Přejít na obsah

Kolikery máte hodinky?

safi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra

Zastávám teorii jedněch hodinek. Takže okolo této cifry neustále osciluju, min. jedny, max. troje. Za 5,75 roku na chronomagu mi prošlo rukama bezmála 40 hodinek, takže jsem se celkem vyřádil. Teď už to není tak horký. Ale pořád mám potřebu zkoušet něco novýho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1x traser supersport na silikonu jako manualne pracovni

1x traser blackstorm na tahu na lod a na leto a na kuzi pak na zimni vikendy

1x atlantic automaty na kuzi jako intelektualne pracovni

1x rodinne prim 66 rucni natah pro slavnostni prilezitosti

a 1x seiko automaty na ceste

...nastal cas se priste podivat uz do vyssi hodinariny

Upraveno uživatelem simon_magus
Odkaz ke komentáři

Mám 5 slušnějších kusů (povinný primky a jiný šroty po předcích nepočítám) a chystám se k redukci na 2. Až to udělám, prohlásim se za vyléčenýho...ale stejně se bojím recidivy, i když aktuálně už delší dobu nejsou žádný, po kterejch bych toužil.

Odkaz ke komentáři

mám troje které pravidelně střídám,ingersoll grand canyon II,ingersoll Appomatox a sea-gull,nejsou to nějaké světové značky ale šlapou perfektně,ale jak se říká,s jídlem roste chut,už mám vyhlídnuté Archimede pilot chronograf nebo Steinhart nav B chrono II

Odkaz ke komentáři

1x traser supersport na silikonu jako manualne pracovni

1x traser blackstorm na tahu na lod a na leto a na kuzi pak na zimni vikendy

1x atlantic automaty na kuzi jako intelektualne pracovni

1x rodinne prim 66 rucni natah pro slavnostni prilezitosti

a 1x seiko automaty na ceste

...nastal cas se priste podivat uz do vyssi hodinariny

u mně to už nastalo,pilotky mně naprosto zaujali

Odkaz ke komentáři

chlapi pište k těm počtům i konkrétní značky a taky adresy, já už si to pak ňák přeberu, dík :smile_anim:

chceš se nějak inspirovat?to tu nenajdeš,nakonec skončíš u svého vysněného a nebudou tě zajímat ani kritiky a ve vytríně zůstanou kousky které by jsi si momentálně ani nevšimnul,pro mně ideální číslo je 7,na každý den v týdnu jedny:gora:

Odkaz ke komentáři

Teď momentálně jedny, hledám jim kamaráda z Omegy, IWC nebo uvidíme co to bude, je to pátračka jak hrom:-)

ještě jsem zapomněl cibule Eterna, moc hezký kousek po pradědovi a v super kondici tak vlastně dvoje hodinky...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

Glycine airman SST06,vintazne Mido+Omega,Primky zo sociku musia byt asi povinne,no a kapsace od Zenithu. jo a zabudol by som na Rakety,sice za 350kc,ale neodolal som...

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

chceš se nějak inspirovat?to tu nenajdeš,nakonec skončíš u svého vysněného a nebudou tě zajímat ani kritiky a ve vytríně zůstanou kousky které by jsi si momentálně ani nevšimnul,pro mně ideální číslo je 7,na každý den v týdnu jedny:gora:

Jasně, Tombed se poté, co proběhl, si jen matně pamatuju omega moonwatch, panerai, doxa 5000, Marvin 12, Sinn 857, Stowa seatime, Longines hydroconquest, tak fakt potřebuje inspiraci :D
Odkaz ke komentáři

Nosím ZWB Pilot Chrono Val.7750, Omega SMP Chrono, Muhle Teutonia BD, Omega kapsáče 1940. Občas na ruke Admiral Chronograph Val.7750, Omega Albatros, Orient SK, Doxa vintage gold, Angelus Chronograph cal.215 . A ešte šuplíkových Vintage 37 kusov, čo raz za mesiac natiahnem. Za 5 rokov na Chronomagu som zredukoval portfólio na tretinu.

Upraveno uživatelem railmaster
Odkaz ke komentáři

Tak to zkusím taky spočítat, v rámco tombedova požadavku i s detaily:

oblekovky 2x (Omega, IWC)

do padajícího letadla 2x (Casio, Traser)

jen tak na ven 4x (Ulysse Nardin, Rolex, Breitling, Omega)

dárky 3x (Steinhart, Archimede, Swatch)

Takže jedenáct kousků jak tak koukám. K tomu 2x .45ACP (Kimber), 1x .357 Magnum (Ruger), 1x 9mm Luger (Walther). Trezor první dveře vpravo, jděte ve více lidech, má asi 180 kilo a je přibetonovaný k podlaze :-)

Odkaz ke komentáři

Aktuálně jen dvoje, ale konečné číslo bude 5 !!!

Daily watch (do práce, budou brzy) + oblekovky (překvapivě k obleku, Hamilton) + Primky (renovované tátovi hodinky na extra příležitosti nebo při výjímečně dobré náladě)+ otloukánky (quartz potápky Tissot na zahradu, do lesa atd.) + L.E. (pokud projekt Nautilus dojde realizace, když ne, koupím nějakou jinou "levnou" limitku) :)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...