tmoris Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 (upraveno) JLC neni uplne moje srdcovka, ale tohle me tedy docela vzalo.. hlavne tedy pruhled zezadu prestoze vetsinu strojku skryva.. Upraveno 4. února 2012 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 JLC je skoro dycky nářez jak prase, obzvláště repetice a různý gyro, spheroturba, grande sonerie, jediný co mě odrazuje od koupě je kupodivu...cena, jinak bych do nich šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 spodok krajsi ako vrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Nevím jestli letos uvidím zajímavější hodinky... jsou excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2012 (upraveno) a co na ruce, taky pěkný, o tom si nechám zdát, třetí fotka trochu OT, ale stojí taky za to, shráblý z WUS... Upraveno 8. února 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 wow to the maxuzasny stroj až na tu chlupatou ruku:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tak to já je žeru i s chlupama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 No, ta mi to sakra kazí... hernajs. Aspirant na bílé rukavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 To už nejsou hodinky, to je umění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Fakt krásný. Na první pohled mi to připomnělo De Bethune, ty na mě působí stejně kosmicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Poslední fotka dokonalá: s lesknoucími se indexy to jsou najednou snadno čitelné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtemp Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 sice neni skoro videt kolik je hodin (o to prece u hodinek nejde:-) ale design krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 čisté a elegatní...moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se