Z. Paul Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Chceš poslat pekelnou mletou směs chilli? Můžeš si to nastavit podle chuti To bylo na mne? Jinak brambůrky moc nemusim, ty Senza jsem měl asi před rokem, ale víc mi chutnaly teda ty s tou hořčicí
m.n. Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Mockrát děkuji gandalfovi za zásilku semínek, které mi poslal už dva týdny zpět, ale já se k nim dostal díky okolnostem až dnes. Plán na víkend je jasný... Jinak teda můžu říct, že už jenom ta semínka pálí do očí a nosu i přes obálku...
gandalf Odesláno 4. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Tak jsem přesázel kolem 90 sazenic a jsem zmoženej, jako kdybych skládal uhlí. Ještě asi 60 a mám hotovo - ale až zítra. Něco budu přesazovat ještě jednou /budou velký a potřenujou prostor/. Manželka to přetrpěla
tc95 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Ja teda nepestuju mne zajima spis tak konzumace a jak Te to "najede" Z-tko je nejlepsi kapesni chilli co znam krom jidla i do caje,kafe,koly,juice atd. a moc neubejva davam tak 10 kapek denne a z lahvicky jsou pryc po 35ti dnech 2cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kejklik Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Vyhodnocení rašelinové tablety Jiffy 7 vers. kokosové tablety Bauhaus. cena 2,90 x 2,40 Kčbobtnání rovnoměrné x každá jinaksoudržnost výborná x rozpadají seklíčivost semen 96 x 80%napadání plísněmi trochu mechy x silně plísně Závěr je jasný: Jiffy 7 navždy, kokosáčky už nikdy.http://www.seminka-chilli.cz/zahradnicke-potreby/
Lion Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 já mám rostliny cca 25 cm vysoké, už se to tluče a přemýšlím kam to dám... něco nechám v pokoji, něco skleník a pár kusů zkusím dát ven jalapeňo vyklíčilo z 80% některé rostliny raší květy, otrhat to?
gandalf Odesláno 21. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 (upraveno) Jo, nemilostrdně je odstraň, ať kytky ještě berou sílu. To já mám menší, pozdě jsem vyséval. Ale ony to doženou. S tím prostorem jsem na tom taky bledě. Dneska jsem přesazoval asi 40 rohů /půjdou na záhon/ a nevim kam s nima. Ještě přesadit rajčata a potom snad už jen čekat na ledové muže. Foliák jsem dnes zkompetoval, půdu upravil rotavátorem - jen sázet :-) To jsem nevěřil, že s tou mašinou se člověk tak nadře.Ještě dodám - ty led svítidla jsou fak bezva. Mohu jen doporučit.edit.: doplnění Upraveno 21. dubna 2013 uživatelem gandalf
kejklik Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Papriky všech odrůd rostou slušně, cca 10 - 12 cm výška, ale hlavně silné stonky. Taky svítím LED páskami z PRC, jsou za hubičky a svítí skvěle. Instalační lišty jsem koupil tady:http://www.svetzarovek.eu/k-955/profily-alu-pro-led-pasky/
Lion Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 kdyby někdo chtěl sáčky na vzorky, doporučuji tohohle prodejce, do ČR to šlo 9 dní, týden to měli celníci... celková 19dní, včetně tohoto víkendu a ve FREE poště je i tracking, byť funguje jen v ČR rozměr 6x9 cm je podle mě akorát http://stores.ebay.com/loosebeads/Jewelry-Accessories-/_i.html?_nkw=Polythene+Bags&submit=Search&_fsub=4537460011&_sid=1044748111
gandalf Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tak jak rostou kytky? Já jsem je přenesl do foliáku, aby se aklimatizovaly, přistínil jsem jim a začnu s finální výsadbou. Ty "okrasný" jsem už přesázel do definitvních květníků.
gandalf Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Několik starších obrázků z letošního pěstování. V současné době už jsou větší :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Tož pěkné to máš,budu muset přesadit jak dojedu z lázní.
gandalf Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Jj už je nejvyšší čas na finální výsadbu /od toho se počítá vegetační období - u kytek které mají 120 dní je to tak akorát/. Já jsem dnes vysázel záhon beraních rohů a čeká mně foliovník a kontejnery a rozdávání sazenic :-)Pro Kamila počítám s pár kouskama, aby mohl doma oštipovat
Lion Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 něco už je ve skleníku a tohle půjde jedna do fóliovníku a něco nechám doma v kyblíku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 23. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Musíš je rozsadit, takhle by z toho nic nebylo. Sazenice máš pěkný, ale na listech vidíš, jak si v těch kelímkách konkurují. Potřebují minimálně 5l květináče. Všechny tyhle druhy co máš, jsou náročný na výživu a prostor. Zasaď je hlouběji - lépe prokoření.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se