Frantik Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 S mistrem ZRNO jsme vymysleli takovy experiment - usit kozeny Nato strap na Panerai (po vzoru DaLuca straps nebo Shell Cordovan). Vysledek je super, už ho mám na pazouře. Díky Zrno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 25. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Nevím, co napsat, abych tě neurazil Ty nic
Chorche Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Řemen super, hodinky super...........ale imho ne spolu
funf5 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Také mi to připadne velmi divná kombinace...
Návštěvník ?po Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 řemen je gůt, hodinky sou gůt a Franta je divnej - včéra sem ho (je) viděl tenhle koženej instrument nosil můj děd aby mu nepadaly ponožky ------ prostě móda se vrací - he he tak trochu nadhledu pánové - František je prostě svůj
Chorche Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Ale jo, když se mu to líbí Brož mi minule říkal (při dotazu o radu) ať si vezmu jaký řemen chci, že hodinkám je to jedno a nosit to budu já...asi tak...
volfda Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Nikdy by mě tohle spojení nenapadlo, ale Panerai jsou tool hodinky, původně pro námořnictvo, takže vlastně proč ne, že... Kldině bych to takhle sem tam na ruku dal
XXXfazerXXX Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Já to vidim taky dobře.Vono v zemi,kde muže dělat mašinfíra premiéra,moderátora na forech kde kdo a Tada zbroják a práva,tak tam asi nikoho Frantuv pták v levý nohavici mandžestráku nepřekvapí. Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
bandicoot Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Za mě dobrý.I když smysl NATOstrapu jako pojistky hodinek při ztrátě stěžejky je u šrooubovacích PAM trochu potlačen.Ale je to frajeřinka. Včera jsem to zkoušel dát na krk, ale naštěstí nikdo nenašel vodítko.Navíc aby to bylo podle mýho gusta, tak tam chyběly takový ty pyramidky.
Jay Doll Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 ...moderátora na forech kde kdo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj
yed69 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Je to prostě divočina Hele, až půjdeš tančit do Modré Ústřice, bude tvůj nový řemen ladit s prostředím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Mně spíš přijde divočina k tomu ty manšestráky
Frantik Odesláno 25. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Kluci děkuju, mám vás všecky moc rád!
zrno Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Takovouhle barvu kůže mám :-) a chystám se na jeden NATO pro sebe :-)
tombed Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 já nevím co si mám o tom myslet, tak napíšu aspoň, že je Franta krásně chlupatej
Frantik Odesláno 25. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Takovouhle barvu kůže mám :-) a chystám se na jeden NATO pro sebe :-) Super, sem ti rikal, ze se to chytne.............to jeste vyladíme
jankoxxx Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Mě se tyhle nato strapy taky líbí. Jak je to u tebe s dostupností shell cordovan kůže ? Haha, skus niekde vyguuglit odkial ju zohnat Tam treba rozbehnut kolotoc vtierania k uz existujucemu odberatelovi, alebo napisat priamo do Chicaga..
Návštěvník Tada Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 Vypadá to jako hodinky majitele BDSM salonu, za mě palec nahoru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se