Ondrej71 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Aquáče na sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 - 12 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 V 23. 1. 2014 v 11:46, Ondrej71 napsal: Aquáče na sněhuZdá se mi to, nebo jsi prodal modré a koupil černé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 V 26. 1. 2014 v 18:21, Chorche napsal: Zdá se mi to, nebo jsi prodal modré a koupil černé? Nee, jsou to ty modre, co se prodávají :-) a v úterý budou u nového majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Monstra ne trošce sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 ani jsem netušil,že tu takové vlákno je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 V 27. 1. 2014 v 12:18, Tikal napsal: ani jsem netušil,že tu takové vlákno je Jo, a teď mi tu budeš dělat chutě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) V 26. 1. 2014 v 21:02, Ondrej71 napsal: Nee, jsou to ty modre, co se prodávají :-) a v úterý budou u nového majitele.Tak to jo Fotka mate.Chtěl jsem ti kvůli nim napsat, v modré se mi dost líbí. Ale nakonec bude návrat k Hydroconquestům. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 V 27. 1. 2014 v 22:23, Chorche napsal: Tak to jo Fotka mate.Chtěl jsem ti kvůli nim napsat, v modré se mi dost líbí. Ale nakonec bude návrat k Hydroconquestům. Tady je to fakt jak v blázinci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 No každopádně budou poblíž . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 No právě. A to málem byly úplně nejblíž. Mrzí mě, že se s váma zejtra nepotkám. Myslim jednoho, druhýho i třetího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Pivko by dneska odpo šlo :-))... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 V 27. 1. 2014 v 22:39, prischera napsal: No každopádně budou poblíž . Dobře ty! Tahle novější verze v modrém je k sežrání. V 27. 1. 2014 v 22:43, emef napsal: No právě. A to málem byly úplně nejblíž. Mrzí mě, že se s váma zejtra nepotkám. Myslim jednoho, druhýho i třetího. Nakonec jsme si jen s FraKem dali kávičku. Tak nějaký pivo přes SZ můžem domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Každoroční foto...holt na sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Poslední zbytky pražského sněhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Síce nie na snehu, no ľad v krhle sa podľa mňa ráta tiež Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Taky jsem si byl odpoledne hrát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 16:36, prischera napsal: Taky jsem si byl odpoledne hrát. IMG_7679.jpg IMG_7680.jpg IMG_7687.jpg IMG_7691.jpg IMG_7692.jpg IMG_7693.jpgPěkný fotky krásných hodinek .Taky bych chtěl něco nafotit,ale u nás jedině tak v mrazáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Moc pěkný fotky Hujerů!Je vidět, že sis dal záležet, já fotil při čekání na autobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Díky jsem rád, že to moje hodinový polehávání na ledu někdo ocenil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se