Návštěvník Ondra Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Zastávám teorii jedněch hodinek. Takže okolo této cifry neustále osciluju, min. jedny, max. troje. Za 5,75 roku na chronomagu mi prošlo rukama bezmála 40 hodinek, takže jsem se celkem vyřádil. Teď už to není tak horký. Ale pořád mám potřebu zkoušet něco novýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) 1x traser supersport na silikonu jako manualne pracovni1x traser blackstorm na tahu na lod a na leto a na kuzi pak na zimni vikendy1x atlantic automaty na kuzi jako intelektualne pracovni1x rodinne prim 66 rucni natah pro slavnostni prilezitostia 1x seiko automaty na ceste...nastal cas se priste podivat uz do vyssi hodinariny Upraveno 2. září 2011 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Mám 5 slušnějších kusů (povinný primky a jiný šroty po předcích nepočítám) a chystám se k redukci na 2. Až to udělám, prohlásim se za vyléčenýho...ale stejně se bojím recidivy, i když aktuálně už delší dobu nejsou žádný, po kterejch bych toužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Mám 4 kusy. jedny na zimu (kdy se moc nepotím ), jedny na léto +cestování (s GMT), jedny na hrubší zacházení a jedny náhradní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 To Traveller : tak to ma zaujalo...tie posledné " náhradní " ... to musia byť úplné univerzály...čo je to za kúsok?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 mám troje které pravidelně střídám,ingersoll grand canyon II,ingersoll Appomatox a sea-gull,nejsou to nějaké světové značky ale šlapou perfektně,ale jak se říká,s jídlem roste chut,už mám vyhlídnuté Archimede pilot chronograf nebo Steinhart nav B chrono II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 1x traser supersport na silikonu jako manualne pracovni 1x traser blackstorm na tahu na lod a na leto a na kuzi pak na zimni vikendy 1x atlantic automaty na kuzi jako intelektualne pracovni 1x rodinne prim 66 rucni natah pro slavnostni prilezitosti a 1x seiko automaty na ceste ...nastal cas se priste podivat uz do vyssi hodinariny u mně to už nastalo,pilotky mně naprosto zaujali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 chlapi pište k těm počtům i konkrétní značky a taky adresy, já už si to pak ňák přeberu, dík chceš se nějak inspirovat?to tu nenajdeš,nakonec skončíš u svého vysněného a nebudou tě zajímat ani kritiky a ve vytríně zůstanou kousky které by jsi si momentálně ani nevšimnul,pro mně ideální číslo je 7,na každý den v týdnu jedny:gora: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 To Traveller : tak to ma zaujalo...tie posledné " náhradní " ... to musia byť úplné univerzály...čo je to za kúsok?? To jsou solární Pulsary. Nemusím je natahovat, jsou jakž-takž vlhkuvzdorné a za dobu, co jsem na Chronomagu, jsem je měl na ruce snad 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 (upraveno) Teď momentálně jedny, hledám jim kamaráda z Omegy, IWC nebo uvidíme co to bude, je to pátračka jak hrom:-) ještě jsem zapomněl cibule Eterna, moc hezký kousek po pradědovi a v super kondici tak vlastně dvoje hodinky... Upraveno 5. září 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 (upraveno) Glycine airman SST06,vintazne Mido+Omega,Primky zo sociku musia byt asi povinne,no a kapsace od Zenithu. jo a zabudol by som na Rakety,sice za 350kc,ale neodolal som... Upraveno 5. září 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 chceš se nějak inspirovat?to tu nenajdeš,nakonec skončíš u svého vysněného a nebudou tě zajímat ani kritiky a ve vytríně zůstanou kousky které by jsi si momentálně ani nevšimnul,pro mně ideální číslo je 7,na každý den v týdnu jedny:gora: Jasně, Tombed se poté, co proběhl, si jen matně pamatuju omega moonwatch, panerai, doxa 5000, Marvin 12, Sinn 857, Stowa seatime, Longines hydroconquest, tak fakt potřebuje inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 haha. snad bude sbirka koncem tydne kompletni, tak bych vam postnul fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 snad bude sbirka koncem tydne kompletni a co budeš dělat pak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Sice nemám sbírku jako Sibiř, ale se svými 4 kousky jsem teď tak nějak úplně spokojen Jmenovitě: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 a co budeš dělat pak? budu cekat, co uchvati mou mysl dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 (upraveno) Nosím ZWB Pilot Chrono Val.7750, Omega SMP Chrono, Muhle Teutonia BD, Omega kapsáče 1940. Občas na ruke Admiral Chronograph Val.7750, Omega Albatros, Orient SK, Doxa vintage gold, Angelus Chronograph cal.215 . A ešte šuplíkových Vintage 37 kusov, čo raz za mesiac natiahnem. Za 5 rokov na Chronomagu som zredukoval portfólio na tretinu. Upraveno 6. září 2011 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Já mám toto,jsou tam i Nauticy z mých začátků,teď nosím prakticky furt Omegy,podle mě stačej dvoje,troje hodinky,jinak se to nedá unosit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Tak to zkusím taky spočítat, v rámco tombedova požadavku i s detaily: oblekovky 2x (Omega, IWC)do padajícího letadla 2x (Casio, Traser)jen tak na ven 4x (Ulysse Nardin, Rolex, Breitling, Omega)dárky 3x (Steinhart, Archimede, Swatch) Takže jedenáct kousků jak tak koukám. K tomu 2x .45ACP (Kimber), 1x .357 Magnum (Ruger), 1x 9mm Luger (Walther). Trezor první dveře vpravo, jděte ve více lidech, má asi 180 kilo a je přibetonovaný k podlaze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 (upraveno) Aktuálně jen dvoje, ale konečné číslo bude 5 !!! Daily watch (do práce, budou brzy) + oblekovky (překvapivě k obleku, Hamilton) + Primky (renovované tátovi hodinky na extra příležitosti nebo při výjímečně dobré náladě)+ otloukánky (quartz potápky Tissot na zahradu, do lesa atd.) + L.E. (pokud projekt Nautilus dojde realizace, když ne, koupím nějakou jinou "levnou" limitku) Upraveno 6. září 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se