gas Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 dík, objednám ještě mě dle popisu zaujalo tohle: http://www.bartida.multibrands.cz/rum/stareny/diplomatico-reserva-12-anos-rum-0-7l-40,1010043.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 dík, objednám ještě mě dle popisu zaujalo tohle: http://www.bartida.m...40,1010043.html Ten jsem zatim nepil, ale má výborný reference. No a samozřejmě Ron Zacapa Centenario 23y. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) to vypadá dobře, tak mám 4 kousky, jak to přijde, tak mě dlouho nikdo neuvidí to diplomatico maj v makru za 900, to si koupím hned zítra Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) to vypadá dobře, tak mám 4 kousky, jak to přijde, tak mě dlouho nikdo neuvidí to diplomatico maj v makru za 900, to si koupím hned zítra A kupoval jsem v Makru ten Matusalem, mám pocit že za 750. V podstatě všechno, co tady padlo, v Makru maj. Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 bral jsem na test jen el dorado, zitra vemu zbytek, ale Zacapa Centenario 23y tak tuším nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 cervene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 roibos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 kafíčko s bailey´s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 grappa - cabernet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 .... v sobě asi litr troyanské slivové rakie (pracovní cesta do bulharska)..... Dej vedet, az zase dostanes chut a pojedes si k "nam" pro toho mistniho zlateho Jelinka. Udelame Sofijsky mikrosraz (uz jsme se tu mihli 4 z Chronomagu v poslednim roce). Po "klice" z britskych ostrovu a samozrejme bratrech z SK jsme asi dalsi nejvetsi zahranicni komunita :-) Jo, a abych nebyl OT, prave piju Colu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Uzasna lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Dej vedet, az zase dostanes chut a pojedes si k "nam" pro toho mistniho zlateho Jelinka. Udelame Sofijsky mikrosraz (uz jsme se tu mihli 4 z Chronomagu v poslednim roce). Po "klice" z britskych ostrovu a samozrejme bratrech z SK jsme asi dalsi nejvetsi zahranicni komunita :-) Jo, a abych nebyl OT, prave piju Colu... abych nebyl v uvodu OT, tak po navratu jsem hned na druhy den absolvoval ochutnavku a prvni rocnik Vizovicke slivovice, tedy 2008, rok zrajici na susenych svestkach mi prave bulharsko pripomnel svoji ovocnou, skoro az medovou, sladkou chuti - takze doporučuju no a do bulharska jedu znovu v poslednim tydnu v cervenci, takze proti srazu zadny disputat, jen nevim jestli se dostanu do sofie mimo prilet odlet - jinak pobyvam hlavne v Troyanu, ale urcite to muzem zkusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokost Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2011 Poslední dobou ujíždím na rumu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 toto su veci co ma hnevaju - vino v plaste a este to marketovat ako uzasny napad. moze to mat sebelepsi obsah ale z takehoto obalu je to cista internatna 'chodbovica', alebo bezdomovecke ranajky.. polievku tiez papkam z taniera a nie z kybla.. rovnaky hnus su plastove 'korky' do flias. a vrcholom su plechove srobovacie uzavery. minule som sa nechal zlomit na alibernet, vid tento: http://www.chateaumodra.sk/alibernet-chateau-modra-xi.-generacia-148d/ medaily, vyber z hrozna a hore drb - srobovaci plechovy uzaver jak na vodke zo stanicneho bufetu myslim, ze sam vinar kt. to robi by mal vediet, a vazit si svoj produkt, ze ho nebude balenim takto degradovat. podobny trend su tie 2liter piva v PETkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 právě teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Tak zrovna šroubovacích uzávěrů bych se zastal. Na novém Zélandě, v Austrálii, JAR apod. jsou velice tradiční a mají je i vína z té nejlepší produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Tak zrovna šroubovacích uzávěrů bych se zastal. Na novém Zélandě, v Austrálii, JAR apod. jsou velice tradiční a mají je i vína z té nejlepší produkce. ja nie som degustator alebo vzdelany connoisseur vin, no zaroven si nekupujem ani lacnu 'studentsku' produkciu vin, ale normalny prirodny korok ocenim. Sprosty ritual toho, ze ked otvoris flasku, nechas korok napichnuty na vyvrtke a snupnes si z neho tu prvu vonu, kt. ti nieco povie (alebo nie). Co ma prekvapuje je aj rozdiel v cenach, vino vacsinou nakupujem v potravinach, nie vinarnach, ale ked vedia do 2.9e vina dat korok, preco drbu na 3.99e plastovu imitaciu, alebo na 5e srobovaci plech. Skor by som chapal opacnu postupnost. Mi to pride, hlupo povedane, akoby si na porsche 911 dostal plechove disky, pricom na sportovy hyunday dostanes Momo elektrony /alegoria/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 ja nie som degustator alebo vzdelany connoisseur vin, no zaroven si nekupujem ani lacnu 'studentsku' produkciu vin, ale normalny prirodny korok ocenim. Sprosty ritual toho, ze ked otvoris flasku, nechas korok napichnuty na vyvrtke a snupnes si z neho tu prvu vonu, kt. ti nieco povie (alebo nie). Co ma prekvapuje je aj rozdiel v cenach, vino vacsinou nakupujem v potravinach, nie vinarnach, ale ked vedia do 2.9e vina dat korok, preco drbu na 3.99e plastovu imitaciu, alebo na 5e srobovaci plech. Skor by som chapal opacnu postupnost. Mi to pride, hlupo povedane, akoby si na porsche 911 dostal plechove disky, pricom na sportovy hyunday dostanes Momo elektrony /alegoria/. No tak to "šňupnutí" z korku ti má povědět jenom to, jestli není plesnivý, což u kovu odpadá Sám mám také radši korek, ale to, že šroubovací uzávěr znamená nekvalitní víno je přežitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 nemyslel som, ze to automaticky znamena nekvalitne vino, prave naopak, myslel som, ze kvalitne vino by si zasluzilo prave ten tradicny prirodny korok, proste obal ktory nebude dehonestovat produkt (chardonnay v tetrapaku...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 ja nie som degustator alebo vzdelany connoisseur vin, no zaroven si nekupujem ani lacnu 'studentsku' produkciu vin, ale normalny prirodny korok ocenim. Sprosty ritual toho, ze ked otvoris flasku, nechas korok napichnuty na vyvrtke a snupnes si z neho tu prvu vonu, kt. ti nieco povie (alebo nie). Co ma prekvapuje je aj rozdiel v cenach, vino vacsinou nakupujem v potravinach, nie vinarnach, ale ked vedia do 2.9e vina dat korok, preco drbu na 3.99e plastovu imitaciu, alebo na 5e srobovaci plech. Skor by som chapal opacnu postupnost. Mi to pride, hlupo povedane, akoby si na porsche 911 dostal plechove disky, pricom na sportovy hyunday dostanes Momo elektrony /alegoria/. ono je to trochu i tým, že prírodného korku je málo a je drahý Inak šróbovačky na bielych vínach, ktoré by si mal skonzumovať do 2-3 rokoch sú podľa mňa ok, a ďaľšia ich výhoda je, že neotvoríš korknuté víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se