Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lepší a foto strojku nemáš? Jinak hezky komplikované, je to plně funkční ?

Odesláno
  V 12. 1. 2012 v 20:53, 'aukcebrno' napsal:

Tak jsem se dostal ke kapesním hodinkám uchvátilo mně to a začínám sbírat pomaličku a postupně.......

Na to, že to nemá ani ratrapant to ujde........

Odesláno
  V 12. 1. 2012 v 22:18, 'Chosé24' napsal:

Nešlo by to přeložit? /pro nás neznalé :smile_anim: / Někdy se Chosé obávám,že nemluvíš ani česky.
Odesláno
  V 12. 1. 2012 v 22:18, 'Chosé24' napsal:

V 12. 1. 2012 v 22:25, 'bohus76' napsal:

Nešlo by to přeložit? /pro nás neznalé :smile_anim: / Někdy se Chosé obávám,že nemluvíš ani česky.

Vous ne parlez pas français? Es heisst Doppelchrono auf Deutsch nebo taky split seconds in english.

Odesláno (upraveno)
  V 12. 1. 2012 v 22:31, 'Jay Doll' napsal:

Vous ne parlez pas français? Es heisst Doppelchrono auf Deutsch nebo taky split seconds in english.

Was is das Doppelchrono bitte?Please,nebo prosím :smile_anim: Děkuji

Myslíš tím doppelchronem centrální vteřinovky?Nebo v subciferníkách? :notworthy:

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Narážím na to, že český ekvivalent buď neexistuje a nebo ho tady minimálně ještě nikdo nepoužil :) .

Ratrapačky jsou chrona s dvěma sekundovkama, kde nejdříve spustíš obě najednou a poté tlačítkem jednu zastavíš a druhá pokračuje nezávisle dále a lze jí zastavit v jiný okamžik. V podstatě je to split... ééé, jak to jenom říct česky?

Odesláno
  V 12. 1. 2012 v 22:43, 'Jay Doll' napsal:

druhá pokračuje nezávisle dále a lze jí zastavit v jiný okamžik.

Zeptám se zcela vážně: Proč lidi píšou dlouhé jí, když má být krátké ji?
Odesláno
  V 12. 1. 2012 v 22:25, 'bohus76' napsal:

Jj.To je pravda.Někdy /pro zábavu/použiju zprzněný URMACHRDOJČ bez kterého by se nikdo s hodinářem ročník 1900 atd nedomluvil.Na př . Nemáte zácely k oblíku ? bude z toho janek . Ale máte bíglfutra ? Sáhne do šuplíku a podá krabičku BUCHONS ,"vyberte si .V časopise ORLOJ se sváděl boj o očistu hodinářské mluvy "germanizmy fuj".Ale zpět na začátek . S tím , že to nemá ani......je samo. vtip .Jsou to krásné hodinky a jak psáno víš ta fotka...a je to věčný kalendář ? Má to min bití ? Stroj je v utajení ? u.s.w...Na začátek sbírky rovnou taková bomba . Dfm.že nezpychneš a jako druhé budou pěkné Roskopfky !!Zdar

...

Odesláno
  V 13. 1. 2012 v 14:52, 'Chosé24' napsal:

Jj.To je pravda.Někdy /pro zábavu/použiju zprzněný URMACHRDOJČ bez kterého by se nikdo s hodinářem ročník 1900 atd nedomluvil.Na př . Nemáte zácely k oblíku ? bude z toho janek . Ale máte bíglfutra ? Sáhne do šuplíku a podá krabičku BUCHONS ,"vyberte si .V časopise ORLOJ se sváděl boj o očistu hodinářské mluvy "germanizmy fuj".Ale zpět na začátek . S tím , že to nemá ani......je samo. vtip .Jsou to krásné hodinky a jak psáno víš ta fotka...a je to věčný kalendář ? Má to min bití ? Stroj je v utajení ? u.s.w...Na začátek sbírky rovnou taková bomba . Dfm.že nezpychneš a jako druhé budou pěkné Roskopfky !!Zdar

...

Lidi se tady snaží a snaží a ona asi neplacená inzerce . Jen by mě zajímalo ,za kolik se prodaly .Zdar !
  • po 3 týdnech...
Odesláno

No, já mu ty kapesky nezávidím, jen ti nevím, ten hodinkový šrot, co tam nabízí je poněkud mimo.

Přát mu je budu, pokuď jsou alespoň střední úrovně a zcela v pořádku, jinak je to spíš na zlost.

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 13. 1. 2012 v 14:33, 'Karlos' napsal:

Zeptám se zcela vážně: Proč lidi píšou dlouhé jí, když má být krátké ji?

protoze si nepamatujou ze skoly, ze si to mohou nahradit zájmenem TU, tedy kratke ji. Kdyby slo TÉ, bylo by dlouhe...... Jinak ale at neprznim vlakno, hodinky jsou pekne, a ta korunka na 3 je zadanym artiklem......

Odesláno (upraveno)

To je šikovná pomůcka, díky. Pro mě je nepochopitelné, že někdo neslyší a nechápe rozdíl mezi ji a jí (ale taky naši a naší, moji a mojí). Vždyť je to úplně jiný pád a dává to větě úplně jiný význam. Ale někdo to prostě nevnímá.

Jinak tohle vlákno je o ničem, byla to jen nenápadná reklama jedné aukční stránky.

A přidávám ukázkový kousek textu z jedné stránky o počítačích (úplně se mi z toho kroutí palce):

A můj známý mi tvrdí, že tímto tu televizi zničím, nebo alespoň velice zkrátím životnost. A to proto, že prý jak je připojená celou dobu k PC i když jí nepoužívám, díky tomu, že jí Win detekuje stejně do ní posílá obraz, jen se nezobrazuje na obrazovce díky právě pohotovostnímu režimu. A tím se namáhá.

A také proto, že do ní jde nějaké napětí nebo co právě po tom kabelu z DVI aby jí systém mohl detekovat, a tak se opět snižuje životnost.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

gramatika to karlos : u ostatnich uvedenych pripadu to pouziti TU/TÉ plati stejne, jak jsi pochopil

TV : to by musel vzdy odpojit vsechny kabely vedouci do tv, a to vyrobce ma osetreno, protoze napeti je i v antene,hdmi,RJ45 atd a horela by mu jedna tv za druhou, kdyby nemel...:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...