Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A taky lidičky posílejkynte fotečky jak trávíte svůj volný čásek s prima lidičkama mimo náš sluníčkový chronomag.

Posted Image

tak tohle vlákno nemá chybu, jsem se málem udusil

:smile_anim:

a tahle skupinovka se tio fakt povedla - jen nechápu proč tu máš masku (?!?)

:D

Odesláno (upraveno)

a tahle skupinovka se tio fakt povedla - jen nechápu proč tu máš masku (?!?)

:D

tak dlouho se mi ve školce smáli až mi máma koupila tuhle masku... od té doby v ní chodím pořád a nikdo se nesměje :)

Upraveno uživatelem azeppelin
Návštěvník Kamil
Odesláno

Už toho nechte, volové (ku.wa jak se to řekne zdrobněle?). Jsem nemocný člověk a nemůžu se smát. :lol2:

Odesláno

Už toho nechte, volové (ku.wa jak se to řekne zdrobněle?). Jsem nemocný člověk a nemůžu se smát. :lol2:

volečci Kamilku :)
Návštěvník Kamil
Odesláno

volečci Kamilku :)

Tak ne volenky ani volánky. Co třeba voloušci?
Odesláno

A to jsem si myslel, ze dnesek bude nudicka :D

Konecne nam zase neco pribyde do pametihodnosti...

A budu zlobivej a zadnou fotecku sem nedam...

Odesláno

Klidně tam dejte místo "lidiček" lidi :)

Horhe: co Tě štve? Že Tě nikdo nemá rád?:sad01_anim: Nebo že nemáš lásku?:unsure: Hele nic si z toho nedělej,s láskou jsou jenom potíže...tak hlavu vzhuru pane.

Jinak srandy bylo dost,ted vážně pánové!!!:gora:

Odesláno

tak jo,je to už minulost a jiné osobní fotky nemám páč se nerad fotím,vidíš proč,už ani nevím kterej jsem já,jo a to černé nejsou chlupy :eek: schválně jestli mně někdo pozná

post-19068-081657100 1327679763.jpg

Odesláno

to je Sectíček u obídku, na chlupaťoučké pacičce má U1, obličejík chybí neb mi chtěl dát přes držtičku...

post-3584-003999000 1327674788.jpg

a ještě provokuj mňamkou, ty ošklivý broučíne... :box:

:evil:

Odesláno

tak jo,je to už minulost a jiné osobní fotky nemám páč se nerad fotím,vidíš proč,už ani nevím kterej jsem já,jo a to černé nejsou chlupy :eek: schválně jestli mně někdo pozná

kurňa, kaj si to vyhrabal?

:notworthy:

tebe si už nepamatuju, ale ani sem nevěděl, že zme farali spolem - bo ja su ten dole

Odesláno

kurňa, kaj si to vyhrabal?

:notworthy:

tebe si už nepamatuju, ale ani sem nevěděl, že zme farali spolem - bo ja su ten dole

přifič na sraz do OV a uvidíš,jestli jsi ten dole tak to se známe velice dobře :smile_anim: ,už podle nicku jsi to mohl poznat ty tabakožvejkale :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...