Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vysvetlí mi niekto aký účel má to lano? Môžem to použiť ako navijak?

Odesláno
  V 13. 9. 2016 v 14:23, Hardslimer napsal:

Klidne si ho muzes dat jako skrtici krouzek na bimbase. :-D

Anebo staci, kdyz pochopis, ze je to jen jako doplnek k hodinkam.

Ja v tom vedu nehledal. ;-)

To mne dnes pobavilo

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno

Taky mě to napadlo,  bohužel.  Jedna postavička už byla zabraná, tak jim zbyl myšák.

Odesláno

No že se tady všichni do Invicty tak navážej.. Já jsem měl  černý divery v automatu ala SUB, a byly to úpně v pohodě hodinky, a někomu jako první hodinky bych je v klidu doporučil. S japonským automatem za hubičku, a se SW200 okolo 6 litrů. Každej tady doporučuje např. Orient, ale kvalitou to o nic horší nebylo než ten jejich lowend, který na mne u řady modelů mnohdy působil taky jak z cirkusu.

Odesláno
  V 15. 9. 2016 v 16:15, ramon napsal:

No že se tady všichni do Invicty tak navážej.. Já jsem měl  černý divery v automatu ala SUB, a byly to úpně v pohodě hodinky, a někomu jako první hodinky bych je v klidu doporučil. S japonským automatem za hubičku, a se SW200 okolo 6 litrů. Každej tady doporučuje např. Orient, ale kvalitou to o nic horší nebylo než ten jejich lowend, který na mne u řady modelů mnohdy působil taky jak z cirkusu.

Tak to jsi u mne na stejne adrese :-)), s tim nemam osobne zadnej problem. A taky jsem to tu uz obhajoval. Ale ty kresbicky jsou pro mne proste fujtajbl, at je to invicta nebo jina znacka ( asi mimo snoopyho a detskejch hodinek ).

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...