Cyber Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Skvělá informace. Patrně by nikdo z Rolex fandů neměl přehlídnout a doplnit knihovnu :-) Já zápasím se 4,5 kg od Omegy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tuhle bibli Omega mám taky. Je to absolutně nejlepší kniha pro sběratele Omeg. Až na někdy značně znehodnocené fotografie naprosto zbytečným zvětšením, a poměrně málo detailních infomací o klíčových modelech, je to kniha kterou člověk musí mít. Mapuje historii, vznik a vývoj modelových řad, je v ní mnoho dobových inzerátů, a dokumentace k modelům. Není ovšem tak detailní a chronologicky přesná, jak Mondaniho knihy. Objednat se dá u Dušáka, před čtyřmi lety stála cca 6.500 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Pánové všem Vám moc děkuju za pozitivní ohlasy, což mě možná do budoucna posune k dalším recenzím. Díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Díky Cybere za vyčerpávající informace,bylo to příjemné počtení."Začínal jsem jako skoro všichni zde s Primkami, které mám dodnes rád." Jen by mne zajímalo,zda jsi si nějaké primky nostalgicky ponechal,případně jaké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Velice dekuji za recenzi, myslim ze ji zde skutecne mnoho lidi oceni! Zamozrejme vcetne me, ktery diskuzi okolo knih vyvolal a Ty tak skvele objasnil. Prosim Te, jak je to presne s aktualizaci knihy RSS, o ktere pises. Kdyz knihu koupis nekde se registrujes? Pak chodi aktualizace mejlem nebo tistene postou? Aktualizace je celozivotni nebo jak je to? Pokud koupis starsi knihu, jak je to s aktualizaci? Diky za odpoved. Ano je to tak jak píšeš, knihu si zaregistruješ na vloženém tištěném formuláři ( myslí se dokonce i na prodej knihy dalšímu kupujícímu, takže aktualizace můžou dostávat až dva lidé ), a každý rok Ti GUi.do pošle velký sešit na křídovém papíru s aktuálními informacemi ( nové modely, vývoj cen, atd ). Poslední aktualizace je z roku 2011. Doufám že je doživotní, ale nevím jestli se myslí doživotní u uživatele nebo u Guida . Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Od Mondaniho mají na app store aplikaci 100 years of rolex za 50 éček a story of submariner a explorer z jiného nakladatelství za nějakých 7 éček. V ukázkách vypadají velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Super informace a přehled, díky moc. Taky jsem začal přemýšlet o studiu na toto téma, od Rolexu toho zatím moc doma nemám (tedy myslím knížek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Docela rád bych někde koupil časem tu bichli Omegy, to tu tak rozšířený není a asi se to nebude shánět úplně dobře:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Docela rád bych někde koupil časem tu bichli Omegy, to tu tak rozšířený není a asi se to nebude shánět úplně dobře:-( Tak zrovna ta půjde sehnat bez problémů, např. stránky Omegy nebo si ji objednej přímo u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Od Mondaniho mají na app store aplikaci 100 years of rolex za 50 éček a story of submariner a explorer z jiného nakladatelství za nějakých 7 éček. V ukázkách vypadají velmi dobře Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Jinak Cybere fakt super prace.. Zase jsem se posunul dal.. Diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili? Ta je na iPhone. Na iPad je stejna ale HD za těch pade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Moc pěkná práce, díky za ni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Cyber, diky - vyborna prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Nasel jsem tu app pro iphone 100 years of Rolex za 9,99? od Mondani.. Je to jina nebo slevili? To je úplně jiná kniha, tato: http://www.collectingwatches.com/en/our-editions/product/view/2-books-about-rolex/2-1908-2008-100-years-of-rolex.html a obávám se že bude upravená pro iPhone i Pad. Verze iPad HD je za 50 Euro. Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 skvělé by bylo, kdyby někdo udělal takovou to recenzi na další knihy, nejlépe na produkci od Omegy. Taky bych něco sepsal, ale nemám srovnání, nevlastním takový zdroj publikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Tak jsem neodolal a uz jsem si tu app stahnul..Musim rict, ze to stoji za to..Hodne info, pekne fotky a je to vse pekne razeno podle r.v. nebo modelu nebo ref.c.. Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermes Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Respekt a klobouk dolů. Recenze jsem přečetl jednim dechem. Těch pár řádků stačilo, abych v duchu v těch jednotlivých knížkách listoval s tebou. Určitě jsi navnadil spoustu členů včetně mě. Mondaniho přehledy by se snad daly označit za bibli chronomagu:) Rolexy možná nejsou nejlepší nebo nejkrásnější, ale mají drtivé charisma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Zpracovals to dokonale - je vidět, že tě Rolex fakt jen tak nepustí - stejně jako mě! Díky za recenze!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 cybere jsi frajerještě jsem k roládám úplně nedorostl, ale v pátek jsem je na srazu držel poprvé v ruce:)jsou hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dávám si závazek do čtrnácti dnů sesmolit něco o Omega bibli. Když se to nepovede, tak mě nekamenujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se