Kid_A Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 goddam, jak vás tak poslouchám, pánové, zůstanu radši svobodný ještě hooodně dlouho:)
vor Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 farářskej napsal: Říkal to už Plzák: Zatloukat, zatloukat, zatloukat! "Co? Tyhle hodinky? Ale ne, to je jeden starej kousek, kámošoj se to doma válelo," prohoď jen tak na půl huby a palcem pro jistotu zakrej na ciferníku nápis IWC. Ženský se vyznají v ledasčem, ale v hodinkách se - zaplaťpřírodo - neorientujou. Vyzkoušeno a potvrzeno během tří manželství. Tak já tam zakryju maximálně BWC .
vor Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Kid_A napsal: goddam, jak vás tak poslouchám, pánové, zůstanu radši svobodný ještě hooodně dlouho:) Ale to Ti nebude manželka dávat peníze na hodinky .
Matu Odesláno 18. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Mimochodem, spočítal někdo kolik je tu dam dopisovatelek? Já jsem došel až k číslu nula!
Kid_A Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 vor napsal: Kid_A napsal: goddam, jak vás tak poslouchám, pánové, zůstanu radši svobodný ještě hooodně dlouho:) Ale to Ti nebude manželka dávat peníze na hodinky . no ještě to tak:)
RomanP Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Matu napsal: Mimochodem, spočítal někdo kolik je tu dam dopisovatelek? Já jsem došel až k číslu nula! Třeba je podceňujeme a ony to sledují lišácky bez registrace a jen si říkají "...dyť já tě mám prokouklýho..." Já mám taktiku jinou, normálně navodím pocit nevyhnutně výhodné koupě (lépe i časově omezené) no a nechám se k nim tak nějak dostrkat otázkami jako "kde a kde je chceš koupit ?", na ty odpovídám ležérně něco jako "no ještě uvidím, asi je teda vezmu..."
Návštěvník Snow Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Ideální stav = mít vysoký příjem
decebal Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Před rokem jsem narazil na tohle forum. Ještě v prosinci jsem zakoupil Poljot Buran. V únoru v Bangkoku Seiko Divers. Koncem léta přišly Azimuth Bombardier III. A před 10 dny Omega Speedmaster Professional.Mezi tím cca 40 primek v cenách od 100 do 3500 K. A nějaké které se mi po bazarech líbily, Doxa ap. A moje žena? Směje se na mne a je ráda, že jsem rád. Co si myslí ve skutečnosti nevím, ale co vím je to, že jsem se asi dobře oženil. Protože tohle by s úsměvem na rtu zřejmě přežila málokterá. :D :D
Návštěvník Snow Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 decebal napsal: Protože tohle by s úsměvem na rtu zřejmě přežila málokterá. :D :D Blahopřeji.
farářskej Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 vor napsal: farářskej napsal: Říkal to už Plzák: Zatloukat, zatloukat, zatloukat! "Co? Tyhle hodinky? Ale ne, to je jeden starej kousek, kámošoj se to doma válelo," prohoď jen tak na půl huby a palcem pro jistotu zakrej na ciferníku nápis IWC. Ženský se vyznají v ledasčem, ale v hodinkách se - zaplaťpřírodo - neorientujou. Vyzkoušeno a potvrzeno během tří manželství. Tak já tam zakryju maximálně BWC . Má bejt? Já tam zakryju Seiko, Prim nebo Poljot - ale podstata je stejná :-) decebal: klikaři jeden zatracenej :-)))
safi Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 A co říct pravdu. Když je společný rozpočet, tak ona ví kolik asi tak může utratit za kosmetiku atd a zase kolik já můžu utratit za hodinky + nové košile, obleky a kravaty :-)) Osobně by mi přišlo trochu divné zatajovat prémie :-) ale asi nejsem normální :-))
Luk Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 ¨safi napsal: A co říct pravdu. Když je společný rozpočet, tak ona ví kolik asi tak může utratit za kosmetiku atd a zase kolik já můžu utratit za hodinky + nové košile, obleky a kravaty :-)) Osobně by mi přišlo trochu divné zatajovat prémie :-) ale asi nejsem normální :-)) Jsi normální. U mne je to taky tak. Žena za kosmetiku a já za hodinky a auta. Pravda zvítězí. (vítězí).
Andreas Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Souhlas s předřeřníky, zejména zdůrazněné tři body doplňuji o jeden: 1) Důležité je pořídit minimálně 8-10 kousků, z nich několik může být klidně "křoví" (třeba Primky odsud za pár stovek) a vytvářet v hodinkách řízený chaos. Pak se dá tvrdit A) že ty další stály zrovna tak pár stovek že vlastně žádné nepřibyly C) pokud zachytí nové, pak se jednalo o výměnu kus za kus s kolegou. Žádná ženská nemá kapacitu, aby to uhlídala, ony myslí globálně 2) Přesně tak, nech si je posílat do práce. Sežen si po rodině veškerý starý hodinky, začni je rozebírat a leštit a potom se Ti v nich už nikdo nevyzná. Co je nový, co starý atd. 3) "Co? Tyhle hodinky? Ale ne, to je jeden starej kousek, kámošoj se to doma válelo," prohoď jen tak na půl huby a palcem pro jistotu zakrej na ciferníku nápis IWC. Ženský se vyznají v ledasčem, ale v hodinkách se - zaplaťpřírodo - neorientujou. 4) měnit často řemínky: "jé, Ty máš nový řemínek..." "No joooo. mám..." (ale co na něm je již nepozná)
Foundryman Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Snow napsal: Ideální stav = mít vysoký příjem Výše příjmu nemá s významně povytaženým obočím (v nejlepším případě) vůbec nic společného Ženská, která má šuplata plná náramků, náušnic, prstýnků a bůhvíčeho (a to jsou 2 šuplata jak od ponku) má z nějakého záhadného důvodu problém s 10-15 kousky hodinek.
Foundryman Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Jak jsem tuhle psal, že jsem vydražil Omegy, tak už chystám plán - věnuju za nějakou protislužbu kámošovi pro kluka staré Orienty a nahradím Omegami. Počet bude +- souhlasit a značka ženskou naštěstí nezajímá
Návštěvník Snow Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Foundryman napsal: Snow napsal: Ideální stav = mít vysoký příjem má z nějakého záhadného důvodu problém s 10-15 kousky hodinek. O 10 až 15 kouscích jsem ani nepřemýšlel, zdá se mi to poněkud zbytečné, já bych spíše preferoval 2-3 kousky TOP a pak jejich průběžnou obměnu, zahlcovat se 40ks Primek ( bez jakéhokoli podceňování značky ) se mi jeví čistě pragmaticky zbytečné, za jejich průměrnou cenu se dá asi opatřit solidní jeden kus, nebo ne ?
havran Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Můj sen bylo mít jednou OMEGY.V dubnu se mi splnil,když jsem dostal ke kulatým narozeninám od manželky Seamaster Aqua Terra. Někdy v říjnu jsem objevil toto fórum a zjistil jsem,že nutně potřebuji Speedmastery Professional.To snad každý z tohoto fóra pochopí ).Opatrně jsem se o nich zmínil manželce a nakonec to dopadlo tak ,že mně přímo donutila k tomu,že jsme pro ně co nejrychleji jeli do Německa,protože tam byli za ohromně výhodnou ) cenu.(O 20K levnější než u nás).Takže jsem se také dobře oženil.
bunny Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 nemali by ste si nejake "finty" nechat este pre seba? co ked forum citaju vase manzelky? :D
safi Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Jen ať čtou, alespoň zjistí že může být ráda, že jí říkám pravdu :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se