brett Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Ku.va , co sem lezu. Hned jsem dostal chuť a jdu si nalít! Nalil jsem si The Macallan, Elegancia, 12y Ježíš, to je to dobrý! Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Absinth od Metelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Vypadá to, jako limonáda, ale je v tom chlast a je to dobrota.Tenhle drink jsem odkoukal v mých oblíbených Jižních Tyrolích a realizoval až doma. Jmenuje se to v originále Spritz.Překládat nemusím.Doporučuju k samovýrobě. Jednoduché, jak facka.6cl Prosecca4cl Aperol(bitter aperitiv) lze nahradit CampariLedDolít sodovkouA ještě tam vložit plátek pomeranče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 nejlepší je ten výpis z ČS Marusjo , teď už o tobě ví velký bratr všechno! a abych nebyl jen OT: to vlevo a vpravo v lajně se jmenuje mamajuana, moc fajnový pití, prima opička http://en.wikipedia.org/wiki/Mama_Juana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 sem dostal balantínku, sem ňákej chabrus na průdušky, sem si nekoupil rum, sem si z balantinky udělal grog, se mi udělalo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Tomku, to není výpis ze Spořky anóbrž z Komerčnej.A je to výpis z karty, takže mrdup s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 už zase víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Já zrovna Jamesona. Ta irská má něco do sebe. Navíc se občas prodává v plastu, takže, když třeba cestuješ po světových p...lích, optimalizuješ poměř efekt/hmotnost brutto A to je ekologický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Absinth od Metelky a jakej? já mám Metelku na skypu a v sobě asi litr troyanské slivové rakie (pracovní cesta do bulharska), že bych mu to rovnou pochválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 a jakej? já mám Metelku na skypu a v sobě asi litr troyanské slivové rakie (pracovní cesta do bulharska), že bych mu to rovnou pochválil Moravia 70%... Moc dobrej, ale lahev už je prázdná Teď je na řadě myslivec a kofola! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Moravia 70%... Moc dobrej, ale lahev už je prázdná Teď je na řadě myslivec a kofola! ježiši k**va kriste, to nepij, umřeš! Milan ten absinth vaří schválně tak, aby kombinace s Myslivcem byla smrtící Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Pomáham a překládam mladý bakalářku a za odměnu si dávam už třetí lahev bechera během týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 No když už jsou ty velikonoce tak fšechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Sauvignonek od Veverky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 ježiši k**va kriste, to nepij, umřeš! Milan ten absinth vaří schválně tak, aby kombinace s Myslivcem byla smrtící Náhodou, ta kombinace s Myslivcem a kofolou po tomhle Absinthu byla naprosto ideální, vůbec mi nebylo blbě Podle mě ten Absinth zneutralizoval jedy z Myslivce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 tmavé svijany... a doma se chladí dom perignon... výjimečná příležitost, výjimečné pití.. škoda, není to každý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 najradši mám aqua aqua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 slivovice cely den ... zitra to bude zajimave ve skole ... live fast die young Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 já od pátečního srazu zůstal u rumu je to pro mě novinka, tak zkoumám, bádám, koupil jsem včera el dorado 12 a je to kurewsky dobrý, jdu nakupovat dál, DOPORUČTE PROSÍM DALŠÍ ZAJÍMAVÉ RUMY,jo a jak ty stařené dobroty pijete ? mě to chutná nejvíc při pokojovce, bez ledu a čisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) já od pátečního srazu zůstal u rumu je to pro mě novinka, tak zkoumám, bádám, koupil jsem včera el dorado 12 a je to kurewsky dobrý, jdu nakupovat dál, DOPORUČTE PROSÍM DALŠÍ ZAJÍMAVÉ RUMY,jo a jak ty stařené dobroty pijete ? mě to chutná nejvíc při pokojovce, bez ledu a čisté Zkus Matusalem 15y. Nevoní tolik po citrusech jak to El Dorado, ale je výbornej. Jinak taky piju při pokojovce, bez ledu a čisté. A celkem zajímavej je Sailor Jerry, kořeněnej, hoooodně vanilkovej. Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se