Josef01 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Nějakou dobu jsem pokukoval po Orlících a protože originál zatím není v dohledu, rozhodl jsem se k Igen 45 koupit kamaráda tedy Orlíky 45 l.e. Musím říci, že design se mi líbí mnohem více, než na nových Orlících a tak jsem zvolil myslím dobře a když je vidím na své ruce, tak nákupu rozhodně nelituji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin.D Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Nádherné hodinky. Ukážeš i foto na ruce? Jinak velká gratulace !!!
bandicoot Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Jsou vyborny. Jen skoda toho incablocu. Ale provedenim dustojny Orlik heritage.
Návštěvník dlubix Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Pepo, krása. Ty mi musíš ukázat!
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Udělal jsi dobře, taky mi ty nové nesedí. Jaké je tam sklo?
Jiribartl Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Naprostá česká dokonalost, ten řemen k nim neskutečně ladí, jsou prostě závidění hodné. Jen tu cenu bych asi nedokázal rozchodit
Jezevcik2 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Josefe,gratuluji.Tak a máš to vyřešené.
bandicoot Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Jaké je tam sklo? Copak, ono se tam davalo i jiny (po zkusenostech) nez to neprostrelny?
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Copak, ono se tam davalo i jiny (po zkusenostech) nez to neprostrelny? Co jsem slyšel, neprůstřelný praskalo, bylo několik reklamací. Takže byly náznaky přechodu na safír.
baza Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Tato l.e. je už vyprodaná nebo se dá stále objednat?
Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 (upraveno) Co jsem slyšel, neprůstřelný praskalo, bylo několik reklamací. Takže byly náznaky přechodu na safír. Jojo, je to tak, mně ruplo to neprůstřelný dokonce dvakrát a napotřetí už tam dali safír. Osobně si myslím, že je to i lepší volba - kromě nezpochybnitelných výhod i proto, že je čirejší. A blahopřeju k hodinkám. Zajímalo by mě, kolik jich tady na fóru je... Edit: dopln?ní. Upraveno 5. února 2012 uživatelem Ohm-Aztec
Josef01 Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 U těchto hodinek je bombírované sklo, tedy nemají safír. Tato l.e. je již dost dlouho vyprodaná a jak jsem si všiml, majitelé ji moc neprodávají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 On i ten safír je vypouklý, myslím, že to zakřivení je stejný.
emef Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Ty vypadají sakra dobře. Jak moc nemusím ty mimostředné vteřinovky, tak tady mi to vyloženě okulahodí.
Josef01 Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Ohm-Aztec: Původní majitel říkal, že tam je tzv. tankové sklo (plátované). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 On i ten safír je vypouklý, myslím, že to zakřivení je stejný. Není. Nemám teď oboje k dispozici, časem je vyfotím spolu. Není to úplně stejný úhel snímání, ale je to patrné. Na originálech je tlustší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Originály mají určitě tlusčí sklo osazení je vyšší. Jinak všem děkuji za milé komentáře!
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Ohm-Aztec: Původní majitel říkal, že tam je tzv. tankové sklo (plátované). To je ono: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 K tomu bombirovani... To by me zajimalo, jestli je nejake zakriveni, ktere je pri safir limitni a musi se pouzit plast nebo neco podobnyho.Na monwatch jsem mel tak skvele vypoukly safir, ze me tvrzeni o velkem a nemoznem zakriveni pro safir prekvapuje.
Josef01 Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 To zakřivení se dělá broušením, takže tam je poměrně velká volnost radiusu. Ještě takové malé porovnání s hodinkami jiného výrobce a řekl bych, že se Orlíky rozhodně nemusí stydět..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se