Přejít na obsah

ROLEX subjektivní recenze několika knih

Cyber

Doporučené příspěvky

Skvělá informace. Patrně by nikdo z Rolex fandů neměl přehlídnout a doplnit knihovnu :-)

Já zápasím se 4,5 kg od Omegy :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tuhle bibli Omega mám taky. Je to absolutně nejlepší kniha pro sběratele Omeg. Až na někdy značně znehodnocené fotografie naprosto zbytečným zvětšením, a poměrně málo detailních infomací o klíčových modelech, je to kniha kterou člověk musí mít. Mapuje historii, vznik a vývoj modelových řad, je v ní mnoho dobových inzerátů, a dokumentace k modelům. Není ovšem tak detailní a chronologicky přesná, jak Mondaniho knihy. Objednat se dá u Dušáka, před čtyřmi lety stála cca 6.500 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky Cybere za vyčerpávající informace,bylo to příjemné počtení.

"Začínal jsem jako skoro všichni zde s Primkami, které mám dodnes rád." Jen by mne zajímalo,zda jsi si nějaké primky nostalgicky ponechal,případně jaké. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Velice dekuji za recenzi, myslim ze ji zde skutecne mnoho lidi oceni! Zamozrejme vcetne me, ktery diskuzi okolo knih vyvolal a Ty tak skvele objasnil.

Prosim Te, jak je to presne s aktualizaci knihy RSS, o ktere pises. Kdyz knihu koupis nekde se registrujes? Pak chodi aktualizace mejlem nebo tistene postou? Aktualizace je celozivotni nebo jak je to? Pokud koupis starsi knihu, jak je to s aktualizaci? Diky za odpoved.

Ano je to tak jak píšeš, knihu si zaregistruješ na vloženém tištěném formuláři ( myslí se dokonce i na prodej knihy dalšímu kupujícímu, takže aktualizace můžou dostávat až dva lidé ), a každý rok Ti GUi.do pošle velký sešit na křídovém papíru s aktuálními informacemi ( nové modely, vývoj cen, atd ). Poslední aktualizace je z roku 2011. Doufám že je doživotní, ale nevím jestli se myslí doživotní u uživatele nebo u Guida :D.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Od Mondaniho mají na app store aplikaci 100 years of rolex za 50 éček a story of submariner a explorer z jiného nakladatelství za nějakých 7 éček. V ukázkách vypadají velmi dobře

Odkaz ke komentáři

Od Mondaniho mají na app store aplikaci 100 years of rolex za 50 éček a story of submariner a explorer z jiného nakladatelství za nějakých 7 éček. V ukázkách vypadají velmi dobře

Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili?

Odkaz ke komentáři

Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili?

To je úplně jiná kniha, tato:

http://www.collectingwatches.com/en/our-editions/product/view/2-books-about-rolex/2-1908-2008-100-years-of-rolex.html

a obávám se že bude upravená pro iPhone i Pad. Verze iPad HD je za 50 Euro.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Respekt a klobouk dolů. Recenze jsem přečetl jednim dechem. Těch pár řádků stačilo, abych v duchu v těch jednotlivých knížkách listoval s tebou. Určitě jsi navnadil spoustu členů včetně mě. Mondaniho přehledy by se snad daly označit za bibli chronomagu:) Rolexy možná nejsou nejlepší nebo nejkrásnější, ale mají drtivé charisma!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...