Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim vsechny.

ziskal jsem starsi Heuer Autavia se starsim neoriginal tahem a tak resim dilema jestli koupit kozeny reminek nebo ocelovy tah.

Vim ze tu byla diskuze na tema tah/reminek.

Tentokrat se chci ale spis zeptat co by se podle vas hodilo vice k temto hodinkam.

V tento okamzik hodinky cestuji do svycarska na restaurovani ale hned jak se vrati tak chci mit jasno.

Stapan

Návštěvník Kamil
Odesláno

Koupil bych pěkného pštrosa v barvě číselníku a originální přezku od výrobce nebo se dají sehnat na Ebay.

Odesláno

je to edice Jo Siffert - bily cifernik

je mi vice sympaticky kozeny reminek, ale rad chodim plavat a tam bych zase ocenil tah...

Pstros je super - to uznavam, ale vzhledem k bile barve ciferniku nejspis hnedou barvu?

Odesláno
Jednoznačně pásek, pštros, nebo ještěrka vypadají velmi pěkně, a vejdeš se do 1500 CZK :-)

Pštros a ještěrka jsou na nic, takový krokodýlek, tak ten teda, ten je fakt moc príma. Louisianský.

Odesláno

pánové barvu řemínku bych doporučoval volit podle barvy pásku u kalhot a bot:-) jestli je budeš nosit k černým perkům k obleku, zapomněl bych na hnědou.

podle mě mimochodem dobrý důvod proč vlastnit vícero hodinek:-) k různým botám a páskům

Odesláno
pánové barvu řemínku bych doporučoval volit podle barvy pásku u kalhot a bot:-)

Souhlasím, že by to mělo ladit, ale kvůli tomu bych rozhodně necpal řemínek nějaké konkrétní barvy k hodinkám, ke kterým se barevně nehodí. Osobně nejdřív vyberu řemínek, který se hodí k hodinkám a pak každé ráno zvolím kombo řemínek/hodinky podle toho, co si obléknu :)

Odesláno

Zajímavá je debata o barvě řemínku a dalších doplňků - osobně jsem donedávna (tak dva roky dozadu) zastával názor že hnědé patří k hnědému (boty, řemen u kalhot, řemínek u hodinek) a černé k černému. Pak jsem přišel na několik hnědých řemínků, které jdou k hodinkám lépe než černé a uvědomil jsem si, že barva přirozené kůže je moooc elegantní. Tak teď spíš mám řemínky dohněda, i když ostatní klidně černé. Doufám, že tím moc nepohoršuji....

Odesláno

Játo řeším podobně: Nerez- černá kůže, zlato- hnědá kůže.

Ale protože nemám zlatý hodinky, tak mám pásky černý. :)

vyjímka je Omega T30 se zlatostříbrným ciferníkem. Ale to je historie.

• po měsících...
Odesláno

Náhodou jsem narazil na tuhle zajímavou diskuzi, protože řešim nákup hodinek s koženym řemínkem a nechtěl jsem ponechat nic náhodě ... A celkem jsem se nasmál ... :smile_anim: Já jsem osobně ráno rád, že se nějak vyhrabu a vyrazim do práce, natož měnit barvu řemínku podle toho, jaký mam boty a pásek, to bych chodil do práce pořád pozdě ... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...