pikec Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Momentálně léčebně (Jindřichohradecký rum, lžíce medu, citron, a trošek té teplé vody) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Viktore, tak Ty slavis s manzelkou a k tomu surfujes po chronomagu? Ts-s-s Vy mladý kluci mě bavíte :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Asi se budete smát, nebo mnou hluboce pohrdat.. .. ale objevili jsme nedávno s manželkou nealkoholického Bernarda s příchutí švestek a chlastáme to tak moc, že z toho skoro mám opici.. Na tomto posledny rok ujiždi jeden kamoš abstinent, mne to chuti ako mušt vo faze kvasenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Vy mladý kluci mě bavíte :D Jako ze jsem piskle? Nahodou, uz mam doma spunta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Jako ze jsem piskle? Nahodou, uz mam doma spunta Jejdanečku, šputa i se špuntovkou To já taky, za rok a půl bude plnoletej :lol2: :lol2: A to jsou tu horší... vzhledem k tomu, že jsem "ovíněn" tak.... Viktore, co jste to slavili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 pete: to uz muzes byt za chvili i deda, no neni to super? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 pete: to uz muzes byt za chvili i deda, no neni to super? :D No právě... Doufám, že chlapec bude šikovnější než otec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Teď zrovna Prostějovskou Starorežnou na kašel a protože vidím letadla nalétávající na Ruzyň z okna, tak pomocí těchto stránek "řídím " letový provoz .http://www.flightradar24.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 http://www.flightradar24.com/ jéé to je pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verta Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 .. asi sto let gin. fajn antiperle s příjemným vedlejším účinkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 V utery 7xPlzenske, 3x Jack Daniels a 2 doutniky. Bylo mi zle 2 dny Vratim se ke kvalitnim vinum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 kvalitne vina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 V utery 7xPlzenske, 3x Jack Daniels a 2 doutniky. Bylo mi zle 2 dny Hlavně nemíchat, ale kdo na to má pořád myslet, když je dobrá nálada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Čau borci, tak teď si vychutnávám Absinthe ST.Antoine s vychlazenou vodou. Fakt pohoda - doporučuji vyzkoušet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Znáte? Lepší nealko jsem nepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Jasně, docela ujde i to celkem připomíná pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Momentálně Veltlín pozdní sběr 2009ale přinde mi, že ty sedmičky dělaj čím dál menší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Dostal jsem chuť na limču, takže Braník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Znáte? Lepší nealko jsem nepil Tak to jsi nejspíš ještě nepil Birell od Radegastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Birellu se neda vyhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se