Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mně příroda donutila k zásadnímu kroku, O venkovní Jalapeňo jsem komplet přišel /skoro košík plodů/, ale nevyhodil jsem to, zamrazil a něco s tím spáchám. Ty namrzlé plody ostatních druhů suším a uvidím, jak to dopadne. Njn. Ale i tak to není špatný po tom tragickým jaru.

post-277-0-36931500-1380816078_thumb.jpg

post-277-0-19670500-1380816086_thumb.jpg

Odesláno
  V 3. 10. 2013 v 16:04, gandalf napsal:

Tak mně příroda donutila k zásadnímu kroku, O venkovní Jalapeňo jsem komplet přišel /skoro košík plodů/, ale nevyhodil jsem to, zamrazil a něco s tím spáchám. Ty namrzlé plody ostatních druhů suším a uvidím, jak to dopadne. Njn. Ale i tak to není špatný po tom tragickým jaru.

No já si myslím, že by jsi měl požádat o licenci na zbrojní výrobu.                      :lol2:

Odesláno

Já jsem to radši sklidil, vlastně něco tam zbylo /neměl jsem to momentálně do čeho dát/. Ale ty zelený byly za chvíli suchý a ostrý jsou taky jako čert. Jen jim chybí cukry. Co bylo venku je mrtvý.

Odesláno (upraveno)

Kamarád pracuje jako zahradník v Anglii v Dorothy Clive Garden a je fanda chilli. Tak jsem mu vloni dal pár semínek několika odrůd od Gandalfa. Kamarád ty kytky nazývá familierně Trifidi - hrozně velký, rostou rychle a velkej výnos.

Letos se v Dorothy Clive Garden konal 2nd Annual Chilli Eating Contest a kontestu se samozřejmě zúčastnily všechny druhy plus hromada dalších.

post-8501-0-53556300-1380866490_thumb.jpg

post-8501-0-48923400-1380866489_thumb.jpg

post-8501-0-88087900-1380866889_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

:furious:  Trifidi jo? To potěší. Urodilo se mi kvantum různejch kříženců /ty mrchy jsou hrozně promiskuitní a nedávaj ji pozor/, tak jim budu říkat taky Trifidi /nepoužil to slovo někdy Svěrák? - nerad bych byl pohnán k soudu/

Odesláno

Máš krásnu úrodu. Ja som už tiež narobil nejaké pasty či pomazanky na zimu, ale včera bol riadny mráz a dačo mi zmrzlo.

Odesláno

Nepočítal som s tým, že už na konci septembra prídu také mrazy a aj keď meteorológovia to hlásili, tal som tomu neveril. Vraj padali aj dajaké teplotné rekordy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...