Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz nějakou dobu Premyslim o novych hodinkách, ktere by byly ala rolex submarine... Líbí se mi seika, orienty a nebo invicty. Chci automaty, cenově max 6000 a WR 200m poradi mi někdo kde, jake a za kolik nejlíp? Předem Děkuju.

Odesláno

Určitě. Taky jsem pro Seiko, navíc za udané sumu získáš kvalitu, odpovídající ceně 2 až 3 násobné u jiných výrobců.

Odesláno

Prave proto tady pisu... Moc se mi Líbí potapky... Seiko monster ne, jelikož podobne od jiného výrobce mam... Lákají me seiko marinemaster ale to jsem finančně Úplne jinde... Takže zadám o přesný tip odpovídající vzhledově zmíněnému modelu

Odesláno

Vzhledově jsou nejbliž MM asi SKX009 nebo SKX007 (pepsi lunety se u vyšších modelů myslim nedělaji), je to klasika na začátek solidní ja je koupil zde na foru a spokojenost velika no a pak suma ale ty jsou o neco dražší a pak MM :smile_anim:

Odesláno

Nejblíž k subům mají Orienty. Zejména model 2ER00001B,jenže nevím, jestli je vůbec ještě někde k dostání. Takže bych se i kvůli požadavku WR200m přiláněl k Mako nebo Ray, opět Orient.

Odesláno

O kvalitu se neboj,je v tom prověřená švýcarská ETA.Pročti německou sekci,je tu toho dost,nebo napiš soukromou zprávu přímo zdejšímu členovi Kubsonovi,on je majitelem chronoshopu.Určitě Ti zodpoví všechny otázky.

Odesláno (upraveno)

Tady se ty sprostý fejky nakonec budou i propagovat :gora:

(no flame, holt název si tam dali jiný, aspoň že tak, nejen díky tomuto modelu je pro mě Steinhart mrtvola)

Edit: Invicta dělá totéž, takže taky doporučím :suicide_anim:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

...a hlavne nehladaj nieco ala nieco ale NIECO. tentokrat bez smajla. zjavne si to nepochopil. mal som na mysli svojbytne hodinky, nie parodiu na submariner. submariner je len jeden, ked na to nemas, tak zlez. inac nazivo su to docela obycajne hodinky, ked uz sme pri tom.

este poprosim kolegov aby sa zdrzali odporucani na veldiela Sandoz a Steinneviemco v japonskej sekcii :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...