Stepino Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 zdravim vsechny. ziskal jsem starsi Heuer Autavia se starsim neoriginal tahem a tak resim dilema jestli koupit kozeny reminek nebo ocelovy tah. Vim ze tu byla diskuze na tema tah/reminek. Tentokrat se chci ale spis zeptat co by se podle vas hodilo vice k temto hodinkam. V tento okamzik hodinky cestuji do svycarska na restaurovani ale hned jak se vrati tak chci mit jasno. Stapan
Návštěvník Kamil Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Koupil bych pěkného pštrosa v barvě číselníku a originální přezku od výrobce nebo se dají sehnat na Ebay.
Ciferník Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Pod toho pštrosa se podepisuji a na originální přezku bych se vykašlal
Stepino Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 je to edice Jo Siffert - bily cifernik je mi vice sympaticky kozeny reminek, ale rad chodim plavat a tam bych zase ocenil tah... Pstros je super - to uznavam, ale vzhledem k bile barve ciferniku nejspis hnedou barvu?
Ciferník Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 V tom případě pštros určitě hnědý. A ještě jedna dobře míněná rada: NELEZ VE STARŠÍCH HODINKÁCH DO BAZÉNU!!! (Sorry, ale tohle mi připadá vhodné opravdu hodně zdůraznit )
steel Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 reminek a original sponu - samozrejeme !!!
Stepino Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 reminek jsem videl na fotce jen primo s Jo Siffertem a reminek byl typu rally (tri vetsi diry)
cigi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 vidíš Stepino - to rally jsem ti chtěl právě poradit :D
Stepino Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 zatim dekuji za podnety mam jeste dost casu o tom premyslet a tak doufam ze k temto hodinkam vyberu spravne. za kazde dalsi navrhy diky
safi Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Jednoznačně pásek, pštros, nebo ještěrka vypadají velmi pěkně, a vejdeš se do 1500 CZK :-)
Lapis Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Jednoznačně pásek, pštros, nebo ještěrka vypadají velmi pěkně, a vejdeš se do 1500 CZK :-) Pštros a ještěrka jsou na nic, takový krokodýlek, tak ten teda, ten je fakt moc príma. Louisianský.
tichymeloun Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 pánové barvu řemínku bych doporučoval volit podle barvy pásku u kalhot a bot:-) jestli je budeš nosit k černým perkům k obleku, zapomněl bych na hnědou. podle mě mimochodem dobrý důvod proč vlastnit vícero hodinek:-) k různým botám a páskům
Ciferník Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 pánové barvu řemínku bych doporučoval volit podle barvy pásku u kalhot a bot:-) Souhlasím, že by to mělo ladit, ale kvůli tomu bych rozhodně necpal řemínek nějaké konkrétní barvy k hodinkám, ke kterým se barevně nehodí. Osobně nejdřív vyberu řemínek, který se hodí k hodinkám a pak každé ráno zvolím kombo řemínek/hodinky podle toho, co si obléknu
Andreas Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Zajímavá je debata o barvě řemínku a dalších doplňků - osobně jsem donedávna (tak dva roky dozadu) zastával názor že hnědé patří k hnědému (boty, řemen u kalhot, řemínek u hodinek) a černé k černému. Pak jsem přišel na několik hnědých řemínků, které jdou k hodinkám lépe než černé a uvědomil jsem si, že barva přirozené kůže je moooc elegantní. Tak teď spíš mám řemínky dohněda, i když ostatní klidně černé. Doufám, že tím moc nepohoršuji....
Radimk Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2006 Játo řeším podobně: Nerez- černá kůže, zlato- hnědá kůže. Ale protože nemám zlatý hodinky, tak mám pásky černý. vyjímka je Omega T30 se zlatostříbrným ciferníkem. Ale to je historie.
rorda Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2007 Náhodou jsem narazil na tuhle zajímavou diskuzi, protože řešim nákup hodinek s koženym řemínkem a nechtěl jsem ponechat nic náhodě ... A celkem jsem se nasmál ... Já jsem osobně ráno rád, že se nějak vyhrabu a vyrazim do práce, natož měnit barvu řemínku podle toho, jaký mam boty a pásek, to bych chodil do práce pořád pozdě ...
Manik Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2007 Rozhodně kůže, na koženém řemenu vypadají skoro všechny hodinky skvěle, ale 100 lidí 100 názorů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se