Honza.manta Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Tak alespoň, když už to pokákli, že se k tomu postavili takhle. Jestli to dopadne, tak mají můj respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Tak tady jsou fotky mých Elton Sportů, ke kterým mě vyhecoval Bohumil. Zadal jsem renovaci někdy před rokem, museli kvůli mně vyrobit tu tiskovou matici (či jak se tomu říká). Nicméně speciální dýnko na zakázku se mi platit nechtělo Jinak klasicky bombírované ručičky a za pozornost stojí tvarovaná korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Tak tady jsou fotky mých Elton Sportů, ke kterým mě vyhecoval Bohumil. Zadal jsem renovaci někdy před rokem, museli kvůli mně vyrobit tu tiskovou matici (či jak se tomu říká). Nicméně speciální dýnko na zakázku se mi platit nechtělo Jinak klasicky bombírované ručičky a za pozornost stojí tvarovaná korunka. Nádhera, povedená renovace. Původní velikost indexů je hezčí, ty nové co dávají na renovace jsou větší a nesedí mi tam. Kolik jsi musel za ten ciferník připlatit (klidně do SZ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Nádhera, povedená renovace. Původní velikost indexů je hezčí, ty nové co dávají na renovace jsou větší a nesedí mi tam. Kolik jsi musel za ten ciferník připlatit (klidně do SZ). Posláno. Díky, máš pravdu, ty předchozí indexy vypadají, minimálně na renovaci, líp, si vzpomínám, že jsem si je vyžádal. Upraveno 10. července 2012 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Tak tady jsou fotky mých Elton Sportů, ke kterým mě vyhecoval Bohumil. Zadal jsem renovaci někdy před rokem, museli kvůli mně vyrobit tu tiskovou matici (či jak se tomu říká). Nicméně speciální dýnko na zakázku se mi platit nechtělo Jinak klasicky bombírované ručičky a za pozornost stojí tvarovaná korunka. Ten Tvůj ciferník ,teda indexy vypadají lépe a korunka je taky fajn.Už by to chtělo jen kovovou úkosovou vložku do lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 (upraveno) Hezky Sporty.Radost pohledet.Snad se k nim taky nekdy dostanu Upraveno 11. července 2012 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Tak už je mám také doma, za ty peníze to je výborný kup. Jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Tak alespoň, když už to pokákli, že se k tomu postavili takhle. Jestli to dopadne, tak mají můj respekt. Jaky respekt, vzdyt je to samozrejmost - MUSI to dopadnout tak, ze zakaznik bude spokojeny. Tohle vecne nedotahovani veci do detailu me u Eltonu stve. To je totiz vec, ktera je vylucuje z kategorie, kam se na trhu snazi pozicovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 No právě - a tohle vypadá na blýskání se na lepší časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Tak tady jsou fotky mých Elton Sportů, ke kterým mě vyhecoval Bohumil. Zadal jsem renovaci někdy před rokem, museli kvůli mně vyrobit tu tiskovou matici (či jak se tomu říká). Nicméně speciální dýnko na zakázku se mi platit nechtělo Jinak klasicky bombírované ručičky a za pozornost stojí tvarovaná korunka. Korunka je hezká! Ciferník máš matný nebo lesklý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 No právě - a tohle vypadá na blýskání se na lepší časy. Sorry, ale jaké blýskání? Že pořád nejsou schopni vyrobit hodinky bez kazu a nestydí se je s tím kazem prodat zákazníkovi? Měl jsem ty hodinky v ruce a ten flek tam byl vidět opravdu hodně, to je opravdu nedržel nikdo v ruce? Nebo si prostě řekli, to je dobrý, třeba si toho nevšimne. Respekt si dle mého nezaslouží Elton, ale zaslouží si ho Accutron, který se k tomu postavil čelem a začal to řešit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Sorry, ale jaké blýskání? Že pořád nejsou schopni vyrobit hodinky bez kazu a nestydí se je s tím kazem prodat zákazníkovi? Měl jsem ty hodinky v ruce a ten flek tam byl vidět opravdu hodně, to je opravdu nedržel nikdo v ruce? Nebo si prostě řekli, to je dobrý, třeba si toho nevšimne. Respekt si dle mého nezaslouží Elton, ale zaslouží si ho Accutron, který se k tomu postavil čelem a začal to řešit! Myslím že to snad dopadne dobře. Omyl se stane, na těch svých jsem žádnou chybu nenašel, Gougyho je mi líto, má s tím trable, ale snad nebudou velké a firma to rychle řeší. Tak je teda všechno jak má být... nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Myslím že to snad dopadne dobře. Omyl se stane, na těch svých jsem žádnou chybu nenašel, Gougyho je mi líto, má s tím trable, ale snad nebudou velké a firma to rychle řeší. Tak je teda všechno jak má být... nebo ne? No myslím, že ten kdo sleduje chyby které dlouhodobě produkuje Elton (a to počítám jen ty, které tady zmiňují ostatní členové) tak ví, že těhle omylů už bylo více než dost (stačí pohledat). Tím nechci hanit tyto hodinky, jak už jsem psal výše, moc se mi líbí! Navíc jsem se zmiňoval o chybě a hlavně o vypuštění chybného kusu z fabriky, naopak následný přístup Accutrona a Eltonu jsem pochválil. No pokud si ovšem fandové Primek myslí, že když je na prodaném kusu chyba, je vlastně všechno jak má být, tak potom už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 No myslím, že ten kdo sleduje chyby které dlouhodobě produkuje Elton (a to počítám jen ty, které tady zmiňují ostatní členové) tak ví, že těhle omylů už bylo více než dost (stačí pohledat). Tím nechci hanit tyto hodinky, jak už jsem psal výše, moc se mi líbí! Navíc jsem se zmiňoval o chybě a hlavně o vypuštění chybného kusu z fabriky, naopak následný přístup Accutrona a Eltonu jsem pochválil. No pokud si ovšem fandové Primek myslí, že když je na prodaném kusu chyba, je vlastně všechno jak má být, tak potom už mlčím. Na druhou stranu je tu řada spokojených zákazníků Eltonu (já k nim patřím, opakovaně jsem si nechával dělat hodinky v Eltonu a vždycky super komunikaci i kvalitní práce) a ti toho moc nepíšou. Hoďte sem už někdo pořádný fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Korunka je hezká! Ciferník máš matný nebo lesklý? Matný. Mám jediný pitomý problém, hodinky potřebují seřídit, a já nemám hodináře, který by byl rozumně v dosahu a věřil bych mu, že mi hodinky nepoškrábe, nenajdu za sklíčkem prach apod. Upraveno 12. července 2012 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Na seřízení rychlosti chodu otvíráš jen dýnko, to se ti prach na cifr nedostane. O kolik se ti rozchází? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 No právě - a tohle vypadá na blýskání se na lepší časy. Prave, ze ne. Hasit problemy, kdyz na ne clovek upozorni, umi. To nebudu rozporovat stejne jako fakt, ze komunikuji se zakaznikem na jednicku. Ale opakovana neschopnost pohlidat si kvalitu v seriich o malo desitkach kusu s jejich firemni politikou a snahou okupovat dany segment trhu je tristni. Myslím že to snad dopadne dobře. Omyl se stane, na těch svých jsem žádnou chybu nenašel, Gougyho je mi líto, má s tím trable, ale snad nebudou velké a firma to rychle řeší. Tak je teda všechno jak má být... nebo ne? Viz vyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Já bych tedy také očekával, že si limitku o počtu několika kusů ohlídají tak, aby výstup byl tip top... notabene při ceně 30k... Upraveno 12. července 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Já bych tedy také očekával, že si limitku o počtu několika kusů ohlídají tak, aby výstup byl tip top... notabene při ceně 30k... Ale to asi každý- ale když se chybička vloudí, myslím že záleží na slušnosti a rychlosti firmy. Jestli jsem to pochopil správně, stačilo tady v diskusi povzdechnout a začali jednat sami- tak snad je to lepší než ty fígle typu ,,povrchová vada" , zákazník si je poškodil sám, bla bla bla (a že bych je neslyšel poprvé...) Mockrát jsem tady psal kritiky na Elton ohledně cen, ale s přístupem firmy jak k renovaci tak k výrobě nového kusu mám ty nejlepší zkušenosti. Renovace je u mne úplně bez diskuse. Výhrady k cenám nových hodinek trvají, a to i v situaci, kdy si na jejich kvalitu opravdu mohu sáhnout. Jsou super, ale jsou to obyčejné mechaniky (byť krásné)a koupil jsem je, protože je prostě ve sbírce chci mít,a to za cenu, za kterou si příště koupím pěkný chronograf od světové značky. A pokud na nich najdu chybu, bude mi reklamace trvat pořádně dlouho- a pláč tady mi rozhodně nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Hoďte sem už někdo pořádný fotky :-) Zatím jenom teaser - zítra nebo pozítří jedou na výlet do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se