Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 27. 1. 2012 v 20:39, 'laskajefajn' napsal:

Neuděláme hlasování o "nejkrásnější" fotečku???:guitar:

..počkaj na ten pruser až ho vyhráš :D

edit: preklep

Upraveno uživatelem instant
Odesláno
  V 27. 1. 2012 v 15:56, 'zekon7302' napsal:

tak jo,je to už minulost a jiné osobní fotky nemám páč se nerad fotím,vidíš proč,už ani nevím kterej jsem já,jo a to černé nejsou chlupy :eek: schválně jestli mně někdo pozná

ostravsky zraz? :D

hrozne sa smejem :D

Odesláno
  V 27. 1. 2012 v 21:01, 'Pavlucha' napsal:

... ty voléééé :) Tu jsem dlouho neviděl - nejlepší je ten bucval vpravo, kterýmu roste z hlavy strom :smile_anim:

Taky jsem jí hledal celej večer :-) Ten napravo je vopravdu echt...

Odesláno
  V 26. 1. 2012 v 23:01, 'laskajefajn' napsal:

Polská hospůdka na Santorini:smile_anim: Čekám Tvou fotečku.Díky!

já sem klidně svoji fotku dám, no co, na faceBŮČKU se s tím taky nikdo ne.ere

Odesláno (upraveno)

Pridám najaktuálnejšiu fotku, keď nám včera vypli prúd. Ak by bol záujem, pridám fotečku, keď nám vypadol, prúdik jeden elektrický, v utorok.

edit: som ten úplne vľavo.

post-6829-070501100 1327698704.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ.

P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!)

Takže se připravte vtipálkové:oneeyed02: Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat...:mobile:

Odesláno
  V 27. 1. 2012 v 21:13, 'laskajefajn' napsal:

P.S jdu napsal moderátorovi aby začal rozdávat varování(a ODEBÍRAT každému kdo podvádi s fotkama HODINKY!!!!!!!)

aha, pardon, som ten druhý zľava. Na hodinkách mám ale napísane Fortýs, takže som z kola von :D

Odesláno

Takže se připravte vtipálkové:oneeyed02: Začneme Omegama,pak Rolády,dál se mi líbí Hamiltony a v neposlední řadě Oris a Fortis.Ty co maji Breitling tak si je můžou ponechat...:mobile:

Z mých chlupatých ručiček ty hodinky půjdou těžko. Páč jsou bezručičkový...

post-15474-065048000 1327699298.jpg

Odesláno

Ty wogo!!! Vy jste děsná banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash::wallbash::wallbash: jakoby jste se domlouvali po SZ.

já se ničeho nebojinkuju... na obou fotečkách jsem já... a už mě trošilinku štve ta tvoje věčná nespokojenost... jsou ti dvě fotečky malinko? nebuď nenapapinkanej!

Odesláno

Jsem myslel že jsi spíš na ty čínské strojovny

Odesláno

Tak určitě velikej sorrík. Chtěl jsem udělat jednu fakt vymazleňoučkou fotečku, ale kurvička, zrovna se mi rozbinkoval fotoaparáteček.

P.Síčko. Tohle je můj padesátečkovej příspěveček, ale do žádného prodejíčku se nechystánkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...