Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Oficiální stránka s novinkami http://www.seikowatches.com/baselworld/2012/index.html Press release http://www.seikowatches.com/press/2012/index.html Hi-Beat jsou ve žlutém, růžovém a bílém zlatě, takže platina ne. Za mě průměr. S dalšími modely v průběhu roku se to snad zlepší.
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Teď jsem si to teprve uvědomil - letos žádný nová spring drive!
EpsteinBarr Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Mna oslovili SAST001. Bolo by dobre vidiet nazivo tu kombinaciu farieb, ale zlata je dobra Akurat, otazna je velkost. Ked nosim chvilu MM300 a potom vymenim za Ananta, zdaju sa mi druhe menovane ako neskutocne velke. A 47mm u Astron moze byt riadna pecka, to by som asi naslepo do toho nesiel. Na Ananta mam proste nejaku vnutornu slabost. Tie GMT Spring Drive bych si nechal libit
Chumpus Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Já bych ten Astron nechal stranou. Že bude dostupný až na podzim, to o něčem svědčí. Doladěné na 100% to asi ještě nemají, vždyť zatím nikde nepadlo kolik to vlastně bude žrát - jestli nádodou 3 dny bez světla nebudou znamenat vybití (i když ono to bude mít paměť). Počítám, že nějaká 3. generace už bude vymakaná AZfinetime nezklamali, na blogu mají pár kvalitnějších fotek. http://azfinetime.wordpress.com/2012/03/08/seiko-basel-2012/
tombed Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 (upraveno) tiskové zprávy + ceny http://www.seikowatc...2012/index.html Upraveno 9. března 2012 uživatelem tombed
Dantechno Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Kdyby radsi vypustili nejaky hezky Potapky nebo nejaky Alpinisty ... pro nas chudaky.
lub Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 no jistě, to si taky pořád říkám. ty výše uvedené jsou pro mě samozřejmě mimo mísu a navíc se mi ani nelíběj. chtělo by to nějaký SKX do trojice k monstrům a 007.
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 chlapi my si tu zijeme v europskom blahobyte a miname za hodinky tisice eur, tak adekvatne tomu nam to Seiko serviruje Alpinisty su JDM, obavam sa ze nove nebudu a aj keby boli nebudu ich predstavovat v Europe. Ale inak s vami 100%ne suhlasim - dobre uz bolo. Snad len dodam ze tie Sportury su z pohladu cieloveho zakaznika celkom vydarene.
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 uote name='Chumpus' timestamp='1331235287' post='728618'] Já bych ten Astron nechal stranou. Že bude dostupný až na podzim, to o něčem svědčí. Doladěné na 100% to asi ještě nemají, vždyť zatím nikde nepadlo kolik to vlastně bude žrát - jestli nádodou 3 dny bez světla nebudou znamenat vybití (i když ono to bude mít paměť). Počítám, že nějaká 3. generace už bude vymakaná AZfinetime nezklamali, na blogu mají pár kvalitnějších fotek. http://azfinetime.wo...iko-basel-2012/ tak na tejto fotke to vyzera uz omnoho lepsie. Kupit by som si ich sice nekupil, ale nie je to vobec take zle ako sa na prvy pohlad zdalo.
Dantechno Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Hele, ten barcelona q-chronograph uvedli uz pred pul rokem nebo se pletu?
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 mal kozeny remen a puzdro malo dve nozicky. tieto maju ine puzdro a su na gume - tie prve v tlacovej sprave tusim vtedy hovorili ze urobia kazdy rok novy Barcelona model pocas trvania zmluvy s FCB
tomsoyer Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Nové Grand Seiko GMT - limitovaná edice 2012 Více info zde: http://www.seikowatches.com/baselworld/2012/precon/grandseiko09.html
Dantechno Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 mal kozeny remen a puzdro malo dve nozicky. tieto maju ine puzdro a su na gume - tie prve v tlacovej sprave tusim vtedy hovorili ze urobia kazdy rok novy Barcelona model pocas trvania zmluvy s FCB Jo mas pravdu. Jeste , ze fandim Arsenalu
Chumpus Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 tiskové zprávy + ceny http://www.seikowatc...2012/index.html Tomíku, tenhle odkaz je pár postů nad tvým Ale v pohodě, reportovat už to radši nebudu Kdyby radsi vypustili nejaky hezky Potapky nebo nejaky Alpinisty ... pro nas chudaky.no jistě, to si taky pořád říkám. ty výše uvedené jsou pro mě samozřejmě mimo mísu a navíc se mi ani nelíběj. chtělo by to nějaký SKX do trojice k monstrům a 007.Nějaký solidní potápky s 4r36 určitě budou v průběhu roku. Seiko se sice prsí, že letos poprvé představilo v Basileji svojí celou kolekci (resp. celosvětovou), ale na JDM pořád hrajou. V podstatě většina geeků čeká na skx s 4r36 kalibrem. chlapi my si tu zijeme v europskom blahobyte a miname za hodinky tisice eur, tak adekvatne tomu nam to Seiko serviruje Alpinisty su JDM, obavam sa ze nove nebudu a aj keby boli nebudu ich predstavovat v Europe. Ale inak s vami 100%ne suhlasim - dobre uz bolo. Snad len dodam ze tie Sportury su z pohladu cieloveho zakaznika celkom vydarene.Co se týče Alpinistů, tak oni asi opravdu berou ty s skx pouzdrem jako plnohodnotného nástupce a facelift těch původních nebude... Takže shánět originální krémové dokud to jde.
Chumpus Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 tak na tejto fotke to vyzera uz omnoho lepsie. Kupit by som si ich sice nekupil, ale nie je to vobec take zle ako sa na prvy pohlad zdalo.jj, je to lepší. Snad udělají více ocelových verzí s inverzními subciferníky. Zelená už je ohlášená, tak teď ještě modrou jako 6138 big blue
Chumpus Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Beru zpět svoje tvrzení, že Seiko se neumí vykrádat. Na fotce jsou sbgm005, které jsem postoval zde. S tím, že jeden ciferník je metalický a druhý jakoby-keramický, na mě nechoďte Way to go, Seiko A pro ty, kteří nečtou TimeZone: My very reliable sources currently on the ground at Basel, informed me that Seiko may have another surprise coming down the pipe for the show....... I have been hinted at a Grand Seiko Spring Drive diver limited edition with blue dial and gold seconds hand. Notice that blue dials seem to be the dominating color theme at Basel this year.
instant Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 tak na tie GS SD Dajvre som zvedavy..
Návštěvník vterina Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 jake funkce asi plni ty tlacitka na modelu seiko z pohledu vlevo??? Tři byly na timezone, na fb bude asi ještě jeden. Původně jsem tomu nepřikládal velkou váhu, ale nakonec to příjemně navnadilo na čtvrtek Přímé srovnání link
ggrand Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Přešně tak, jsou to šrouby, které drží plastový obleček hodinek.
Chumpus Odesláno 10. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2012 tak na tie GS SD Dajvre som zvedavy.. jj, já taky. Pokud tam nechali černou lunetu, tak bych očekával hodně tmavou modrou. A předpokládám, že když to psal minidriver, tak to opravdu bude pravda a když ne teď, tak je to připravené k uvedení v průběhu roku (jako zelené Ananty). Byl by to vlastně jediný spring drive model. Asi kvůli loňskému skluzu nestihli doladit očekávanou termokompenzaci a radši to zapíchli celé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se