Návštěvník dlubix Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Řemen je na poblití a z fotek mě bolí oči. Kup si něco, co aspoň trochu fotí... Jinak ale hodinky jsou pěkný, ta žlutá je super. Gratuluju. Upraveno 24. února 2012 uživatelem dlubix
Locque Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Jsou perfektní a za ty peníze to byla povinnost je vzít... Taky jsem měl cukání... A nechal bych je na gumě...
patprom Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Chapu vase vyhrady, ale kdyz mne ta guma na ruce nejak vadi :-) Ted cekam na novy remen od Simy. Pak sem nahodim fotky.
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Chapu vase vyhrady, ale kdyz mne ta guma na ruce nejak vadi :-) Ted cekam na novy remen od Simy. Pak sem nahodim fotky. Co zkusit ten novej kaucuk Diver pro II. - ten je jeste o neco prijemnejsi na noseni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Dekuji za ochotu, kde ho prodavaji?
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Máš to kousek: http://www.deal-hodinarstvi.cz/
patprom Odesláno 25. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Tesim se. Posledni remen (na Citizenky) ktery jste mi vyrabel, se vam moc povedl :-)
patprom Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Dnes prisel remen od Simy. Ihned jsem jej nahodil na hodinky. Opet trefa presne do meho vkusu, dekuji, omlouvam se za "mobilove" fotky a doporucuji :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 A jeste dve :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tommy_PP Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Kiežby boli fotky lepšie, ale verím, určite musí byť parádny
patprom Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Pozdeji zkusim normalnim fotakem, az budu mit chvilku. Vypadaji fakt skvele :-)
Chosef76 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Jaký mobil dělá takhle mizerný fotky, to mi pověz. Každopádně ten kožeňák se žlutým prošitím jim sekne. Gratuluji k hodinkám !
patprom Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Klidne udelam reklamu - BlackBerry Bold 9900. Venku foti slusne, ale v interieru se fotky nejak moc nedari :-)
Murphy97 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Neblbni, tenhle Bold foti i nataci perfektne...A k veci - remen od Ondry jako vzdy paradni!
patprom Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2012 (upraveno) Dalsi obrazek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. března 2012 uživatelem patprom
patprom Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Par dalsich obrazku zlutych krasavic :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se