Hector_24 Odesláno sobota v 11:52 Nahlásit Odesláno sobota v 11:52 Tak jsem dneska zkusil poprvé tohle. Je tam rozhodně hodně cítit ananas, možná to spíš bude pro manželku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno sobota v 16:05 Nahlásit Odesláno sobota v 16:05 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno sobota v 17:31 Nahlásit Odesláno sobota v 17:31 Před hodinou, Diamondking napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak už to doraz, na zdravie
Diamondking Odesláno sobota v 17:33 Nahlásit Odesláno sobota v 17:33 Včera jsme to načli a dneska to dojedeme... 1
Hector_24 Odesláno neděle v 15:10 Nahlásit Odesláno neděle v 15:10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno pondělí v 12:52 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:52 Sice jsem se rozhodl, že omezím pití téměř na nulu, protože to tak teď prostě cítím (revitalizace organismu), ale tady jsem musel udělat výjimku. Stylové prostředí baru v hotelu Děvín k tomu vyloženě vybízí. A na stole dvojitá Zacapa XO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tittus Odesláno středa v 22:12 Nahlásit Odesláno středa v 22:12 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
polifka Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami ... a není ten Don Papa moc sladkej? Troch mi připadal a hlavně ten Masskara ....
Pozorovatel Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami @polifka jj, je to sladké jak hovno z nutrie , ale Bumbu originál ještě víc
polifka Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami no on A.H. RIISE Non Plus Ultra je taky pěknej tlamolep. To nejsou rumy, ale rumové nápoje - ostatně to takhle píšou i na obalu
Pozorovatel Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami To se pije místo zákusku a říká se tomu elixír Občas člověk dostanete chuť i na tohle
Josef01 Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami (upraveno) Velikonoční Starobrno v pulitru Kozel ve Znojemském sklípku, není nic lepšího Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 5 hodinami uživatelem Josef01
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se