Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 A taky lidičky posílejkynte fotečky jak trávíte svůj volný čásek s prima lidičkama mimo náš sluníčkový chronomag. tak tohle vlákno nemá chybu, jsem se málem udusil a tahle skupinovka se tio fakt povedla - jen nechápu proč tu máš masku (?!?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 to je Sectíček u obídku, na chlupaťoučké pacičce má U1, obličejík chybí neb mi chtěl dát přes držtičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) a tahle skupinovka se tio fakt povedla - jen nechápu proč tu máš masku (?!?) tak dlouho se mi ve školce smáli až mi máma koupila tuhle masku... od té doby v ní chodím pořád a nikdo se nesměje Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 ... od té doby v ní chodím pořád a nikdo se nesměje Panebože, já se taky nesměju, se dusím ... u tohohle vlákna se nesmí jíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Už toho nechte, volové (ku.wa jak se to řekne zdrobněle?). Jsem nemocný člověk a nemůžu se smát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Už toho nechte, volové (ku.wa jak se to řekne zdrobněle?). Jsem nemocný člověk a nemůžu se smát. volečci Kamilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Už toho nechte, volové (ku.wa jak se to řekne zdrobněle?).Už toho nechte, telátka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 volečci Kamilku Tak ne volenky ani volánky. Co třeba voloušci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korunka Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Tak ne volenky ani volánky. Co třeba voloušci? Napiš jen miláčci sladoučťí. MY TO POCHOPÍME. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 A to jsem si myslel, ze dnesek bude nudicka Konecne nam zase neco pribyde do pametihodnosti...A budu zlobivej a zadnou fotecku sem nedam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Klidně tam dejte místo "lidiček" lidi Horhe: co Tě štve? Že Tě nikdo nemá rád? Nebo že nemáš lásku? Hele nic si z toho nedělej,s láskou jsou jenom potíže...tak hlavu vzhuru pane. Jinak srandy bylo dost,ted vážně pánové!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak jo,je to už minulost a jiné osobní fotky nemám páč se nerad fotím,vidíš proč,už ani nevím kterej jsem já,jo a to černé nejsou chlupy schválně jestli mně někdo pozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak dlouho se mi ve školce smáli až mi máma koupila tuhle masku... od té doby v ní chodím pořád a nikdo se nesměje a tak to chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak ja tiez jednu dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 to je Sectíček u obídku, na chlupaťoučké pacičce má U1, obličejík chybí neb mi chtěl dát přes držtičku... a ještě provokuj mňamkou, ty ošklivý broučíne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 a ještě provokuj mňamkou, ty ošklivý broučíne... Neříká se ošklivý broučíne. Říká se fujky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 tak jo,je to už minulost a jiné osobní fotky nemám páč se nerad fotím,vidíš proč,už ani nevím kterej jsem já,jo a to černé nejsou chlupy schválně jestli mně někdo pozná kurňa, kaj si to vyhrabal? tebe si už nepamatuju, ale ani sem nevěděl, že zme farali spolem - bo ja su ten dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 kurňa, kaj si to vyhrabal? tebe si už nepamatuju, ale ani sem nevěděl, že zme farali spolem - bo ja su ten dole přifič na sraz do OV a uvidíš,jestli jsi ten dole tak to se známe velice dobře ,už podle nicku jsi to mohl poznat ty tabakožvejkale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 zekone ty jsi úplně nejvíc černý cyp (pro neznalé cyp = mladý haviř) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Dávejte fotky nebo Vám všem dám BAN!!! čti BAN jako varování,žádný banán to neni,lidičky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se