Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

vybiram si hodinky za cenu kolem 5000 Kč. Neco na styl Tissot PRC 200, ale ty nakonec radsi nechci, protoze z nich je spousta replik....

Narazil jsem na znacku Perigaum a chci se zeptat na zkusenosti, ma je nekdo?

Konkretne mam vyhlidli tento typ:

http://www.chrono24.cz/perigaum/datomat-automatik-p-0901-ss-sle--id1939069.htm

Nebo jit radsi do Victorinox:

http://www.chrono24.cz/victorinoxswissarmy/mens-classic-chrono--watch--id1942243.htm

Pripadne poradite neco jinyho na tento styl?

Odesláno

Raděj bych se podíval po značce Seiko nebo Orient.To jsou prověřené značky,ty odkazy od tebe to jsou designové hodinky,abys nebyl zklamán :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Perigaum teda vypoustim, dekuju :)

Raděj bych se podíval po značce Seiko nebo Orient.To jsou prověřené značky,ty odkazy od tebe to jsou designové hodinky,abys nebyl zklamán :crying_anim02:

Seika uz nejakou dobu znam a prave designove se mi nelibi.

Na Orienty jsem koukal ted a taky me neoslovily...

Upraveno uživatelem marian84
Odesláno

Tak když sd ti nelíbí ani Orient ani Seiko, tak už jedině nějaké módní značky nebo ještě Invicta dělá hodně "odvážné" věci. Jo a ten Victorinox za ty prachy u nás těžko seženeš :huh: .

Odesláno (upraveno)

tak ti dám další dobrou radu, nech si holý zápestí a šetři dál peníze až budeš mít 10-15000, kup si třeba hamiltony jazzmaster nebo tissot, certina, steinhart, stowa nebo já nevim co se strojkem eta 2824-2 nebo jinou etou, vcelku kvalitní ověřený swiss strojek, který když je dobře vyladěnej jede opravdu velmi přesně. Vim o čem mluvim, sám mám druhé hodinky s tímto strojkem a běží skvěle už skoro 2 roky...

hodinky jsou to, na čem se zrovna dvakrát nevyplatí šetřit, poznal bys to při denním používání...

Upraveno uživatelem lastam
Návštěvník Snow
Odesláno

No ty vole, běžte se už s těma Seikama a Orientama bodnout !!!

Padnul návrh na Victorinox což bezvadná značka podle mě x krát lepší než Steinhart, v pohodě rovná Tissotu či Certině. Strojky Eta používá jako standart a na ebay se dá sehnat za velmi slušný peníz. Možná by jste měli vědět, že je Victorinox druhá nejprodávanější značka v USA, na náročném trhu, který se dovede vybírat.

Odesláno

1989

Společnost uvedla na trh v USA Swiss Army Watches (hodinky švýcarské armády), které zaznamenaly velký úspěch.To asi nebude stačit ve srovnání s Tissot nebo Certina a včem je horší Steinhart,kvalitou?,spracováním? :sad01_anim:

Odesláno

To now: Nevím co máš proti Seiku, možná je to jen zatvrzelý komplex, ale stejně dobře víš, že Seika jsou sice masovky (což ty by jsi na ruce asi neunesl) ale taky moc dobře víš,že Seiko dokáže vyrobit hodinky špičkové kvality rovnající se mnohem renomovanějších značek...viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28014-seiko-ananta/ vlákno co jsi založil ty Posted Image Takže v tomto případě si celkem i protiřečíš... Já mám sice obyč automaty od Seika ale jsem s nima maximálně spokojen a rozhodně není pravidlem (tak jako u českých vín) že cena u hodinek se rovná i odpovídající kvalitě a zrovna v případě značek Seiko a Orient je dobře znát v dobrém slova smyslu, nemyslíš?

Odesláno

For Snow:Teď je jen otázka zda marian84 měl na mysli kvarcy do 5000kč,nebo mechaniky v téže ceně.Když se podívám kolem sebe kolik lidí má mechanické hodinky ,tak je to tristní.Troufám si tvrdit,že 90procent lidí kolem mě má nějaké no name kvarcy.A proto jsem psal Seika nebo Orienty,takový dobrý poměr cena /výkon.Když už jsme u toho nahoď Snowe nějaké tipy na ty Victorinoxy /snad se marianovi budou líbit/.

Odesláno

To now: Nevím co máš proti Seiku, možná je to jen zatvrzelý komplex, ale stejně dobře víš, že Seika jsou sice masovky (což ty by jsi na ruce asi neunesl) ale taky moc dobře víš,že Seiko dokáže vyrobit hodinky špičkové kvality rovnající se mnohem renomovanějších značek...viz: http://forum.chronom...4-seiko-ananta/ vlákno co jsi založil ty Posted Image Takže v tomto případě si celkem i protiřečíš... Já mám sice obyč automaty od Seika ale jsem s nima maximálně spokojen a rozhodně není pravidlem (tak jako u českých vín) že cena u hodinek se rovná i odpovídající kvalitě a zrovna v případě značek Seiko a Orient je dobře znát v dobrém slova smyslu, nemyslíš?

Ty ses uplne mimo. Dovolim si tvrdit, ze Snow narazel na to, ze Seiko a Orient nejsou jedine znacky s dobrym pomerem cena/vykon pro bezneho uzivatele (to mnoho lidi na foru asi nevi, soude podle toho, ze 90% doporuceni pro zacatecniky jsou jenom Seiko nebo Orient). Ostatne si myslim, ze clovek ktery je tady 5 let, vi o cem mluvi, cili tvrdit, ze si protireci, je prinejmensim troufalost.

Ja jsem taky za to, ze kdyz nekdo nechce japonce, tak je na vyber mnoho jinych, alespon stejne tak dobrych moznosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...