Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale tak Bohumil mě drží v kontaktu :)

Jinak moje hodinková vášeň je teďka spíše uspaná, jsou jiné priority. Hodlám se tomu zase začít víc věnovat až budu mít opravenej byt a budu přestěhovanej.

Tož kde jsou ty fotky? :smile_anim:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parada, myslim ze sa podarili a majitelom gratulujem. Pozitivne hodnotim hlavne korunku (ta co davaju na renovacie je na zabitie).

Chcem sa opytat, ako je to s licovanim indexov lunety a cifernika? (pretoze to je dalsia vec co sa na renovaciach moc nedari).

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se v rámci výletu do Prahy (po odstěhování tam jezdím i 2x týdně, ale na "sladký život turisty" není čas) zastavil v Pánské. Slečna milá, překvapila mě nízká cena doplatku a tak jsem se pozeptal, kdeže je mé objednané příslušenství a doživotní servis? - no její chyba to nebyla, ale že si je můžu odnést teď a zbytek "nějak pořešit mailem".. no jó, stane se..

Co mě ovšem totálně rozladilo je, že jsem po návratu na hotel otevřel krabičku a koukám, na horní levé nožce flek, zkusím vyčistit hadříkem, kouknu zblízka, on to není flek, ale dle odrazů světla pravděpodobně několikrát přebroušená nožka (ano, vážím si ruční práce ale..) a vyleštěná vada cca 1,5x 1mm bez dobroušení neodstranitelná.. Tak jsem je, šokován tolerancí při výstupní kontrole, hodil zpátky do krabičky, trezoru na pokoji a dnes dovezl domů...

Dále mě zaujalo: předvyplněný záruční list s datem 2.7. bez ohledu na den, kdy jsem je koupil WTF??? a velmi pozitivně vnímám jednoduché a hezké balení vč. certifikátu LE.

Milý Eltone, děkuji za krásné, opravdu skvělé hodinky, s legendárním designem, parádním sklem a vůbec, nicméně tudy cesta imho nevede.. Přeji ostatním kolegům větší štěstí. Fotit je budu až kapku vychladnu, teď jen to, co prostě vadí na první pohled, asi jsem měl přehnaná očekávání :suicide_anim:

post-3210-025018800 1341676977.jpg

Odkaz ke komentáři

Jestli to chápu správně, tak ti nedodali objednané příslušenství, hodinky mají odrbanou nožku a datum koupě je špatně.

No to jsem si je (vědom faktu, že nejsem normální - obecně :D a ani normální uživatel hodinek a že musím mít nastavenu hladinu tolerance na úrovni "patriot" ;)) prohlížel jenom chvilku, jinak jsou na první pohled fakt parádní a barva indexů kouzelná, akorát teď leží zase uložené do chvíle, než budu mít zase chuť, co mě přešla nečekaně rychle :(..
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem měl možnost ty Gougyho vidět, vážně krásný hodinky, moc se mi líbí tvar a křivky pouzdra v kombinaci s vypouklým safírem, ale ten předávácí příběh a hlavně ten vybroušený flek na nožce, na to jsem koukal jako puk. Podle toho na co si Elton HRAJE, podle toho kolik za ty hodinky chce a hlavně pro koho byly určeny (nemyslím konkrétně Gougyho, ale chronomagory obecně, né že bychom byli lepší než ostatní, jde o to, že díky našemu koníčku budeme automaticky věnovat pozornost každému detailu) bych čekal trošku něco víc. Takže moc hezké hodinky, jejichž radost z nošení však hned zezačátku pokazila laxknost a nekvalitní práce dodavatele. :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...