Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, pořídil jsem si karavan a potřebuji dokoupit pár drobností. Máte někdo zkušenosti s výběrem mooveru? AL-KO a Truma bude asi bez chyby, ale můžete doporučit i jiného výrobce? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsíci...
Odesláno

STK na další 2 roky hotovo, můžeme vyrazit. Vlastně ještě ne, chystáme se až koncem dubna do Holandska, předtím možná asi zkušební víkend, protože povezeme poprvé našeho nového mazlíka, borderku Beryho a musíme vyzkoušet, jak bude snášet pobyt a čekání v autě, když někam půjdeme bez něj. Taky chceme dokoupit pár věcí - něco do kuchyně, do koupelny, venkovní koberec a když to stihneme, vyměnit klasické 10 kg plynové láhve za plnitelné. Přes zimu se nám nepodařilo auto zakrýt, takže stálo venku, aspoň se ukázalo, že soláry fungují a baterky byly stále nebité na 100%

Jak jste na tom s přípravou aut a karavanů na sezónu vy a kam plánujete letos vyrazit?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno

Kam se v NL chystas? My tam jezdili asi ctyri roky po sobe,kdyz byli kluci mali. Na Zeeland. Mel sem rad spaciry po tech dunach,pisecny plaze,mestecka jako Veere,Vlissingen,Zoutelande atd. Dat si rybu do novin na trhu 😂. A pak pokracovat ostrovama na sever. Uzijte si to!

• Like 1
Odesláno

Příprava na sezónu byla výborná, když mi auto začalo přes zimu padat a ke kontrole zpětných ventilků okruhů měchů jsem se dostal v neděli. Čímž jsem docílil toho, že to místo 24 hodin vydrželo pod tlakem asi půl hoďky. A ve středu večer jsme měli jet na týden do Anglie :). Ale v pondělí jsem je v Praze sehnal, v úterý vyměnil, ve středu všechno zase sešrouboval dohromady a ve čtvrtek ráno jsme vyrazili. Nic jiného auto nepotřebovalo. Dolít vodu, naftu, vyměnit letní peřiny za teplejší a naplnit ledničku. Včera jsme se vrátili, 3300 km bez ztráty kytičky a už se zase těšíme na další výjezd. I když zatím bez konkrétního plánu.

• Like 4
Odesláno
před 20 hodinami, Ivan Lelák napsal:

Jak jste na tom s přípravou aut a karavanů na sezónu vy a kam plánujete letos vyrazit?

Pripravy v plnem proudu.

O vikendu jsem si z Ostravy z Multivanshopu dovezl spaci vestavbu a vysuv , dnes trochu "designoveho" hrani, pristi vikend jeste prolitnu ForCaravan, koupim kapsare do posledni rady oken, stolek a..., no, mame vsechno.

Po peti letech s multakem letos poprve Cali a volba padla na okruzni jizdu Italii vc. Sicilie.

• Like 2
Odesláno
před 20 hodinami, TLD napsal:

Kam se v NL chystas? My tam jezdili asi ctyri roky po sobe,kdyz byli kluci mali. Na Zeeland. Mel sem rad spaciry po tech dunach,pisecny plaze,mestecka jako Veere,Vlissingen,Zoutelande atd. Dat si rybu do novin na trhu 😂. A pak pokracovat ostrovama na sever. Uzijte si to!

Byli jsme tam kdysi 2x s Důrou a chci se tam podívat zase, takže zčásti okružní jízda po místech, která mi tehdy přirostla k srdci - tulipány v Keukenhof, Amsterodam, Gouda, Edam, Utrecht, Naarden, sýrové trhy v Alkmaaru, námořní muzeum Den Helder, Frísko (možná se koukneme na Ameland) atd. Ale rád si nechám doporučit i něco nového.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...