Micey Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 100%. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Zase po (ne zas tak dlouhém) čase po mně Martin vydyndal moonwatche - i když tentokrát ne od Omegy Co dodat, s Martinem je to dycky radost, snad se budeme moct brzo potkat v nerouškovém a poklidném režimu. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Obchod s Martinem, těžká pohoda i za časů koronaviru. Díky a těším se na setkání v lepších časech.Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Zase jeden pohodový obchůdek, díky a klobouček, Martine ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 I přes bojové podmínky proběhlo vše na jedničku. Ostatně, jako vždy. Palec nahoru a vřelé doporučení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jsem rad ze jsem Martina po dlouhe dobe videl. Krome toho ze prikoupil kvanta hodinek se vubec nic nezmenilo a je to proste ?na ferovku? jako vzdy = 100% doporuceni pro vsechny milovniky hodinek, jestli je nekdo srdcar, tak je to Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Obchod nehodinkoveho charakteru a velmi prijemne setkani, kupodivu poprve osobne po tech letech, co tu otravujeme. Moc diky, chlape, bylo mi velkym potesenim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Takže jako už poněkolikáté a vždy na jedničku...tentokrát ale musím vypíchnout kolegovu chronochorobu: Kuncák - mám utržený koleno Já - přijedu Ti naproti ať nesedíš v autě celej večer Kuncák - neřeš to...pohoda...a pak nocuje (celej páteční večer, noc) místo rande na zavřené D1... Tohle dokazuje,že je skoro stejně velkej "chronoblázen" jako já děkuji a příště klidně znovu...a pak zase...proste si ty hodinky půjčujeme jak se nám líbí a tak to má být... Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Za me spokojenost. Komunikace, ochota, vstricnost = 100%. At se dari a brzke uzdraveni preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Je to sice "nošení sov do Atén", ale neodpustím si to. S Martinem je to vždy milé setkání. To dnešní jsme navíc okořenili i jedním obchodem. Tradičně vše v naprostém pořádku. Moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 S Martinem to byl můj první obchod a naprosto bezchybný. Mohu jen doporučit.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Příjemná a pohodová domluva, příjezd na domluvene misto s predstihem a vse naprosto OK. Rozhodne doporucuji a díky. Preji do budoucna vse nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Za mě "jen" další pozitivní komentář - díky Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Super komunikácia, dokonca remeň poslaný zdarma, kvôli malému časovému zdržaniu. Martin je hóóódně slušnej oddíl. Díky a rád znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Děkuji za obchod, vše v pořádku. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Děkuji za další obchod, vše dle domluvy. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Díky moc za skvělý obchod, i když šlo o maličkost. Vše samozřejmě v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ball_ik Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Rozšířím základnu spokojených kupujících. Rychlá domluva i odeslání. Vše na jedničku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Nejen super chlap, féerový prodejce..ale i pomohl s dodáním hodinek včetně milého dárku. Díky a DOPORUČUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodie Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Jednání a komunikace na jedničku. Díky za obchod Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se