Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Vypadá to, jako limonáda, ale je v tom chlast a je to dobrota.

Tenhle drink jsem odkoukal v mých oblíbených Jižních Tyrolích a realizoval až doma.

Jmenuje se to v originále Spritz.

Překládat nemusím.

Doporučuju k samovýrobě. Jednoduché, jak facka.

6cl Prosecca

4cl Aperol(bitter aperitiv) lze nahradit Campari

Led

Dolít sodovkou

A ještě tam vložit plátek pomeranče.

post-500-081960800 1303242516.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

a jakej? :smile_anim: já mám Metelku na skypu a v sobě asi litr troyanské slivové rakie (pracovní cesta do bulharska), že bych mu to rovnou pochválil :baaasmiley:

Moravia 70%... Moc dobrej, ale lahev už je prázdná

Teď je na řadě myslivec a kofola!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

ježiši k**va kriste, to nepij, umřeš! Milan ten absinth vaří schválně tak, aby kombinace s Myslivcem byla smrtící :blowup:

Náhodou, ta kombinace s Myslivcem a kofolou po tomhle Absinthu byla naprosto ideální, vůbec mi nebylo blbě :) Podle mě ten Absinth zneutralizoval jedy z Myslivce :D

Odkaz ke komentáři

já od pátečního srazu zůstal u rumu :D je to pro mě novinka, tak zkoumám, bádám, koupil jsem včera el dorado 12 a je to kurewsky dobrý, jdu nakupovat dál, DOPORUČTE PROSÍM DALŠÍ ZAJÍMAVÉ RUMY,jo a jak ty stařené dobroty pijete ? mě to chutná nejvíc při pokojovce, bez ledu a čisté

Odkaz ke komentáři

já od pátečního srazu zůstal u rumu :D je to pro mě novinka, tak zkoumám, bádám, koupil jsem včera el dorado 12 a je to kurewsky dobrý, jdu nakupovat dál, DOPORUČTE PROSÍM DALŠÍ ZAJÍMAVÉ RUMY,jo a jak ty stařené dobroty pijete ? mě to chutná nejvíc při pokojovce, bez ledu a čisté

Zkus Matusalem 15y. Nevoní tolik po citrusech jak to El Dorado, ale je výbornej. Jinak taky piju při pokojovce, bez ledu a čisté.

A celkem zajímavej je Sailor Jerry, kořeněnej, hoooodně vanilkovej.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...