Chumpus Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 1. Co od Seika v roce 2012 očekáváte? (tj. to, co si myslíte, že Seiko reálně uvede do produkce) 2. Co byste si od Seika přáli za novinky? (pro ty do Seika zapálené - stručně a zkráceně, všechno najednou se to sem nevejde ) Moje: 1. Kalibr 4r36 v potápkách, nějaká ujetá thajská limitka je skoro samozřejmostí, tipnul bych si i další (vyšší) model s hardlex lunetou. Facelift Alpinistů letos asi ještě nebude. 2. Zajímavé non-Ananta chronografy (utopie), automaty s měsíční fází (ale ne GS, protože tam to nepatří), casual model s 8L35 (=zajímavější než sagq001/3) a nakonec GS hi-beat s frajersky modrým ciferníkem. To by mi stačilo
instant Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 (upraveno) 1. nic svetoborne /pre mna/ necakam. Ak uz nieco: i) ubytok baterkacov a vacsie koketovanie so solarom. ii) vseobecny rast cien /ciastocne kurzom yenu/iii) nieco zaujimave od Credor 2. vezmime to ako freestyle - tunaky so Spring Drive kalibrom- nieco zaujimave a uletene v ramci dizajnerskej sutaze- Astrony v oceli za normalnu cenu 1999,- USD - znovuzrodenie Seiko SUS military hi-beat v rozmere 40-42mm a v nejakom supertvrdom titanovom puzdre- 6309 so 4R ako l.e. - dovod sa uz najde- Landmastery v titane, s puzdrom bez dynka a 8L so zelenym cifrom- znovuzrodenie SBCW005 ako serioveho modelu so SD kalibrom /prave GMT/- ze Seiko znovu nadobudne svoje japonske gule a vyda l.e. pilotnych Seikosha z WWII s manualnym natahom (bol by to Gýč Gýčovič, ale jakýý pééknýý) dakujem jeziskovi Upraveno 17. ledna 2012 uživatelem instant
kloubik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Já asi přeskočím rovnou k bodu dva :-) Líbilo by se mi:- Alpinist s GMT komplikací, např. nějaký nástupce Seiko Alpinist SBCJ019 s Hi-Accuracy quartz strojkem - "Oblekové " potápky na styl 6217, velikost 40-42, vodotěstnost 200 m dostatečná => tenčí krystal, tenčí pouzdro, cena něco jako MM300- Nějaké mechanické GMT diver's watch 500-1000 usd, které by člověk mohl tahat sebou po světě a neřešil, jestli je někde trochu odře nebo jim dá pořádně do těla...
Dantechno Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 2. Ze obnovi vyrobu HEQ strojku - nejaky potapky 42mm s timhle kalibrem a byl bych spokojeny.
enGiN Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Jsem "skromný", stačily by mi nějaké hezké a ikonické potápky (nástupce/paralela k Sumo či Samurai), tak snad se dočkáme...
Peta-Biker Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Já bych si přál letos koupit MM, nic víc, jsem skromný.
Chumpus Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 - Alpinist s GMT komplikací, např. nějaký nástupce Seiko Alpinist SBCJ019 s Hi-Accuracy quartz strojkemNejlepší by byly Alpinisty s automatickým strojkem a GMT. Krémový ciferník, červená gmt ručka, to bysme si s instantem chrochtali blahem. Jenom to jaksi nezapadá do modelu Seika... Já bych si přál letos koupit MM, nic víc, jsem skromný. Jestli to bude jako s recenzí na Monaca, tak už vím, co budeš psát do vlákna "Seiko 2013" (sorry, musel jsem)
Chumpus Odesláno 19. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Co se týče zmíněného zdražení, tak jsem někde zachytil, že od března o 4%.
petr_cha Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Pro mě přesně taky tak :-) Edit: první příspěvek z mobilu a hned špatně... byla to reakce na engina.. prostě nová suma :-) Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem petr_cha
grand Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 2. viacej Credorov bez 2-4-7,lepšiu dostupnosť Credorov v Európe,SD GS s manuálnym náťahom, veľkou sekundovkou, najlepšie bez dátumovky, ale s možnosťou jednoduchého posunu o násobky hodín vpred / vzad.
Zelus Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 Já bych si přál něco povedenýho s otevřeným srdcem a klidně i kolem 20 litrů ;-)
leon Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Mě by stačilo,kdyby začali vyrábět Suma se safírem a keramickou lunetou.
kloubik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Kéž by Seiko oživilo nějaké starší modely ....
instant Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Kéž by Seiko oživilo nějaké starší modely .... veru veru.. a maju z coho vyberat.. aj keramika uz konecne dosla do mody ked ich to uz davno prestalo bavit sorry za mnozstvo obrazkov ale to sa neda nezdielat..
instant Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) ale dobre boli, odlestene len to co treba, presne ako na MM300, vyzera to eňoňuňo. zas nebuď suchár /"instant" som ja, ked uz/ a dopraj aj Damaskovi priestor na trochu dizajnerskej invencie.. Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem instant
instant Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 ale je pravda ze taki ako ti sa najdu vsade a takto to potom vyzera ked sa to da do Ordnungu, sice zaujimave ale brrrr.. natostrap mafia, huh
tombed Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 cokoli zajímavého... čím víc se o Seiko zajímám, tím míň o něm vím, jisté je, že mně leta míjela spousta krásných modelů, napříč Seikem, GS až po Credor. Tuším, že MM to u mne neskončí, protože nejsem postižený swiss syndromem, že musím mít nápis swiss nutně na hodinkách nad 10 tis., až se takhle přeléčí více pacientů a zjistí, že ego je o jeho pocitu a ne o pocitu ostatních, půjde Seiko raketově nahoru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se