Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Chlapi nedělejte z toho kovbojku :) Ale jak může "fotograf" vyfotit hezkou holku tak, že z ní není s ohledem na světlo vidět prakticky nic, do pozadí dát posekaný pole a paneláky, mercedes zvěčnit z půlky a s vylézající zákazovou značkou (ta SPZ pěkně svítí mezi nohama :)), to mi fakt hlava nebere...

Já se jen ptal Gaba, jestli na to prostě při "domácím" focení kašle či zda jde o nějaký záměr, který já jako prostý laik nepochopil, není nutné uspořádat hon na čarodějnice :frusty:

nie, fakt nie je nutne riesit hon na carodejnice, ale na hlupaka,ktoreho si zo seba svojim prispevkom hore urobil. 

myslim, ze si sa tu jasne predstavil a preto na teba aj tak reagovali. Ja chapem, ze mas nejake problemy a ze si cez klavesnicu snazis nejako zufalo pomoct a  teraz, ked vidis, ze si prestrelil, tak ziadas, aby z toho nedelali kovbojku... teraz sa uz nehraj na laika - te tvoj vykrik jasne hovori o tom, ze mas nejaky problem ( nemusis to sem pisat, prosim!) a ze pod tou pretvarkou je nieco upne ine....

pre mna je toto forum zabava a tak aj fotky, co sem davame predsa nie su ziadne umelecke diela, vela z nich vzniklo uplne spontanne pri foteni, ktore sa ale Tatarke tak pacili, ze sme ich ponechali. Konkretne ta fotka, co popisuje ten zufalec je samozrejme zamerne fotena proti slnku a vznikla este len ked som skusal svetlo a pozadie sa vobec neriesilo a asi z 5 pokusov, ale aj tento zaber chcela, tak ho mam v iPade. ( okrem toho na pouzitych fotkach sa vzdy vsetko vycisti, takze nejake stlpy, znacky, droty a pod tam nie su. )

davam sem kadejake srandicky aj z mobilu - netusil som, ze tu ide o nejake vysoke ambicie a tazke hodnotenia...

Odesláno (upraveno)

Tak to jssme si řekli a mohli bychom si dát nějakou další pěknou fotečku od maxíka, což chalane  :)  :)  :)  :) ?

Edit -- pamatuji si, že si jednou měěl něějakou se dvěma naprosto identickými vozy a dvěma odliššnými děvčaty.

A ještě mimochodem, jestli je na těch fotkách Tvá přítelkyně, tak klobouček. Ta těch kramflekách co chodí, to je kumšt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já jsem musel umět udržovat balanc, prrotože mě svého času živil, ale t tohohle bych byl v píči.

Upraveno uživatelem Thesis
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tak to jssme si řekli a mohli bychom si dát nějakou další pěknou fotečku od maxíka, což chalane  :)  :)  :)  :) ?

ale uz ani nemam naladu, fakt.

clovek tu robi zo seba opicku aby bola sranda a vidis, su tu zakomplexovany chudaci, ktory sa zoziera nad svojim zivotom a len caka na tvoju chybu, aby mohol aspon cez klavesnicu zautocit.

Odesláno

ale uz ani nemam naladu, fakt.

clovek tu robi zo seba opicku aby bola sranda a vidis, su tu zakomplexovany chudaci, ktory sa zoziera nad svojim zivotom a len caka na tvoju chybu, aby mohol aspon cez klavesnicu zautocit.

Gabo, ale veď práve vďaka takým ľuďom je tu sranda. Daj nejakú pecku. Trebárs vyladený výfuk v peknom kompozičnom zoskupení s práve prelietavajúcou mandelinkou :D

Odesláno

Ser na to. To je jen bobisek, ten mě co by Snowa buzeruje už devět let  :lol2: . A tak jsem se radši vrátil ke svému původnímu nicku, s kterým jsem tady začal a Snowa jsem nechal definitivně zmizet v propadlišti dějin tohoto blázince  :crying_anim02: .

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Jak se rika.... Lide jsou ruzne... blbe i pitome... a taky zle...

Nekrat si kvuli nim zivot. :-)

Odesláno

Že já se musím nachomejtnout zrovna k takovýmhle půtkám. Za a) Bobisek v rámci diskuze byl slušný a vyjádřil skepsi nad kvalitou fotografií. OK. Že se to autorovi těžce nelíbí, taky OK. Pánové, zkuste se vzájemně poslat do řiti bez osobních invektiv. Maxigabriel sem dává svoje fotky zcela dobrovolně, a proto "aby bola sranda", a musí tak nějak počítat s tím, že ve veřejném prostoru za klávesnicí každý nebude ten správný kámoš u stolu v hospodě. tak si snad může odpustit hlupaky, zufalce, zakomplexovany chudaky a podobne. Omez se prosim na lakonicke :" polib mi prdel, pro tebe to nefotím" a bude všechno v pořádku. :-)

Odesláno

nie, fakt nie je nutne riesit hon na carodejnice, ale na hlupaka,ktoreho si zo seba svojim prispevkom hore urobil. 

myslim, ze si sa tu jasne predstavil a preto na teba aj tak reagovali. Ja chapem, ze mas nejake problemy a ze si cez klavesnicu snazis nejako zufalo pomoct a  teraz, ked vidis, ze si prestrelil, tak ziadas, aby z toho nedelali kovbojku... teraz sa uz nehraj na laika - te tvoj vykrik jasne hovori o tom, ze mas nejaky problem ( nemusis to sem pisat, prosim!) a ze pod tou pretvarkou je nieco upne ine....

pre mna je toto forum zabava a tak aj fotky, co sem davame predsa nie su ziadne umelecke diela, vela z nich vzniklo uplne spontanne pri foteni, ktore sa ale Tatarke tak pacili, ze sme ich ponechali. Konkretne ta fotka, co popisuje ten zufalec je samozrejme zamerne fotena proti slnku a vznikla este len ked som skusal svetlo a pozadie sa vobec neriesilo a asi z 5 pokusov, ale aj tento zaber chcela, tak ho mam v iPade. ( okrem toho na pouzitych fotkach sa vzdy vsetko vycisti, takze nejake stlpy, znacky, droty a pod tam nie su. )

davam sem kadejake srandicky aj z mobilu - netusil som, ze tu ide o nejake vysoke ambicie a tazke hodnotenia...

Ale Mistře, proč hned hlupák a zoufalec, co má problémy (ještě se zapomnělo na závist)? Je to poprvé, co si někdo dovolil dotknout se tvého Díla? Já jsem věcně popsal, proč se mi ta fotka na fotografa zdá divná, odpovědí je mi útok ad hominem... Sám píšeš, že to byla zkouška a finální fotky se upravují, tak proč sem prostě nedáš tu konečnou fotku, která z daného focení vznikla? Ta holka by si to přece zasloužila...

Já působím ve vědě a živím se (kromě výuky) psaním odborných článků, ale když píšu nějaký laický komentář do MF Dnes nebo i na nějaký blog, taky tam nepošlu první draft, co sepíšu s trojkou v krvi po návratu z mariáše od Drápala.

Odesláno

Ale Mistře, proč hned hlupák a zoufalec, co má problémy (ještě se zapomnělo na závist)? Je to poprvé, co si někdo dovolil dotknout se tvého Díla? Já jsem věcně popsal, proč se mi ta fotka na fotografa zdá divná, odpovědí je mi útok ad hominem... Sám píšeš, že to byla zkouška a finální fotky se upravují, tak proč sem prostě nedáš tu konečnou fotku, která z daného focení vznikla? Ta holka by si to přece zasloužila...

Já působím ve vědě a živím se (kromě výuky) psaním odborných článků, ale když píšu nějaký laický komentář do MF Dnes nebo i na nějaký blog, taky tam nepošlu první draft, co sepíšu s trojkou v krvi po návratu z mariáše od Drápala.

Osobní útoky jsou ofsajdem. Dovolím si spekulovat, proč to tak Maxigabriel dělá. Protože to asi tak chce. A že ty to máš jinak, je tvoje věc. A pochybuju, že to někomu tady nacpeš :-)

Edit: Jo a pamatuju si, že jsi v minulosti do někoho zajížděl skrz pravoips a do postu jsi tehdá nasekal celkem dost hrubek v interpunkci. :-))))

Odesláno (upraveno)

Bobísku, když jsi v dobrém rozmaru na mariáši u Drápala, tak také nechceš, aby někdo do tebe ryl, že ten poslední článek od tebe vypadá, jak kdybys ho psal s trojkou v krvi.

A přesně to ty děláš Gabovi. On je tady v dobrém rozmaru, chodí se sem odreagovat a bavit a ty na něj takto... Odpusť si to prosím.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Já působím ve vědě a živím se (kromě výuky) psaním odborných článků

Tak to bych v životě neřekl  :eek: . No, ovšem zase na druhou stranu Joseph Goebels byl také známý svým energickým, zapáleným projevem vůči některým osobám v jeho případě spíše skupinám. Já si někdy připadal jako ta skupina. Zrovna dnes odpoledne jsem se bavil tím, za co všechno jsem dostal Ban a kdy a jak mě kdo napálil přímým direktem. V našem případě to začalo už někdy v roce 2007. Zajímavé je, že jsem se o Tebe na rozdíl od jiných nebožáků nikdy ani slovíčkem neotřel.

Odesláno

Thesis: brzdi, tocis tu debatu zcela jinam a do dikce, ktera se mi vubec nezamlouva. Dik

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Že já se musím nachomejtnout zrovna k takovýmhle půtkám. Za a) Bobisek v rámci diskuze byl slušný a vyjádřil skepsi nad kvalitou fotografií. OK. Že se to autorovi těžce nelíbí, taky OK. Pánové, zkuste se vzájemně poslat do řiti bez osobních invektiv. Maxigabriel sem dává svoje fotky zcela dobrovolně, a proto "aby bola sranda", a musí tak nějak počítat s tím, že ve veřejném prostoru za klávesnicí každý nebude ten správný kámoš u stolu v hospodě. tak si snad může odpustit hlupaky, zufalce, zakomplexovany chudaky a podobne. Omez se prosim na lakonicke :" polib mi p...l, pro tebe to nefotím" a bude všechno v pořádku. :-)

ok, ked podla teba bol slusny, tak mame uplne iny nazor na slusnost. Ja som tu nikdy do nikoho neutocil a pozri, ze ake reakcie su tu na mna. Ano, myslim si, ze je to zakomplexovane, ked niekto takto na nete sa snazi utocit na inu osobu a ano, u mna je to len chudak. Precitaj si to este raz a zamysli sa, ze co stym asi chcel povedat? Tak my sa tu zabavame a niekto ma tu bude urazat a znehodnocovat moje prace a ty to nazves ako slusnost.... hm

Odesláno

Mluvil o tvych fotkach, ne o tobe. A tati, diky za doporuceni, co si mam precist a jak se zamyslet, jsem uz velkej kluk ;-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

nejedna sa o Mistra a o Diela - to sa uz dalo pochopit z mojho predosleho textu o zabave - ale tebe to robi dost problem pochopit a uznat to. Proste si zareagoval s tvojim vykrikom tak, ze hned sa proti tebe zopar ludi ozvalo - no preco asi!?

preco si sa hned snazil obrusovat hrany, ze nedelejme kovbojku?

si lahko citatelny, tak teraz sa tu nehraj na to, ze si mi urazil ego Mistra a jeho Diela, mne su tieto fotky, co kde kade zverejnujem ciste ako zabavka a vidis, ze normalny ludia to tak aj beru.... len ty si nezvladol svoje problemy. 

( zakladna info este raz - spec pre zabrzdene myslenie - fotka sa dokoncuje pred zverejnenim, tak isto ako tvoj text, takze marias od Drapala nema nasledky)

gramatika,no

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Sám píšeš, že to byla zkouška a finální fotky se upravují, tak proč sem prostě nedáš tu konečnou fotku, která z daného focení vznikla?

A neni nahodou jedno jakou sem da kdo fotku? Naopak kdyz da fotku profi, tak zase nejaky stoura muze mit pocit ze zbytecne machruje. Asi jako ty s odbornymi clanky...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Souhlas, taky mi vrtaj hlavou ty desítky fotek lacinejch holek na parkovišti u mercedesu s tim starým fousatym panem :-) Jsou v každém vlakne.

ty sa staraj o tu lacnu kravicku, co musis riesit doma a ak z nej nieco povypadalo a mozno je to tvoje ( no dufam ze aspon to sa ti v zivote podarilo!), tak to mozes nazvat lacninou holkou.

Romane, toto tiez nie je osobny utok, ze nazve moju priatelku lacnou holkou???

Co ja sa staram o to strasidlo, co ma doma?

ak vobec ma...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...