Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

k teme - az by museli byt jedine, tak asi sbge 001. Funkcne, vizualne nezamenitelne, Springá Drajvá /tak to citaju žaponci/ a za relativne normalne peniaze

edit: lume shot

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Já bych chtěl opravdu pouze jediné Grand Seiko. Nevím, jak se ten model jmenuje ani kde se dá sehnat, ale kdyby někdo o nějakých věděl, jdu je koupit. Jsou to tyto:

SBGH015 50th anniversary. zhanaju sa tazko. v seikocentri ich tusim nedavno mali ale uz su prec. zostali len SD

kochaj sa a smúť.. za tie peniaze.. Posted Image

Odesláno

no to cumim. daj linku ak nejaka existuje

Tazko si tu robit srandu :suicide_anim: Vsetci su tu v japonskej sekcii nejaki moc vazni este aj hardlex je tabu. A to som tym zabil pol hodinu, ktoru som mohol venovat krasnemu spanku...

:rolleyes:

Odesláno

SBGH zmíněny několikrát, to nepřekvapuje. Stejně tak sbga divery. Ty Kamilovy GMT mi jsou proti srsti. V bílé ještě díky ciferníku ujdou, ale v černé je to slabota. To už bych radši explorery.

Zajímavé je, že u hibeatu drtivá většina preferuje bílé a černé zůstávají mimo hru

tombed: už abys ten hibeat měl :) Pak bys vlastnil troj-kombo, které vydrží napořád (což zní trochu děsivě, ale zároveň je to uklidňující).

Odesláno

Zas tak nepraktické podle mě nejsou. Ubližuje jim ciferník, resp. jeho struktura. Pokud by to bylo dělané stejně jako na bílých, tak by to bylo o hodně velký kus dál. + ještě nějaké barevné zvýraznění nápisů nebo vteřinovky.

Posted Image

Odesláno

Najčastejšie nosievam SBGE001, pre výnimočné príležitosti mám SBGA011, ale najpríjemnejšie a najmenej nápadné sú SBGA001. Keby som si mal zvoliť iba jediné GS, boli by to SBGA001.

Odesláno

Určite treba tie hodinky pred kúpou vidieť naživo, prípadne aj ohmatať a nasadiť na ruku.

SBGA011 sú príliš dokonalé. Sú chladné. SBGA001 pôsobia ľudskejšie.

Odesláno

Chumpusi,tyhle jsou nádherné.Bohužel mi u hodně GS-ek kazí dojem tah,v kombinaci lesk/mat.Já vím,že se to asi líbí,ale mně to přijde trochu jako kýč.Toto bych asi ještě zkousnul,nejhorší kombinace obecně je pro mne titan/zlato.

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...