financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 V 22. 3. 2015 v 11:58, tommas4 napsal: laciný fórek by to byl až v případě že bych poradil že mi pomohlo přeinstalovat javu, prohlížeč a změnit antivirus,a pak bych v klidu odešel na obídek což nemůžu, protože dneska celej den budu sedět u pc a pracovatuž vidím Straspola jak to dela :-))))).
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 (upraveno) V 22. 3. 2015 v 15:20, financ napsal: už vidím Straspola jak to dela :-))))).Straspol by to nedělal, bo Straspol tomu nerozumi. Straspol by prudil svou ubohou trpělivou robu aby to udělala, bo ona tomu rozumi. Dyby pak zjistil, že přes všechny ty instalace a opravy to furt neběha, rupla by mu daka ceva a celkově by se mu dost ulevilo... Upraveno 23. března 2015 uživatelem straspol
Jarett Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 (upraveno) Myslím, že všechno již funguje Straspol a Financ ... myslíte, že je normální, že oba máte stejně příspěvků ? Upraveno 23. března 2015 uživatelem Jarett
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 V 23. 3. 2015 v 6:28, Jarett napsal: Myslím, že všechno již funguje Straspol a Financ ... myslíte, že je normální, že oba máte stejně příspěvků ? Snímek obrazovky 2015-03-23 v 7.29.19.pngTo víš- neděle, zájem o hodinky, otevřenej Chronomag a celkem nic na práci... a náhoda je blbec...
novaky Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 proč mi nejdou vkládat fotky? konkrétně se objeví tato hláška: An error occurredYou are not allowed to use that image extension on this community.
LiborP Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Taky mi nejdou vkládat fotky, ani jiné soubory. Nevíte někdo co dělám špatně?
Bimbac Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Zdravím, již delší dobu (snad od počátku) mi nejdou do SZ vkládat odkazy.. Zkoušel jsem ledasco v nastavení poklikat, ale k lepšímu to nevedlo. Zkusil jsem i různé prohlížeče i ověřit tuto nefunkcionalitu na různých strojích, opět bez úspěchu. Prosím znalejší o radu. Díky moc, Bimbac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se