instant Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 V 24. 1. 2015 v 17:00, wizard-ov napsal: Však shroud je v podstatě ochrana před nárazy do skal, korálů a potopených bitevních lodí. Ta keramika asi není nejlepší nápad ne ?Ved o tom prave hovorim. Ale Darth tuna bol zrejme zamerany na inu cielovu skupinu a na vychylovanie laserovych striel a odolavanie vesmirnemu ziareniu je asi OK
instant Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 V 24. 1. 2015 v 17:04, vrcan napsal: no ale ved keramiku na lunetach pouzivaju hojne a nejako to drzi :-) ......u potapacskych hodiniek? Seiko?
People Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 http://forums.watchuseek.com/f21/broken-seiko-tuna-shroud-arghhhh-616071.html
instant Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 People, uz to tu bolo niekolkokrat, a navyse konverzujeme na temu luneta, nie shroud..
vrcan Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 ano, hovorime o: Nemyslel som seiko ze pouziva keramicke lunety, ale celkovo sa pouzivaju v potapkach (brr to slovo) na cele s rolex deep sea. "vychylovanie laserovych striel a odolavanie vesmirnemu ziareniu" :lol2: no kazdopadne som rad ze ten shroud je keramicky, comu ale vyrazne prispieva moznost zakupenia non brand farebneho ineho non keramickeho. Non ne?
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Vrcan kua ale ti hoši nejsou z keramiky, ale božínku z cukrkandlíku. I když poslední dobou spíše ze sněhu a peří :-)
instant Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Rolex deepsea je akoze Jezis medzi divers hodinkami ci ako?
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 No někde je bez nich i zakázaný vstup do moře...
vrcan Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Inak akoze rolex moc nemusim (jednak nan nemam, ale hlavne je to moc modne) ale treba im uznat ze hosi vedia... 3900m je este aj na dnesok az az. Sice uz par 3000m v normalnych cenach je na svete a dalsie budu, a aj 3500m... ale cez tuto hranicu sa nik nejako nevie dostat, ked neratam extremy ako CH1 helberg 6000m alebo skvosty VDB :-) Hej, viem insto ako ich mas rad :-) ja na ne nemam nazor nejako este...4000m mam otestovane na h2o orca, ale oficialne su len do 2000m. Ale naspat ku seiko - ich WR a taktiez pouzitie hardlexu su 2 vlastnosti, ktore mi imponuju najviac. Uz ma az takmer poburuje sucasny trend tisic, dvetisic, tritisic metrovych potapiek kde nacpu hrube dynko, len aby to korespondovalo s nesmyselnym WR. Hrube sklo ocenim, ale hrube dynko je zbytocna hmotnost na ruke. Radsej poriadne 200, 300, 600, 1000m ale bez 4-5mm ocelovej placky na dynku.
Chumpus Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Keramickou lunetu mají u Seika snad jen Brightz chrona, prospex ne. Sranda byla, jak si dlouho hodně lidí myslelo, že jí mají GS divery
instant Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Veru. Prospexy maju hlinikove vlozky, okrem MM300. GS dajvre maju titankarbidove PVD.
vrcan Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 takze darth dorazil (sbbn013!). Su otrasne!!! A na origo gume obzvlast!!! :-) Je to nieco uuuplne ine ako som doteraz mal, nazov tuna can mi ani nesedi a nikdy nesedel (okrem ineho aj preto, ze shroud je na modernych tunach konicky). Oproti beznym inym hodinkam je vzhlad ozaj zvlastny a v istom zmysle skaredy, aj ked prave v tom je ta krasa, su paradne!! Je fakt, ze spring tuna co pride coskoro sa mi paci viac v kazdom smere (shroud je tvarovo iny, iny dial, luneta, nehovoriac o strojceku), ale tieto darth maju svoj vynimocny smrnc.
instant Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Origo guma je tuha a dost zdviha hodinky od ruky (na SBDX011 bola uplne nepouzitelna na moju valcovitu ruku - hruza), na denne nosenie je to dost.. strasne . Bud ju zmakci obvyklymi alchymistickymi postupmi, alebo upgradni na iny model Seiko gumaku - taky ten plochy s vlnkami hranateho tvaru by mohol byt to prave - vid obrazky so zlatymi tunakmi. Pripadne x druhov NATO, sucháčov, canvasov.. alebo si od mikrobrandoveho cinana objednaj dajaku ciernu dratenku - sak tie katalogove cisla musis vediet naspamat a cierne tunaky su uplne iny zivocich, to je pravda. to je na nich zaujimave, ake su uplne ine. ci sa pacia alebo nie, je to prakticky binarna zalezitost. Nejaka vizualna inspiracia:
vrcan Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 po par dnoch nosenia mam uz nejake dojmy a nazory na moje darth tuna. Celkovo som nadmieru spokojny a az prekvapeny ako ma dostali. To ale este neznamena, ze neskoncia coskoro v predajnej sekcii, ale o tom za chvilu.Shroud ako taky je genialny napad a rovnako aj lugless konstrukcia (bez noziciek). Pouzite materialy su podla mna top, keramika, dlc titan... Vzhlad je mega tool, ako nejaky nastroj, na mile ine ako vacsina inych potapiek, vlastne ako vsetky. Ziadny blink blink, cele je to tmave, to meno "darth" ozaj sedi. Ako najvacsi minus mam paradoxne taku prkotinu.... hodinova rucka je nevyrazna a hladam ju ocami. A dalej, luneta je velmi nachylna, to dlc. Shroud na emperor a spring tuna je vacsi v miestach ako je remen a to sa mi viac paci, je to take viac ufo... tuto je to viac disk. Oboje ma ale svoje caro. Malinko neisty som v nazore na quartz. Poviem to tak, ze pokial by som nemal na ceste spring tuny, tak by mi nevadil :-)Neviem ci uvladzem psychicky vlastnictvo dvoch tuna, takze mozno pojdu dalej, ale velmi neochotne a snad neolutujem. Remene - skusal som dnes nato, a asi 3x som dal sancu isofrane. ALe orig guma je proste najlepsia, nie len vizualne, ale je najpohodlnejsia. Trochu som ju tvaroval vo vriacej vode, ale aj predtym bola ok.
vrcan Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 (upraveno) po par tyzdnoch sa podelim s dojmami. Prekvapivo sa darth tuna stala velmi oblubena a takmer nic ine nenosim. Haluz, lebo mam doma 2x spring drive a napriek tomu uprednostnujem skakajuci quartz. Kedze sekundovka skace presne na indexy tak ma vobec nerozculuje.Tieto tuny su, a nebojim sa to povedat, mimoriadne skarede. A na orig gume obzvlast. Rad si doberam znamych a kamosoch a pytam sa ich kolko by tipovali ze toto cudo stoji a vacsinou zaznie tak 20 EUR. Malokedy dalej vysvetlim o co ide a len sa pousmejem. SKutocne to nevyzera ako hodinky, ale ako nejake ufo a neviem si momentalne predstavit ich nemat, su famozne! Robia mi ozaj radost.Pamatam sa, ako som zrejme tieto tuny videl na fotke ruky od instanta (v ciernom tricku) este roky dozadu a odvtedy mi to utkvelo v pamati ze aky otras. A paradox je, ze teraz sa neviem vynadivat, vosli mi pod kozu, zerem ich aj s navijakom! Resp. aj s orig gumou na ktoru nedam dopustit! Spring tuna, tej prichadzam na chut, moze sa stat ze ma casom uplne pohltia lebo maju na to, ale momentalne proste kraluje darth. Upraveno 26. února 2015 uživatelem vrcan
instant Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 jak skarede, co skarede. mne nikto o mojich hodinkach ze su skarede nikdy nepovedal..
McStinger Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 V 26. 2. 2015 v 21:16, instant napsal: jak skarede, co skarede. mne nikto o mojich hodinkach ze su skarede nikdy nepovedal..Kto by sa odvážil, že áno
instant Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 ale to ked takto na plnu hubu prezradis pointu, tak to uz nie je vtipne.
McStinger Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 V 26. 2. 2015 v 21:48, instant napsal: ale to ked takto na plnu hubu prezradis pointu, tak to uz nie je vtipne.Scheisse! My nie sme v americkom filme? Už mlčím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se