petandosek Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Rozumim, kazdej to mame jinak. Hlavne at vyberes k spokojenosti. Na cem to vozis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Nissan Navara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Nissan Navara 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října V 2. 10. 2024 v 14:18, petandosek napsal: super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Asi stárnu. V mládí (rozuměj roky 1975-80) jsem jezdil turistiku na kole. Od roku 1998 jezdím turistiku na motorce. Od roku 2016 se k motorce přidala Důra - americký van, do kterého jsem udělal obytnou vestavbu. Miluju ho, ale začal být malý - napostavím se tam vzpřímeně, nemá koupelnu a je jen pro dva lidi. Jinak je Důra úžasná a budu rád, když půjde do dobrých rukou (kdyby měl někdo zájem, poskytnu další informace, zatím jedno foto ale najdete tu i další). Teď budeme chtít jezdit ve více lidech, časem i na delší dobu a proto jsme si v neděli přivezli tuhle konfekci. Proti Důře je to v mnohém horší, je v tom randál, furt tam něco vrže, ale jízda je celkem pohodlná a hlavně - jak se zastaví, je to barák na kolech a já se strašně těším na cestování. Zatím nemá jméno, musí se dovybavit mnoha věcmi, ale to postupně dáme. Zatím dotaz - auto bude stát venku a potřebuji krycí, vícevrstvou plachtu. Na eshopech je jich víc, poraďte. Auro je dlouhé 740 cm, vysoké 320 cm, široké 235 cm. Viděl jsem i takové plastové stříšky, které se rozloží na střechu, přes ně se natáhne plachta a voda stéká dolů jako z ploché sedlové střechy. Jaké máte zkušenosti a poradíte mi vhodný typ? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu @Ivan Lelák Ivane, dnes jsem na tvůj model koukal na veletrhu v Brně. Btw. jedinný 6 místný co tam měli snad Plachtu neporadím, ale říkal jsem si, že si to příští rok zkusíme půjčit, tak tě pak poprosím o praktické zkušenosti s konkrétním autem. Jinak mne na Caravaning Brno zaujaly snad jen slovenská skládací kola Sharvan, Pilgrims do toho celkem šlápli (na první pohled), Anycarmat rozšiřují produktové řady a vypadá to dobře a pár věcí od Backi. A z vestavebářů asi jen MS Camper a systém od Marvan vypadá vážně funkčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu V 8. 11. 2024 v 20:02, vikinho napsal: @Ivan Lelák Ivane, dnes jsem na tvůj model koukal na veletrhu v Brně. Btw. jedinný 6 místný co tam měli snad Plachtu neporadím, ale říkal jsem si, že si to příští rok zkusíme půjčit, tak tě pak poprosím o praktické zkušenosti s konkrétním autem. Jinak mne na Caravaning Brno zaujaly snad jen slovenská skládací kola Sharvan, Pilgrims do toho celkem šlápli (na první pohled), Anycarmat rozšiřují produktové řady a vypadá to dobře a pár věcí od Backi. A z vestavebářů asi jen MS Camper a systém od Marvan vypadá vážně funkčně. Tak ono "6 místný" je trochu zavádějící. Sezení za jízdy je opravdu pro 6 osob, ale komfortní spaní je pro 4 osoby (nechtělo by se mi každý večer dělat další minipostel ze sedací soupravy za řidičem). V praxi počítáme se 2-4 osobami a na to je to auto slušně dimenzováno. V Brně jsem si navíc ujasnil, že současná móda minikuchyněk ve tvaru L na levé straně auta by nám nevyhovovala vzhledem k miniaturní pracovní ploše. Naopak jako handicap našeho auta beru zadní příčné a vysoké spaní, se kterým se musíme naučit žít, ale zase tak velké mínus to není a jeho pozitivním důsledkem je opravdu velká garáž a zvětšená délka vnitřního prostoru pro kuchyň, sezení, koupelnu a skříň (příčné spaní je široké cca 150 cm, zatímco podélné postele jsou 2 metry dlouhé a zabírají na délku o dost víc místa - nicméně chápu, že pro někoho je podélné spaní důležité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu @Ivan Lelák Víceméně stejný Carado jsem měl půjčený loni na prodlouženej víkend a pro dva dospělí a 2 děti naprosto ideální. Dostatek místa, komfortní spaní. — Ale trochu odbočim a chtěl bych se zeptat na Portugalsko. Na konci jara tam poletíme a uvažuju, že bych si půjčil obytňák až tam. Zajímá mě, jestli někdo máte praktické zkušenosti s půjčením obytňáku v zahraničí a také mě zajímají praktické zkušenosti s cestováním obytňákem v Portugalsku a samozřejmě jaké tipy, kam a co… Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno středa v 09:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:37 před 22 hodinami, redd napsal: @Ivan Lelák Víceméně stejný Carado jsem měl půjčený loni na prodlouženej víkend a pro dva dospělí a 2 děti naprosto ideální. Dostatek místa, komfortní spaní. — Ale trochu odbočim a chtěl bych se zeptat na Portugalsko. Na konci jara tam poletíme a uvažuju, že bych si půjčil obytňák až tam. Zajímá mě, jestli někdo máte praktické zkušenosti s půjčením obytňáku v zahraničí a také mě zajímají praktické zkušenosti s cestováním obytňákem v Portugalsku a samozřejmě jaké tipy, kam a co… Předem díky. Jj, místa je tam opravdu dost. Co se týká obytky v cizině, projeli jsme půjčenými obytkami Nový Zéland. Zařizovala to má tehdejší partnerka a protože nás tam letělo 5, půjčila 2 obytky. Tehdy to ale bylo přes nějakou adventure cestovku, která zajistila vše, včetně obytek. Vlastní půjčení bylo v pohodě, půjčovna byla kousek od letiště, předání v pohodě (jen jsem jako řidič musel udělat "zkoušku" z jejich předpisů), je dobré si nafotit každý škrábanec a nefunkční věc, aby to pak nechtěli zaplatit. Vracení auta také v pohodě. Dáša si ještě půjčovala obytku na Islandu, kde jsem nebyl. Rezervaci dělala předem, nějak tam tehdy tuším trochu poškodili nárazník, tak to museli zaplatit, ale jinak všechno OK. Takže za mne žádný problém, rezervovat předem a při přebírání upozornit na jakýkoliv nedostatek, optický či funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se