martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) no jo,no.... nejaku klasiku a to kolotočárske CLS v AMGimage.jpg Přiznej se, tys jí řekl, že to auto nemá utlapat, že se ho dotýká tak zlehka? Upraveno 10. července 2015 uživatelem martar
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 ona je neovladatelna, je zbytocne nieco riesit, vyklada si nohy na okno ci na mna ( za jazdy) a tak....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 je to ako male zvieratko v aute - len bez klietky.... 1
martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jseš dobrej, Gabo, že to dáváš. Mají plno energie a furt musej něco podnikat, den bez nějaké akce je pro ně ztracenej... Taky jsem to zkusil, ale nestíhal jsem. Ke konci jsem se těšil na den doma v bačkorách
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Jseš dobrej, Gabo, že to dáváš. Mají plno energie a furt musej něco podnikat, den bez nějaké akce je pro ně ztracenej... Taky jsem to zkusil, ale nestíhal jsem. Ke konci jsem se těšil na den doma v bačkorách ale ano, da sa a aj prinesie backory, je to v pohode.skor ja som ten debil, co uz nevie co zo sebou a vzdy to aj tak dopadne! editgramatika klasicky Upraveno 10. července 2015 uživatelem maxigabrielg
JaRooN Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Gabo, to je ťažká pohoda Tiež to mám doma. Žena mladšia o 16 rokov. Našťastie zlatíčko maximálne. Toleruje mi moje "starecké manýry" Edit: úvodzovky Upraveno 10. července 2015 uživatelem JaRooN
wave ceptor Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 vše je otázkou výšky konta.
JaRooN Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 vše je otázkou výšky konta.Divil by ses, ale občas ne
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 vše je otázkou výšky konta.myslim, ze taku by si nechcel ( dufam!)samozrejme, ze uspesny muz s dobrym zivotom je pre zeny ovela prijemnejsi spolocnik, jeho uspech predsa ciastocne svedci aj o jeho kvalitach - ale musis jej dat aj nieco viac, ako konto ( okrem toho je to moje konto!)ale je to lahsie natriet na to, ze je to blba kravka a leti na jeho prachy.....
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 myslim, ze taku by si nechcel ( dufam!)samozrejme, ze uspesny muz s dobrym zivotom je pre zeny ovela prijemnejsi spolocnik, jeho uspech predsa ciastocne svedci aj o jeho kvalitach - ale musis jej dat aj nieco viac, ako konto ( okrem toho je to moje konto!)ale je to lahsie natriet na to, ze je to blba kravka a leti na jeho prachy.....+1
Návštěvník Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 vše je otázkou výšky konta.Kdyby to bylo o jen IQ a slušnosti , tak ty si nevrzneš. Takhle máš v budoucnu aspoň mizivou šanci.
villain83 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Hele,ja mam jednu takovou spoluzacku ze stredni,je medialne pomerne znama(Gabo ji bud fotil,nebo...aspon pozdravil),kdyz ctu ty clanky na netu,ona se jako kravka umi prezentovat,to jo,ale ja ji znam uplne jinak,ve finale to vubec neni spatna baba a je s ni i prdel.Jenom nesmis zrat ty zvasty z ruznejch bulvarnich platku,kde se pise....
martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Je fakt, že jsem si souvislosti s wave ceptorovou poznámkou o vnučce chvilku představoval, jak bych v budoucnosti reagoval na to, kdyby mi jedna z mých dcer představila Gaba Trochu bych se bál momentu, kdy by se u slečny kouzlo snadného života a zvyk na určitou úroveň dostaly do konfliktu s potřebou zahnízdit.. Upraveno 10. července 2015 uživatelem martar
Jeronimo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Já teda přidám jednu archivní.
MadButcher Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Já teda přidám jednu archivní.Ty jsi prej zboril prazakovi sloup? :lol2:
Jeronimo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Sloup zbořil škodru. Raketa letěla šejdrem, ale všichni přežili. Edit: Šelmu se podařilo ještě naposled nadráždit a jezdilo až do tmy. Krásné časy. Upraveno 10. července 2015 uživatelem Jeronimo
Sphinxx Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jaro, ta první fotka z toho druhého příspěvku vypadá hrozivě ... Romane, kde máš kua Géčka ?
laskajefajn Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Davide: popravdě Géčka nesundávam z ruky opravdu to byla láska na první pohled i diky té oranžově barvě ( firemní barvě ) strašně mě vyhovuji a málo kdy to střídam a když tak jedině když si beru oblek nebo košili. Je fakt že hodinky ( žádné) neberu do vody,do moře.Jinak mi chlapci křivdí je tam náznak neopáleného zápěsti Mimochodem: chybi tady Tvoje fotečka !!! Maxi: moc pěkny! Jen tak dál Upraveno 10. července 2015 uživatelem laskajefajn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se