Návštěvník Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 rychlá bezproblémová domluva, skvělý stav hodinek, perfektně zabaleno, rychle doručeno. díky za obchod
Návštěvník cecil Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 I já děkuji,velmi příjemná komunikace a férové jednání,škoda že obchod proběhl na dálku a nebyl čas na pokec.Děkuji
blackhead Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Ferovy kupujici, prijemna komunikace, diky za obchod!
bohush Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Hodinky v top stavu, poklábosili jsme o lecčems, opravdu příjemné virtuální setkání, díky.
Waya03 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Bleskurychlý a bezproblémový obchod. Hodinky konečně na ruce, musel jsem je dát na měsíc k ledu a počkat na jubileum :-) Díky!
VintageLover Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 Díky Honzo, zboží je doma a su maximálně spokojené
tenge Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Taky se přidávám k zástupu spokojených .. Parádní obchod.. Díky
blam Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Moc děkuji za obchod. Honzu mohu vřele doporučit. Rychlost, férovost a kvalita zaručena.
Pavel K. Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Honzu doporučuji. Rychlý a férový obchod. Děkuji
gngngn Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Kéž by takoví byli všichni lidé na této planetě! Bezproblémová komunikace, super cena, skvělý stav hodinek - popis naprosto odpovídal stavu, rychlé doručení, milé jednání, servis se vším všudy!Jendo, děláš to GUT! Díky Ti!
gathol Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Všechno v nejlepším pořádku, perfektní domluva, kvalitní balení a rychlé odeslání. Hodinky v perfektním stavu, vše jak má být. Díky
Jarda55 Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 Vše v pořádku - domluva, rychlost odeslání, kvalita hodinek, prostě spokojenost. Jenom ....když je mám na ruce, připadá mi, že teda jako dost chlastaj....
Bembeg Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Musím konstatovat že s Honzou se obchodovat dá! ;-) Vše proběhlo na jedničku s hvězdičkou.Ještě jednou díky!
tr0t3l Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Vyborna a naozaj rychla komunikacia, priazniva cena a hodinky v super stave. Som spokojny a dakujem
tenge Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Další obchod k oboustranné spokojenosti. Díky. Doporučuji
sibirnaya Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 naprosta parada, smena s doplatkem i transportem na druhou stranu republiky jednodenni zalezitost, tohle byla fakt mistrovska koordinace, tleskam
prazskej Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Bohužel musím přidat první negativní hodnocení pro uživatele Zibarek. Takhle se prostě nejedná Potvrzená rezervace, přičemž následoval totální ignore, když jsem hned druhý den chtěl řešit osobní předání hodinek (nabízel jsem, že si dojedu). Nulová reakce zde na PM, hluchý telefon. Když potvrdíš rezervaci na 24 hodin a během toho prodáš někomu jinému, buď aspoň chlap a přiznej to. Strčit hlavu do písku, no nevím...
financ Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Jsem si naivně myslel, že ta rezervace je pro mě. Zibarek se mnou resit výměnu v době, kdy už byly hodinky na cestě k novému majiteli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se