Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Lukine, kde roste ten strom? A co to je za druh? Ma krasny plody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 To je Beskydská Seikoň a rodí několikrát za rok Asi ma velkou vyhrevnost kotelniku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jo Jo. Seikovník beskydský .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 málem jsem zapomněl že mám taky potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Sníh se bohužel do záběru nevešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Sice quartzky, ale taky potápky ne? A na sněhu téměř taky jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Díky Zekone, Secte, Bohushu i Quido za další foto. Je to super ... V létě na ty fotky budem koukat a vzdychat jaká to byla v tu zimu paráda .... Přidávám ještě další ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 HA! tady jsem strap ještě nenacpal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Díky Zekone, Secte, Bohushu i Quido za další foto. Je to super ... V létě na ty fotky budem koukat a vzdychat jaká to byla v tu zimu paráda .... Přidávám ještě další ..... jo, jo, to budeme vzpomínat... a nejen s potápkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 ..přidávám ještě dvě z dnešní procházky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 (upraveno) fortisácka horizontálna edit: dpi Upraveno 20. února 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (doufám) poslední loučení s bílým sfinstfem za tuto sezonu... Další fotky už půjdou do sekce Potápky na rozkvetlé jarní louce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 (upraveno) Sněhu u nás ještě haba kůk.. Upraveno 26. února 2012 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 26. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Možná už jsem tuhle fotku tady někam dával, ale ať je to tu vše pěkně pohromadě. Sníh tam je (sice jen námraza, ale i ta se počítá) a čistokrevné potápky taky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Luki, podle me mas moc hodinek a mel bys to trosku zredukovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Dane, pokud myslis LM, tak az ho ukecas, chci cernou lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Moment , uz jsem s nim dva mesice domluvenej ze mi je proda tak nedelejte fory.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Moment , uz jsem s nim dva mesice domluvenej ze mi je proda tak nedelejte fory.... Tim lip, jen chci po Tobe cernou lunetu za ocelovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se