Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zase po (ne zas tak dlouhém) čase po mně Martin vydyndal moonwatche - i když tentokrát ne od Omegy :)

Co dodat, s Martinem je to dycky radost, snad se budeme moct brzo potkat v nerouškovém a poklidném režimu. Díky!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem rad ze jsem Martina po dlouhe dobe videl. Krome toho ze prikoupil kvanta hodinek se vubec nic nezmenilo a je to proste ?na ferovku? jako vzdy = 100% doporuceni pro vsechny milovniky hodinek, jestli je nekdo srdcar, tak je to Martin :)

• po měsíci...
Odesláno

Obchod nehodinkoveho charakteru a velmi prijemne setkani, kupodivu poprve osobne po tech letech, co tu otravujeme.

Moc diky, chlape, bylo mi velkym potesenim!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takže jako už poněkolikáté a vždy na jedničku...tentokrát ale musím vypíchnout kolegovu chronochorobu:

Kuncák - mám utržený koleno

Já - přijedu Ti naproti ať nesedíš v autě celej večer

Kuncák - neřeš to...pohoda...a pak nocuje (celej páteční večer, noc) místo rande na zavřené D1... 

Tohle dokazuje,že je skoro stejně velkej "chronoblázen" jako já :)

děkuji a příště klidně znovu...a pak zase...proste si ty hodinky půjčujeme jak se nám líbí a tak to má být... 

Snake doporučuje ;)

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Je to sice "nošení sov do Atén", ale neodpustím si to. S Martinem je to vždy milé setkání. To dnešní jsme navíc okořenili i jedním obchodem. Tradičně vše v naprostém pořádku. Moc děkuji!

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Příjemná a pohodová domluva, příjezd na domluvene misto s predstihem a vse naprosto OK. Rozhodne doporucuji a díky.

Preji do budoucna vse nej!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Super komunikácia, dokonca remeň poslaný zdarma, kvôli malému časovému zdržaniu. Martin je hóóódně slušnej oddíl. Díky a rád znovu.

• po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...