Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

Chystám sa kúpiť si dalšie hodinky a chcel by som poradiť. Tetokrát by to mali byť hodinky do 6000?... Chcel by som niečo elegantnejšie a s chromovým remienkom.

Vopred ďakujem.

Odesláno

Asi jde o pokračování tohoto vlákna :) Takže Longines Hydroconquest.

Víc požadavků by neškodilo, tahle stačí přijít do hodinářství, říct cenu a styl a poslepu něco vybrat :)

Odesláno

Dyť to je krásný, Makky je otevřem všem návrhům, tak mu poraďme. Já jsem pro Rolex Submariner, případně Datejust, které jsou více elegantní.

Ještě by šly Panerai 236. IWC Ingenieur na oceli. Breitling Navitimer. Možností je hromada

Odesláno
  V 21. 1. 2012 v 22:52, 'Jay Doll' napsal:

Dyť to je krásný, Makky je otevřem všem návrhům, tak mu poraďme. Já jsem pro Rolex Submariner, případně Datejust, které jsou více elegantní.

Ještě by šly Panerai 236. IWC Ingenieur na oceli. Breitling Navitimer. Možností je hromada

Jayi, ani jedny z tech, co navrhujes, ale nemaji chromovy reminek :).
Odesláno
  V 21. 1. 2012 v 22:52, 'Jay Doll' napsal:

Som otvorený novým návrhom... predstavu mám síce len tu ide o to, že nepoznám moc značky hodiniek poznám tie najznámejšie +- aj tie menej známe a rád by som vedel aké mám možnosti v rámci rozpočtu.

Odesláno (upraveno)
  V 22. 1. 2012 v 9:34, 'Makky' napsal:

Som otvorený novým návrhom... predstavu mám síce len tu ide o to, že nepoznám moc značky hodiniek poznám tie najznámejšie +- aj tie menej známe a rád by som vedel aké mám možnosti v rámci rozpočtu.

Nejdřív by bylo vhodné říct jak velké by ty hodinky měly být /průměr pouzdra/,zda sportovní,či více k obleku.S kovovým náramkem /tahem/,barva ciferníku.Jednoduché jen tři ručky nebo více ciferníčků a případně dej fotku,které by se ti zamlouvaly,ať můžem doporučit podobného vzhledu.A ten chromový řemínek /myslíš tím nerezový tah?/.Pochromovaný tah za chvíli oleze a nikdo to snad ani nedělá. Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 9:34, 'Makky' napsal:

... predstavu mám síce len tu ide o to, že nepoznám moc značky hodiniek poznám tie najznámejšie +- aj tie menej známe a rád by som vedel aké mám možnosti v rámci rozpočtu.

Trochu zvláštní,utratit tolik peněz bez dlouhodobějšího mapování a rozvahy.Má z toho pocit jako bys to dělal ne srdcem fanouška,ale z"povinnosti".Asi ale víš ,co činíš a můžeš namítnout,že mi do toho nic není.Třeba investuješ.

Co říkáš na grandy?

Posted Image

Odesláno

Takže konkretnejšia predstava :

priemer púzdra: do 40 mm (prosto nie moc veľké)

typ: niečo viac elegantné

s kovovým náramkom, farba ciferníku nepodstatná a mám vyhliadnutné tieto: http://www.watchesonnet.com/2710-st-20021.html len o Raymond Weil značne som sa moc nedočítak tak neviem či ano či nie... radšej si priplatím a kúpim niečo poriadneho.

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 11:24, 'Makky' napsal:

Takže konkretnejšia predstava :

priemer púzdra: do 40 mm (prosto nie moc veľké)

typ: niečo viac elegantné

s kovovým náramkom, farba ciferníku nepodstatná a mám vyhliadnutné tieto: http://www.watcheson...0-st-20021.html len o Raymond Weil značne som sa moc nedočítak tak neviem či ano či nie... radšej si priplatím a kúpim niečo poriadneho.

Tak přesně co máš vyhlídlé ty mám i já :-) akorát je nikde nemají v shopu abych na ně mrknul ve skutečnosti :-( RW je pro mě naprosto super značka - ale budou tu i názory opačné, na historii moc nedbej, jde o současnot ;-)

Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 11:30, 'Zelus' napsal:

Tak přesně co máš vyhlídlé ty mám i já :-) akorát je nikde nemají v shopu abych na ně mrknul ve skutečnosti :-( RW je pro mě naprosto super značka - ale budou tu i názory opačné, na historii moc nedbej, jde o současnot ;-)

Tieto hodinky sú úplne krásne! Na Slovenskú ich majú a možem ti povedať, že aj naživo sú neskutočne pekne :-) A k tej značke.. Ja mám rád veci ktoré majú historiu a "dušu."

Odesláno (upraveno)
  V 22. 1. 2012 v 13:29, 'Frantik' napsal:

Vzdy kdyz je zde dotaz "mam tisice euro, v hodinkych se nevyznam, poradte neco", tak doporucuju toto Posted Image

Takhle to ale preci dela 75% vsech majitelu brajtlingu a rolad, a pak to jeste skryvaj za infantilni metafilozofie ohledem vlastniho nadcasoveho (ne)vkusu. Takze nejak nechapu ironii tveho prispevku. Sorry za offtopic.

Upraveno uživatelem mmcmxcix

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...