Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nig je neskutecnej! Poptaval jsem tady budik (resp. info o nem) a on ho nekde vyhrabal a poslal. Gratis. Proste borec nakonec. Jak se asi chova pri beznem prodeji - prida jako bonus auto nebo pujci na leto sestru? ;) NiGu, jeste jednou diky!

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Strejda Míša je kapacita. Nám přivezl firemní suvenýr, který dostal v omezeném počtu tří kusů na uplácení nejlepších zákazníků.

• po měsících...
Odesláno

Hodinky odeslány snad hodinu po připsání platby.

Došly následující pracovní den a zabalené tak kvalitně, že by přežily nukleární armageddon, dost možná i globální oteplování.

Za mě jeden velký veřejný dík.

Odesláno

Hodinky odeslány snad hodinu po připsání platby.

Došly následující pracovní den a zabalené tak kvalitně, že by přežily nukleární armageddon, dost možná i globální oteplování.

Za mě jeden velký veřejný dík.

To souhlasí, musel jsem na dílnu za chlapama pro nůžky na plech, kancelářské neměly šanci.

Jinak, vše na 100%++++.Díky.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

ufff... kéž by s takovouhle rychlostí fungovalo vše. Komunikace okamžitá a zásilka byla zabalena tak, že už to bylo pomalu na návod k použtí.

Děkuji.

• po měsících...
Odesláno

Diky Michale za prijemny i kdyz kratky rozhovor na benzince, komunikace uzasna a navic si Michal i zajel abych nemusel cekat, no proste super

Diky jeste jednou

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kupoval jsem od Niga nejakej srot za par sestek, pristup, jako bychom obchodovali hodiny za sto litru. /ve skutecnosti nadherny Benrusy bile pozlacene, NOS stav, sebrala mi je manzelka, ale za to uz fakt kolega nemuze :)/. Diky.

edit: smile

Upraveno uživatelem Petr Svenda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...