Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějakou dobu jsem pokukoval po Orlících a protože originál zatím není v dohledu, rozhodl jsem se k Igen 45 koupit kamaráda tedy Orlíky 45 l.e. Musím říci, že design se mi líbí mnohem více, než na nových Orlících a tak jsem zvolil myslím dobře a když je vidím na své ruce, tak nákupu rozhodně nelituji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Udělal jsi dobře, taky mi ty nové nesedí. Jaké je tam sklo?

Odesláno

Naprostá česká dokonalost, ten řemen k nim neskutečně ladí, jsou prostě závidění hodné. Jen tu cenu bych asi nedokázal rozchodit

Návštěvník Kamil
Odesláno

Copak, ono se tam davalo i jiny (po zkusenostech) nez to neprostrelny?

Co jsem slyšel, neprůstřelný praskalo, bylo několik reklamací. Takže byly náznaky přechodu na safír.
Odesláno (upraveno)

Co jsem slyšel, neprůstřelný praskalo, bylo několik reklamací. Takže byly náznaky přechodu na safír.

Jojo, je to tak, mně ruplo to neprůstřelný dokonce dvakrát a napotřetí už tam dali safír. Osobně si myslím, že je to i lepší volba - kromě nezpochybnitelných výhod i proto, že je čirejší.

A blahopřeju k hodinkám. Zajímalo by mě, kolik jich tady na fóru je...

Edit: dopln?ní.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odesláno

U těchto hodinek je bombírované sklo, tedy nemají safír. Tato l.e. je již dost dlouho vyprodaná a jak jsem si všiml, majitelé ji moc neprodávají.

Návštěvník Kamil
Odesláno

On i ten safír je vypouklý, myslím, že to zakřivení je stejný.

Není. Nemám teď oboje k dispozici, časem je vyfotím spolu. Není to úplně stejný úhel snímání, ale je to patrné. Na originálech je tlustší.

Odesláno

Originály mají určitě tlusčí sklo osazení je vyšší.

Jinak všem děkuji za milé komentáře!

Odesláno

K tomu bombirovani... To by me zajimalo, jestli je nejake zakriveni, ktere je pri safir limitni a musi se pouzit plast nebo neco podobnyho.

Na monwatch jsem mel tak skvele vypoukly safir, ze me tvrzeni o velkem a nemoznem zakriveni pro safir prekvapuje.

Odesláno

To zakřivení se dělá broušením, takže tam je poměrně velká volnost radiusu.

Ještě takové malé porovnání s hodinkami jiného výrobce a řekl bych, že se Orlíky rozhodně nemusí stydět.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...