sodik Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 čas se krátí a mě by zájímal způsob platby a představa o dodání, alespoň orientační. Jestli třeba do léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Zajímavé. Skutečně by mě zajímalo, jestli to pochází z hlavy Eltonu, nebo se mrkly na naše vlákno o Igen limitce a řekli si "To je nápad, budeme rychlejší než ti blbci a pořádně si namastíme kapsu..." Jsem zvědavý jaká bude cena, logicky by mě tyto hodinky docela zajímaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Zajímavé. Skutečně by mě zajímalo, jestli to pochází z hlavy Eltonu, nebo se mrkly na naše vlákno o Igen limitce a řekli si "To je nápad, budeme rychlejší než ti blbci a pořádně si namastíme kapsu..." Jsem zvědavý jaká bude cena, logicky by mě tyto hodinky docela zajímaly. cena je asi jasná, 30 Palackých na stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Tado cena je na pátý stránce (a diskutovaná na dalších pěti). EDIT: sodik vyhrál:) Upraveno 16. února 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 nojo, jsem četl jen první a poslední stránku Dají nám je za 10, když hezky poprosíme a popíšeme o tom asi 30 stránek diskuse ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ne, ale třeba ti je vymění za Nomosy s doplatkem 30 000,- z tvé strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 veď na FB sú originál staré ELTON sport vyfotene......ale ako budú vyzerať nove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Podle pana inženýra Hovorky a i podle pana ředitele by se měly co nejvíce blížit historickému modelu, jen místo kalibru 68 bude novodobá 94 a místo plastového sklíčka safírové. Luneta bude kovová a luminiscenční bod bude řešen podobně jako na historickém modelu - tedy dirka v lunetě zakápnutá luminiscenční barvou - tak je to i na Orlících. Poprosil jsem o vystavení původních Elton Sportů v Pánské pasáži, tak si je tam možná časem budete moci prohlédnout. Ale pokud pospícháte, tak na stěnách prodejny je technický výkres přes celou stěnu ;-) Abych taky přidal nové podněty - byl bych pro původní nápisy na dýnku a taky bych navrhoval ražená čísla, přesně jak to je na původním modelu - viz třeba zde a dále ve vláknu. Nebo třeba ve tvaru jako na Orlících (tehdy bylo 65-XXX). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 1. Financ2. Jay Doll3. docent_tecka4. Sodik5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)7. gougy8. atomicsteve9. diver6011. vnuk12. Nodus (předběžně)13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)24. Hirsch30. Mirek2450. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série nechci nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hospahejsa Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Jdu do toho. 1. Financ2. Jay Doll3. docent_tecka4. Sodik5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)6. hopsahejsa7. gougy8. atomicsteve9. diver6011. vnuk12. Nodus (předběžně)13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)24. Hirsch30. Mirek2450. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Desítka volná, hmmm :-) V jiném vlákně se objevilo další info o hodinkách Elton Sport, tak já to přetáhnu i sem. Výtah z dopisu ředitele Eltonu: . . .diskuse na serveru chronomag.cz vedou i k praktickým závěrům, které jsou neveřejné a nebo veřejné. Posledním veřejným závěrem je uskutečnění nabídky na zhotovení limitované edice hodinek ELTON SPORT pro příznivce serveru chronomag.cz. S pozdravem Roman Rybecký Generální ředitel ELTON hodinářská, a.s. P.S.: Jelikož je naše nabídka hodinek ELTON SPORT zveřejněna i na http://www.facebook.com/PRIM.ELTON bude jakýkoli zájemce odkázán na server chronomag.cz, kde by měl vznikat jediný platný seznam zájemců (rezervace čísel...). Celé znění zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46538-chronomag-vselton/page__view__findpost__p__717601 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Financ,díky.Chystal jsem se,že to udělám ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jdu do toho. 1. Financ 2. Jay Doll 3. docent_tecka 4. Sodik 5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety) 6. hopsahejsa 7. gougy 8. atomicsteve 9. diver60 11. vnuk 12. Nodus (předběžně) 13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout) 24. Hirsch 30. Mirek24 50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Sorry za OT, ale asi jsi zapsal kamaráda, protože máš trochu jiný nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Tak, pánové, výborně, máte horkej drát do výšky, takže není náhodou čas dotáhnout to do konce a odstranit zbylé slabiny ? Pokud vím , taknemělo to původně být za 25 K ?kdo by chtěl za 25 K tu divnou nearetovatelnou připláclou kdyžsejíchceotáčecí lunetu, co tak ráda zatuhne ? Máte právo na řádnou klapací aretovatelnou, ne ? Ještě někdo něco ? Vzmužte se !! V jednotě je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrist72 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jdu do toho. Já taky beru 10. 1. Financ 2. Jay Doll 3. docent_tecka 4. Sodik 5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety) 6. hopsahejsa 7. gougy 8. atomicsteve 9. diver60 10. wrist72 11. vnuk 12. Nodus (předběžně) 13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout) 24. Hirsch 30. Mirek24 50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrist72 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Tak snad o tu 10. Nebude rvačka. Ale byla volna, tak ji beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) cigi: Pokud vím , taknemělo to původně být za 25 K ? To byl navrh na O2 ted mame za 30k sice krasnou limitku kterou bych moc rad mel ale na me je to proste moc takze uvolnuji c.9Mohl bych tu limitku vzit do sitky a ponorit se s ni s jednim "voj. potapecem" demonstrativne do 40m ale to by jsme mohli vylezt s 50ks akvarii. 1. Financ2. Jay Doll3. docent_tecka4. Sodik5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)6. hopsahejsa7. gougy8. atomicsteve9. 10. wrist7211. vnuk12. Nodus (předběžně)13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)24. Hirsch30. Mirek2450. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Upraveno 21. února 2012 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 1. Financ2. Jay Doll3. docent_tecka4. Sodik5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)6. hopsahejsa7. gougy8. atomicsteve9. 10. wrist7211. vnuk12. Nodus (předběžně)24. Hirsch30. Mirek2450. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Tak mne dohnala minulost a těch 30K jsem radši nacpal do Manty("nový" motor na sezónu), takže je mi líto, ale vystupuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Mě dohnala současnost (nebo já dohnal budoucnost?), bo sem si uvědomil, že bych spíš potřeboval nový pneumatiky. Takže je mi to děsně líto, ale uvolňuju číslo dvě pro další zájemce a sám vyrážím do pneuservisu 1. Financ3. docent_tecka4. Sodik5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)6. hopsahejsa7. gougy8. atomicsteve10. wrist7211. vnuk12. Nodus (předběžně)24. Hirsch30. Mirek2450. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Pánové,dnes mi hlavou bleskla myšlenka,že bych měl zavolat panu řediteli a zeptat se ho,co se bude dít,jestli ani zdaleka nenaplníme nabídnutých padesát kusů a zdali Eltonu nedoručit finální podobu.Vzal jsem tedy okamžitě mobil a volal.Pan ředitel to zvedl a když zjistil,o koho jde,tak mi odvětil,že má právě prst na spoušti a posílá mi následující mail,ve kterém vše vysvětluje.Musel zafungovat přenos myšlenek,protože mi asi za tři sekundy v mobilu skutečně pípla SMS,která potvrzuje přijetí mailu. Bylo by dobré napnout síly a sjednotit požadavky jednotného technického charakteru.Byl jsem ujištěn,že nabídka je v prvé řadě pro členy chronomagu a zbytek po nerozebrání půjde do běžného prodeje za cenu zvýšenou o deset tisíc bez DPH. Pan ředitel je velice milý a má skutečně smysl pro humor.Určitě to není suchar v šedivém kvádru se zapšklou sekretářkou po boku. Dobrý den, zasíláme Vám rekapitulaci + finální doplnění nabídky. Vše uvedeno také na http://www.facebook.com/PRIM.ELTON. Rekapitulace + finální doplnění nabídky:Elton hodinářská a.s. se rozhodla připravit nabídku limitované série hodinek "ELTON SPORT 2012" nejen pro příznivce serveru chronomag.cz. Model: Reedice historického modelu vyráběného na konci šedesátých let minulého století pro Československou armádu s našim in-house strojkem kal.94. Specifikace limitované série "ELTON SPORT 2012": Materiál pouzdra: nerezová ocel 316L Rozměry pouzdra: průměr 38 mm Povrchová úprava pouzdra: jemně broušený povrch Otočný kroužek: s minutovou plexi vložkou s grafikou dle originálu z r.1968 Sklo: safírové sklo (originál byl opatřen plastovým sklem) Víko: šroubovací s nápisy, jako na originálu z r.1968 vč. "eltonské 6" Číslování hodinek: na víku hodinek bude použito formátu od 1/50 do 50/50 Korunka: ocelová Náramek: černý, z přírodního kaučuku (původní byl z černého PVC) Spona: ocelová Vodotěsnost hodinek: 6 ATM Strojek: PRIM kal.94.00 s manuálním nátahem v provedení z bílého kovu Číselník: černý bombírovaný, tisknutý originální tiskovou matricí z r.1968 Ručky: dle originálního provedení, tzn. mírně bombírované se svítícími indexy Balení: dřevěná krabička ZÁRUČNÍ LIST: re-print originálního provedení ZL z roku 1968 Cena při odběru limitované série 50 ks...24 700 bez DPH / ks. Zájemci k naplnění 50 ks se sdružují na serveru chronomag.cz. Platnost nabídky je do 29.2.2012. P.S.: Pokud zájemci o hodinky z limitované série "ELTON SPORT 2012" budou požadovat minutovou stupnici z hliníku, je to možné, ale pak nahradíme safírové sklo plexi sklem, nechť je provedení hodinek co nejblíže originálu z roku 1968. Dodatek k nabídce z 13.2.2012: Provedení hodinek"ELTON SPORT 2012" bude jednotné pro všechny, podobně jako to bylo u L.E. ORLÍK45. Jako vstřícný krok nabízíme safírové sklo a hliníkovou vložku při zachování ceny. LE ES12 se bude od originálu odlišovat v následujících detailech. Místo cylindrického skla z plastu bude použito konvexní safírové. Místo originálního PVC řemínku bude použit černý náramek z přírodního kaučuku, který je tvarově totožný s tím, který byl použit na LE ORLÍK45. Nápis na víku hodinek a pořadové číslo nebudou raženy, ale frézovány. P.S.: Jelikož je naše nabídka hodinek ELTON SPORT zveřejněna i na http://www.facebook.com/PRIM.ELTON bude jakýkoli zájemce odkázán na server chronomag.cz, kde by měl vznikat jediný platný seznam zájemců (rezervace čísel...) Finále nabídky: Protože se blíží termín 29.2. chtěli bychom získat zpětnou vazbu zda-li od příznivců serveru chronomag.cz nevzešel nějaký jednotný požadavek na úpravu hodinek ELTON SPORT 2012. Pokud ano, díky za jednotné zaslání přes náš kontakt(Jezevcik2),se kterým bychom následně posoudili zdali je možno realizovat. Pokud nepřijde dodatečný požadavek specifikaci považujeme za uzavřenou a máme pro Vás připravený následující postup: 1.) 1.3.2012 očekáváme zaslání konečného seznamu zájemců (s rezervací čísel) o hodinky limitované série "ELTON SPORT 2012" na email dagmar.kadleckova@prim.cz nebo vystavení na serveru chronomag.cz. 2.) Do 6.3.2012 očekáváme individuální zaslání kontaktních údajů od všech zájemců ze seznamu (tzn. jméno, příjmení, adresu, email, telefon, rezervované číslo (nickname ze seznamu)) 3.) Dne 7.3.2012 zašleme zájemcům ze seznamu zálohovou fakturu na 75 % ceny s DPH se splatností do 10 kalendářních dnů. 4.) Po zaplacení zálohy budou hodinky dokončeny 18.6.2012 5.) S dokončením bude vystavena také konečná faktura na 25 % ceny s DPH se splatností 10 kalendářních dnů. 6.) Hodinky budou bezplatně zaslány na poskytnutou adresu v ČR (bod 2.), nebo budou k dispozici na naší prodejně PRIM MANUFACTURE 1949, Na Příkopě 23, Praha. 7.) Hodinky limitované série "ELTON SPORT 2012" které nebudou prodány v této první vlně bude možno do vyprodání této limitované série koupit, ale již za cenu 34 700 CZK bez DPH. S pozdravem Roman Rybecký Generální ředitel ELTON hodinářská, a.s. Náchodská 2105 Nové Město nad Metují 549 01 Tel.: +420 491 470 431 GSM: +420 680 357 522 www.prim.cz http://www.facebook.com/PRIM.ELTON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se