sureshot Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 zatial jedny, ine ma neoslovili alebo su mimo moj cenovy strop.a zatial si neviem predstavit vyberat z viacerych
JakubS Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Čtvery a všechny střídám. Před rokem jsem to tu našel, když jsem chtěl jedny trochu lepší mít víc, jak jedny mi tehdy přišlo hrozně divný.
Horhe Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Já mám 8 kousků, ale už 3 tejdny nosím jenom jedny - Glycine Combat Sub.
undertaker Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Ja mam 4 ale na rukach mam najcastejsie dvoje Seiko Alpinist a Citizen Nighthawk
JHonza Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 16 ks funkčních mechanik, z toho 3 dámské (quartz a digi nepočítám). Běžně nosím Orient Mako nebo PS II, když náhodou musím do obleku, vyberu něco pěkného z vintage kousků. Jen dvoje z toho jsou automaty, zbytek poctivě každý večer natahuji .
Frantik Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Kdysi jsem tosil tak 3 - 5 kousku. Vzdycky oblekovky, letecky, outdoor, apod. Ted tocim jedny Rolexy a doma odpocivaj Seiko
snackmc Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Na ruce ted Archimede-Pilot AutomaticDoma:- Poljot Aviator 24 mechnical- Storm - Quartz- Swatch - Quartz- Suunto - Quartz
vraby Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Teď momentálně dvoje(Seiko Sumo,Casio Mudman)).V plánu ještě jedny,pilotky.
snackmc Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 slusnejsich - tzn. nad desitku - 10 ... a nad dvacitku 20? 1
pato31681 Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Pravidelne nosim 4 kusky:Sturmanskie chrono oceanPrim Sport IgenSeiko 7002 diverSturmanskie Sputnik 24h, okrem toho sem tam prevetram len na take domace nosenie Raketa zlatenePobeda po starkejDoxa vreckove po dedoviquartzky OlympiaPrim kal. 66quartz Tissot a ako izbove hodinky pouzivam Prim Autotime kal.66
Almi Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 zatiaľ jedny. ale plánujem mať dvoje, čiže jedny vyslovene na voľný čas a mám aj predstavu, budú to Seiko Monster orange
Návštěvník pitrs182 Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 V současné době dvoje-Tissot Expert, Steinhart Chrono. Díky zde dobře známé "nemoci" mi jich během tohoto roku prošlo rukama, nebo spíše přes ruku, sedm. Ještě že máme, pokud máme, trpělivé a tolerantní partnerky
atim Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 O víkendu jsem měl výročí dva roky tady na fóru a od té doby jsem přes toto postižení nashromáždil asi třicet kousků hodinek, jenom troje jsem prodal, jedny daroval a více méně už jenom shromažďuju, jsem asi nějakej lakomej a bylo by mi strašně líto dát nějaké pryč. Raději čekám až něco zbyde a pak honem šup a koupit další...
pafka Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Asi jsem na tom stejně, jako "atim". Na fóru rok a shromažďuji - hlavně Prim - chtěl bych mít originály a k nim renovace....
Beladona Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Pět nositelných, když nepočítám dnes již neprodejné kousky z doby před chronomagem.... Bohužel se mi některé kryjí svým zaměřením a jiné naopak nedostávají, však to znáte.Jediné co to asi naštěstí brzdí je rodina a jiné koníčky...:-))
lib Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 pět kousků...bylo hůř Tři kousky (quartzky nenosím, tudíž šuplík nepřepočítávám). Bude líp
pevo Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Patery na nošení ze všech oblastí - quartz, automat, manuál. Momentálně v oblibě prim igen. A pak plná šuplata ke koukání...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se