Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skvělá informace. Patrně by nikdo z Rolex fandů neměl přehlídnout a doplnit knihovnu :-)

Já zápasím se 4,5 kg od Omegy :-)

post-5108-018199500 1326530033.jpg

Tuhle bibli Omega mám taky. Je to absolutně nejlepší kniha pro sběratele Omeg. Až na někdy značně znehodnocené fotografie naprosto zbytečným zvětšením, a poměrně málo detailních infomací o klíčových modelech, je to kniha kterou člověk musí mít. Mapuje historii, vznik a vývoj modelových řad, je v ní mnoho dobových inzerátů, a dokumentace k modelům. Není ovšem tak detailní a chronologicky přesná, jak Mondaniho knihy. Objednat se dá u Dušáka, před čtyřmi lety stála cca 6.500 Kč.

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky Cybere za vyčerpávající informace,bylo to příjemné počtení.

"Začínal jsem jako skoro všichni zde s Primkami, které mám dodnes rád." Jen by mne zajímalo,zda jsi si nějaké primky nostalgicky ponechal,případně jaké. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Velice dekuji za recenzi, myslim ze ji zde skutecne mnoho lidi oceni! Zamozrejme vcetne me, ktery diskuzi okolo knih vyvolal a Ty tak skvele objasnil.

Prosim Te, jak je to presne s aktualizaci knihy RSS, o ktere pises. Kdyz knihu koupis nekde se registrujes? Pak chodi aktualizace mejlem nebo tistene postou? Aktualizace je celozivotni nebo jak je to? Pokud koupis starsi knihu, jak je to s aktualizaci? Diky za odpoved.

Ano je to tak jak píšeš, knihu si zaregistruješ na vloženém tištěném formuláři ( myslí se dokonce i na prodej knihy dalšímu kupujícímu, takže aktualizace můžou dostávat až dva lidé ), a každý rok Ti GUi.do pošle velký sešit na křídovém papíru s aktuálními informacemi ( nové modely, vývoj cen, atd ). Poslední aktualizace je z roku 2011. Doufám že je doživotní, ale nevím jestli se myslí doživotní u uživatele nebo u Guida :D.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Od Mondaniho mají na app store aplikaci 100 years of rolex za 50 éček a story of submariner a explorer z jiného nakladatelství za nějakých 7 éček. V ukázkách vypadají velmi dobře

Odesláno

Super informace a přehled, díky moc. Taky jsem začal přemýšlet o studiu na toto téma, od Rolexu toho zatím moc doma nemám (tedy myslím knížek)

Odesláno

Docela rád bych někde koupil časem tu bichli Omegy, to tu tak rozšířený není a asi se to nebude shánět úplně dobře:-(

Tak zrovna ta půjde sehnat bez problémů, např. stránky Omegy nebo si ji objednej přímo u AD
Odesláno

Od Mondaniho mají na app store aplikaci 100 years of rolex za 50 éček a story of submariner a explorer z jiného nakladatelství za nějakých 7 éček. V ukázkách vypadají velmi dobře

Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili?

Odesláno

Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili?

Ta je na iPhone. Na iPad je stejna ale HD za těch pade.
Odesláno (upraveno)

To je úplně jiná kniha, tato:

http://www.collectingwatches.com/en/our-editions/product/view/2-books-about-rolex/2-1908-2008-100-years-of-rolex.html

a obávám se že bude upravená pro iPhone i Pad. Verze iPad HD je za 50 Euro.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

skvělé by bylo, kdyby někdo udělal takovou to recenzi na další knihy, nejlépe na produkci od Omegy. Taky bych něco sepsal, ale nemám srovnání, nevlastním takový zdroj publikací.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem neodolal a uz jsem si tu app stahnul..

Musim rict, ze to stoji za to..;)

Hodne info, pekne fotky a je to vse pekne razeno podle r.v. nebo modelu nebo ref.c..

Upraveno uživatelem kulix
Odesláno

Respekt a klobouk dolů. Recenze jsem přečetl jednim dechem. Těch pár řádků stačilo, abych v duchu v těch jednotlivých knížkách listoval s tebou. Určitě jsi navnadil spoustu členů včetně mě. Mondaniho přehledy by se snad daly označit za bibli chronomagu:) Rolexy možná nejsou nejlepší nebo nejkrásnější, ale mají drtivé charisma!

Odesláno

cybere jsi frajer

ještě jsem k roládám úplně nedorostl, ale v pátek jsem je na srazu držel poprvé v ruce:)

jsou hezký!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...