honza71 Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Nejhezčí jsou IMHO tady na fóru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ???
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 (upraveno) k teme - az by museli byt jedine, tak asi sbge 001. Funkcne, vizualne nezamenitelne, Springá Drajvá /tak to citaju žaponci/ a za relativne normalne peniaze edit: lume shot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2012 uživatelem instant
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Já bych chtěl opravdu pouze jediné Grand Seiko. Nevím, jak se ten model jmenuje ani kde se dá sehnat, ale kdyby někdo o nějakých věděl, jdu je koupit. Jsou to tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGH015 50th anniversary. zhanaju sa tazko. v seikocentri ich tusim nedavno mali ale uz su prec. zostali len SD kochaj sa a smúť.. za tie peniaze..
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 wassup? co to kua je? fotosopom poladene tunaky?
shag Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 co to kua je? fotosopom poladene tunaky? LE blu club di orologi italia 2012
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 no to cumim. daj linku ak nejaka existuje
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Líbí se mi tahle fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 no to cumim. daj linku ak nejaka existuje Tazko si tu robit srandu Vsetci su tu v japonskej sekcii nejaki moc vazni este aj hardlex je tabu. A to som tym zabil pol hodinu, ktoru som mohol venovat krasnemu spanku...
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 (upraveno) Pohlo to mojim svetom :-):-):-)edit: od chlapa co si kupi hodinky s obdlznikovym kyklopom by som cakal uz len same vazne veci... :-D Upraveno 4. února 2012 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 SBGH zmíněny několikrát, to nepřekvapuje. Stejně tak sbga divery. Ty Kamilovy GMT mi jsou proti srsti. V bílé ještě díky ciferníku ujdou, ale v černé je to slabota. To už bych radši explorery.Zajímavé je, že u hibeatu drtivá většina preferuje bílé a černé zůstávají mimo hru tombed: už abys ten hibeat měl Pak bys vlastnil troj-kombo, které vydrží napořád (což zní trochu děsivě, ale zároveň je to uklidňující).
instant Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 hi beat so svetlym cifrom su vyborne a univerzalne lestenky, s tmavym su vsetko mozne len nie prakticke. ja by som tiez bral svetle
Chumpus Odesláno 4. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Zas tak nepraktické podle mě nejsou. Ubližuje jim ciferník, resp. jeho struktura. Pokud by to bylo dělané stejně jako na bílých, tak by to bylo o hodně velký kus dál. + ještě nějaké barevné zvýraznění nápisů nebo vteřinovky.
NIGHTinGALE Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Já už mám vybráno dlouho SBGM001. Jooo, přesně tyhle jsou i můj favorit, z těch vlhnu. A pak ještě ta limitka s plastickým lvem na ciferníku není špatná.
grand Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 Najčastejšie nosievam SBGE001, pre výnimočné príležitosti mám SBGA011, ale najpríjemnejšie a najmenej nápadné sú SBGA001. Keby som si mal zvoliť iba jediné GS, boli by to SBGA001.
Vladimír P. Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Tož tady mám jasno, také SBGA011 "Snowflake" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grand Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Určite treba tie hodinky pred kúpou vidieť naživo, prípadne aj ohmatať a nasadiť na ruku.SBGA011 sú príliš dokonalé. Sú chladné. SBGA001 pôsobia ľudskejšie.
Jezevcik2 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Chumpusi,tyhle jsou nádherné.Bohužel mi u hodně GS-ek kazí dojem tah,v kombinaci lesk/mat.Já vím,že se to asi líbí,ale mně to přijde trochu jako kýč.Toto bych asi ještě zkousnul,nejhorší kombinace obecně je pro mne titan/zlato.
grand Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Lesklé prvky ťahu sa dajú veľmi ľahko upraviť na matné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se