aby som to kompenzoval financne....Sranda bude, ked sa mi bude najviac pacit SRP637 aj so svojim 4R36, LOL! konecne magor s gulami! co pijes, bratm..?
vrcan Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Vodu, uz vyse roka non alkohol vobec :-) uplne suhlasim som magor!!!
wizard-ov Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 SBDB009 jsou skvělé, hlavně ta třídenní rezerva a přesnost...užívám si je i když teď dostaly doma silného švýcarského konkurenta....
instant Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 V 23. 1. 2015 v 10:40, vrcan napsal: Vodu, uz vyse roka non alkohol vobec :-) uplne suhlasim som magor!!! s vodou opatrne, u mna sa neosvedcila ani v topankach. ale hodinkam nevadi, to je v pohode
vrcan Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 ...moje hodinky v zasade vodu nevidia, ak treba umyjem ale hned potom oplachnem v destilovanej vode. Nech sa ten sajrajt nedrzi pod lunetou a inde. Pozeral som na WUS ohladom SBBN013 (darth quartz) a co nevidim... ten quartz je tam ozaj spicka, nuz, objavil som ameriku. S bliziacim sa koncom 2018 sa ale budem netesit na baterkovymenu a dvojsekundovy tik mi to oznami ze nadisiel cas. treti prispevok je bohate info o tom strojceku.http://forums.watchuseek.com/f21/what-makes-7c46-superior-movement-439547.html A dalsia vec co ma potesila... za 100 USD si viem kupit novy hlinikovy shroud, rozne farby, ma to nater ze to vyzera leskle ako keramika. Cize mozno jeden kupim, asi modry... a bude po strachu. Pri SBDB009 je mi jedno, ze luneta nie je keramika, celkovo mam zo safiru a keramiky strach pri lunetach. Radsej nech sa poskrabe, ako rozbije. Alebo presnejsie, oboje ma rovnako vyhody aj nevyhody, detto plati u mna aj s hardlexom. Sice oboje budu zafire, ale kludne by som aj hardlex. Povodne remene predpokladam, ze nepouzijem, nastastie mam kopec 22mm vratane dvoch ciernych ISO, to sa bude hodit. Nie ze by sa mi nepacili tie remene, ale zdaju sa mi dlhe podla obrazkoch.
instant Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Nie je dovod takto samponovat hodinky. U Prospexov je to hereticke modlosluzobnictvo, ja by som to trestal.. Existuju vobec tunaky s keramickou lunetou? Podla mna to odporuje inicialnej myslienke a aj tento keramicky shroud bol iba taky pokus, niet dovodu na keramiku ked keramicke pvd funguje v beznom zivote (=povrchove skrabance) skoro tak isto a v pripade silnych uderov ma kovova struktura shroudu vyrazne lepsie mechanicke vlastnosti. Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem instant
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Však shroud je v podstatě ochrana před nárazy do skal, korálů a potopených bitevních lodí. Ta keramika asi není nejlepší nápad ne ?
vrcan Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Ked budu na gume, zrejme budem nosit aj v sprche, ale kedze nosim vacsinou vsetko na kozi tak musia dole :-) Top material na shroud povazujem DLC titan ako na spring tunach. Ocel je tazka, preto ma ine tuny az tak moc neoslovili (aj ked 15 s tou cenou a vypuklim hardlexom... uvidime) ... a tiez sa mi nejako hodi najviac cierna na tuny.
vrcan Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 V 24. 1. 2015 v 17:00, wizard-ov napsal: Však shroud je v podstatě ochrana před nárazy do skal, korálů a potopených bitevních lodí. Ta keramika asi není nejlepší nápad ne ? no ale ved keramiku na lunetach pouzivaju hojne a nejako to drzi :-) zrejme to naraz vydrzi (nie extremny), pad mozno nie vzdy (ten pripad co mu to padlo v kupelni mal mozno smolu a vacsinu padov by prezilo...urcite to nebude krehke ako hrncek)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se