little_w Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Nig je neskutecnej! Poptaval jsem tady budik (resp. info o nem) a on ho nekde vyhrabal a poslal. Gratis. Proste borec nakonec. Jak se asi chova pri beznem prodeji - prida jako bonus auto nebo pujci na leto sestru? NiGu, jeste jednou diky!
Alina Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Strejda Míša je kapacita. Nám přivezl firemní suvenýr, který dostal v omezeném počtu tří kusů na uplácení nejlepších zákazníků.
albion Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Hodinky odeslány snad hodinu po připsání platby.Došly následující pracovní den a zabalené tak kvalitně, že by přežily nukleární armageddon, dost možná i globální oteplování.Za mě jeden velký veřejný dík.
Chorche Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Kupoval jsem od něj jen řemen, ale vše super a rychlé, takže se připojuji v kladném hodnocení.
vikhra Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Hodinky odeslány snad hodinu po připsání platby. Došly následující pracovní den a zabalené tak kvalitně, že by přežily nukleární armageddon, dost možná i globální oteplování. Za mě jeden velký veřejný dík. To souhlasí, musel jsem na dílnu za chlapama pro nůžky na plech, kancelářské neměly šanci. Jinak, vše na 100%++++.Díky.
Tommy_PP Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Úplná spokojnosť, remeň dorazil na Slovensko za 3 dni! Určite odporúčam. Ďakujem
pato31681 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Vyborne jednanie, rychle odoslanie, mozem len odporucit
Leclerc Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Připojuji se k ostatním - rychlý, bezproblémový obchod.
kdojinej Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Stejně jako všichni přede mnou - 105% OK!
Walter Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 ufff... kéž by s takovouhle rychlostí fungovalo vše. Komunikace okamžitá a zásilka byla zabalena tak, že už to bylo pomalu na návod k použtí.Děkuji.
Jay Doll Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Super hodinky, dorazily v pořádku, komunikace na úrovni. Prostě musím NIGHTinGALEa pochválit
Moty Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Diky Michale za prijemny i kdyz kratky rozhovor na benzince, komunikace uzasna a navic si Michal i zajel abych nemusel cekat, no proste superDiky jeste jednou
NIGHTinGALE Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Diky jeste jednou Taky děkuju a krabičku odešlu v pondělí. Teď jsem ještě v officu, takže poštu nějak nestíhám
Jezevcik2 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Hodinky odeslal před příchodem platby a ještě je zabalil jako kdyby se jednalo o jaderný odpad.V pohodě.
sibirnaya Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 hodinky mi dovezl az pred dum a jeste mi vnutil slevu - nevim, jestli je tohle vizitka dobreho obchodnika , ale za me 100% spokojenost.
Joe Lemonade Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Obchodovat s NIGHTinGALEm je slast! Vše šlo jako po másle. Navíc byly hodinky naprosto precizně zabaleny, skoro jsem se k nim nemohl prostříhat! Výrazně doporučuji!
jacob Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Férové jednání, ochota a 100% spolehlivost. Michala mohu všem jednoznačně doporučit!
Petr Svenda Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Odesláno 30. června 2012 (upraveno) Kupoval jsem od Niga nejakej srot za par sestek, pristup, jako bychom obchodovali hodiny za sto litru. /ve skutecnosti nadherny Benrusy bile pozlacene, NOS stav, sebrala mi je manzelka, ale za to uz fakt kolega nemuze :)/. Diky.edit: smile Upraveno 30. června 2012 uživatelem Petr Svenda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se