Dfgh Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Zdravim! Rozhodl jsem se pořídit si automaty v cenové relaci okolo 25.000,- CZK a váhám mezi těmito alternativami: ORIS TT1 Divers Date - http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-733-7533...4-MB-I8204.html FORTIS Official Cosmonauts Day/Date - http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-610-22...11-M-I8339.html TAG HEUER Aquaracer ? http://www.hodinky-koscom.cz/WAB2010-BA0804-I8678.html Vycházím z cen na www.watch.de. Co byste mi doporučili ??? Popř. nějaké srovnatelné podobné ? Dik za radu :-).
Jeremy Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Já bych doporučil lehce použité Omegy, nebo Breitling. Preferoval bych pretižnější značku a lepší klibr (vyšší třídy). Takové automaty se dají podle stavu sehnat za 15-30 tisíc.
midloch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Jeremy napsal: Já bych doporučil lehce použité Omegy, nebo Breitling. Preferoval bych pretižnější značku a lepší klibr (vyšší třídy). Takové automaty se dají podle stavu sehnat za 15-30 tisíc. s tím bych na 100% souhlasil a nebo varianta č. 2 a to ještě došetřit a pak si je koupit nové, protože nic není lepšího než ten pocit kdy ti slavnostně předávají nové Breitle (nebo tedy něco jinýho :-) a ty si odlepíš všechny ty o chranné fólie, poprvé si je dáš na ruku a v zářivém světle bodovek obdivuješ ladné křivky a dechberoucí detaily.
Petrando Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Jeremy napsal: Já bych doporučil lehce použité Omegy, nebo Breitling. Preferoval bych pretižnější značku a lepší klibr (vyšší třídy). Takové automaty se dají podle stavu sehnat za 15-30 tisíc. Dokazal by jsi sehnat omegy seamastery (bondovky) v automatu kolem 15-ti ?
watch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 midloch napsal: a v zářivém světle bodovek obdivuješ ladné křivky a dechberoucí detaily. Pekny popis hodinek.
noname Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Pokud vybrat z těchto třech, pak TAG HEUER.
watch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Znacka hraje u hodinek rozhodujici roli. Proto bych take doporucoval Omegy, jinak asi nejspis Tag Heuer.
ctenar Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 midloch napsal: Jeremy napsal: Já bych doporučil lehce použité Omegy, nebo Breitling. Preferoval bych pretižnější značku a lepší klibr (vyšší třídy). Takové automaty se dají podle stavu sehnat za 15-30 tisíc. s tím bych na 100% souhlasil a nebo varianta č. 2 a to ještě došetřit a pak si je koupit nové, protože nic není lepšího než ten pocit kdy ti slavnostně předávají nové Breitle (nebo tedy něco jinýho :-) a ty si odlepíš všechny ty o chranné fólie, poprvé si je dáš na ruku a v zářivém světle bodovek obdivuješ ladné křivky a dechberoucí detaily. To by mě zajímalo, jak si navozují zde popsaný stav kupující, kteří předmětný časoměrný přístroj jehož tvar sestává m.j. z ladných křivek a obsahuje dechberoucí detaily (cením tuto formulaci !!!! ) dostanou poštou v krabici přes ebay....
typograf Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 ctenar napsal: midloch napsal: Jeremy napsal: Já bych doporučil lehce použité Omegy, nebo Breitling. Preferoval bych pretižnější značku a lepší klibr (vyšší třídy). Takové automaty se dají podle stavu sehnat za 15-30 tisíc. s tím bych na 100% souhlasil a nebo varianta č. 2 a to ještě došetřit a pak si je koupit nové, protože nic není lepšího než ten pocit kdy ti slavnostně předávají nové Breitle (nebo tedy něco jinýho :-) a ty si odlepíš všechny ty o chranné fólie, poprvé si je dáš na ruku a v zářivém světle bodovek obdivuješ ladné křivky a dechberoucí detaily. To by mě zajímalo, jak si navozují zde popsaný stav kupující, kteří předmětný časoměrný přístroj jehož tvar sestává m.j. z ladných křivek a obsahuje dechberoucí detaily (cením tuto formulaci !!!! ) dostanou poštou v krabici přes ebay.... Patrně stejně.
Ciferník Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 ctenar napsal: To by mě zajímalo, jak si navozují zde popsaný stav kupující, kteří předmětný časoměrný přístroj jehož tvar sestává m.j. z ladných křivek a obsahuje dechberoucí detaily (cením tuto formulaci !!!! ) dostanou poštou v krabici přes ebay.... Ty jsi snad nikdy nezažil ten orgasmus, kdy odtrhneš cedulku "Beze cla", defloruješ igelitový přebal, prořežeš se kartonovou krabicí, rozházíš polystyrenové kuličky po celé místnosti, popereš se s několika metry bublinkové fólie, roztrháš vrstvu filcu vyrobeného ze žíní vodního buvola (u zásilek z některých asijských zemí) a uvnitř je konečně TO...! :D
Petr_S Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 No, ani ty Orisky nevypadají špatně. Na poslední burzičce je měl jeden kolega a dost mně překvapily. Jsou sportovní a rozhodně nápadnější než ty Heuery. Problém je v tom, že u hodinek submariner like na první pohled nevíš, jestli jsou to originály nebo Heuery nebo Invicty nebo Seika ... Ale finální rozhodnutí bude na Tobě. Asi sis byl už všechny kandidáty prohlédnout naživo. Pokud ne, udělej to.
Dfgh Odesláno 14. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Jo jo, všechny už jsem viděl a měl na ruce. Asi nejvíc se mi líbí ty ORIS. Zvážím ještě Omega Seamaster Diver, když myslíte :-). Nicméně díky.
techlak Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Omega je Omega,vo to nic ............. Z těchto tří určitě ORIS,v reálu vypadají naprosto skvěle a hlavně nezaměnitelně,což se o těchto TAGách a bohužel ani Fortiskách říct nedá.TAG bohužel s tímto modelem v našich reáliích doplácí na přílišnou spřízněnost jak s ikonou OMEGA tak bohužel i s Jing Huang - výrobce Holešovická tržnice,hala 5 ...
cigi Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Já bych si vybral ty oris TT1 - mají osobité kouzlo, to těm ostatním schází. Ty fortisky ho mají taky, ale jsou předražený, já bych za ně dal max. 15 - 18.000,-. Nedomnívám se, že značka hraje rozhodující roli, ale oris i fortis jsou pro fajnšmekry poněkud výš, než omega, protože jsou nezávislí. To ovšem nemá s hodinkama samotnejma co dělat, podle toho se rozhodujou snobi, co jim na hodinkách nezáleží tolik jako na prestiži, kterou si jima chtěj koupit. Tag heuer má krásný závodnický chronografy, ale jeho běžnější produkce mi připadá nic moc Starý autentický breitlingy bych taky mohl doporučit, ale pozor - přece jen jsou to kousky ze sedmdesátých let, takže spíš sběratelství.
midloch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 cigi napsal: Já bych si vybral ty oris TT1 - mají osobité kouzlo, to těm ostatním schází. Ty fortisky ho mají taky, ale jsou předražený, já bych za ně dal max. 15 - 18.000,-. Nedomnívám se, že značka hraje rozhodující roli, ale oris i fortis jsou pro fajnšmekry poněkud výš, než omega, protože jsou nezávislí. To ovšem nemá s hodinkama samotnejma co dělat, podle toho se rozhodujou snobi, co jim na hodinkách nezáleží tolik jako na prestiži, kterou si jima chtěj koupit. Tag heuer má krásný závodnický chronografy, ale jeho běžnější produkce mi připadá nic moc Starý autentický breitlingy bych taky mohl doporučit, ale pozor - přece jen jsou to kousky ze sedmdesátých let, takže spíš sběratelství. a já bych doporučil tyto: BTW moc pěkně udělaný stránky http://www.breitlingforbentley.com/en/
watch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 cigi napsal: Nedomnívám se, že značka hraje rozhodující roli, ale oris i fortis jsou pro fajnšmekry poněkud výš, než omega, protože jsou nezávislí. To ovšem nemá s hodinkama samotnejma co dělat, podle toho se rozhodujou snobi, co jim na hodinkách nezáleží tolik jako na prestiži, kterou si jima chtěj koupit. Znacka nehraje zadnou roli, pokud si hodinky necham a neprodam. Ale pokud budu hodinky prodavat a menit, tak ma znacka nesmirne velky vyznam. Omegy se daji dobre prodat ale treba Orisky... Plati to i pro Primky, ktere nemaji u beznych lidi zadnou velikou prestiz, protoze vetsina lidi nikdy zadne luxusni Primky nevidela. Mimo Chronomag se tezko pradavaji.
noname Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 Jak je v poslední době vidět, tak se Primky těžko prodávají i na Chronomagu. Absolutně souhlasím s watchem. Nejlevnější hodinky jsou Rolexy, Omegy Speedmaster, Aqua Terra, atd. S trochou šikovnosti se dají koupit nové s výraznou slevou a při následném prodeji člověk mnoho neztratí, protože je každý chce.
cigi Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 To je pravda, čím dražší a kultovnější hodinky, tím menší úbytek ceny. Ale nesázel bych na to, je to ošidné, branži jako celek za pár let postihne zase útlum a je to celý v čudu. A navíc - zase jsme u té blbé užitné hodnoty, podle toho kupujte auta a televize, ne hodinky, protože mobilu se v téhle kategorii nic nevyrovná.
decebal Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 cigi napsal: To je pravda, čím dražší a kultovnější hodinky, tím menší úbytek ceny. Ale nesázel bych na to, je to ošidné, branži jako celek za pár let postihne zase útlum a je to celý v čudu. A navíc - zase jsme u té blbé užitné hodnoty, podle toho kupujte auta a televize, ne hodinky, protože mobilu se v téhle kategorii nic nevyrovná. Jen Speedmastery budou věčné .
RomanP Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2006 První příspěvek na mě nedělá dojem, že by si hodinky kupoval s úmyslem na nich vydělat a nebo už teď přemýšlel o kolik musí slevit při prodeji. Ne každý je také fanda Omegy a Breitlingu. A ne každý je schopen a nebo ochoten přišetřovat na částku za kterou jsou nové. Omega se mi moc líbí, ale není to jediná značka na světě. Dfgh : Fortis má moje sympatie, jejich design je jednoduchý a neobsahuje detaily, které bych radši postrádal u jiných značek. Ale tady bych možná favorizoval Oris, vidím na nich ještě trochu více osobitosti než na Fortiskách. Možná sis ale do srovnání mohl od Fortisu zařadit spíše Diver a nebo Marinemaster, protože na rozdíl od Official Cosmonauts jsou ty Orisky průměr 44, to mi přijde jiná liga.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se