Přejít na obsah

Chilli

Doporučené příspěvky

Máte prosím někdo zkušenost s přezimováním rostlin chilli? Četl jsem, jak je to výhodné pro další úrodu. Jen se mi nepodařilo dohledat, které odrůdy jsou jednoletky a které trvalky a případně jaká teplota je na zimování vhodná (a to nemluvím o tom, jestli kytku ostříhat nebo nechat s listy, tam se také rády značně různí). Zatím jsem šel cestou pokus - omyl, jenže jak loni tak předloni to dopadlo "omyl". Uvítám proto nějaké ideové vedení…😉 Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sklizeno. 🌶️🌶️
K tomu přezimování, chtěl jsem to zkusit, ale samá mšice nebo co tak skončila v popelnici. Možná je jí škoda. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 14 minutami, M.K. napsal:

Pro pobavení: vyskočila na mě jedna předsklizňová fotka. Jak patrno, papričky u nás expandovaly až do dětskýho koutku 🙂

to me připomíná ze se blíží čas dat klíčit semena 🙋‍♂️

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, gandalf napsal:

Jj je nevyšší čas. Já už mám rostliny naklíčené a "samovýsev" Aji Charapita dokonce přesázený.

dobre ty, jak dorazim z hor vlítnu na to 🙋‍♂️

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Opět na začátku:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A třeba takhle to jednou skončí:

Odkaz ke komentáři

Vypadá to chutně 🙂 Mně se nechtěně povedl samovýsev Aji Charapita a mám už rostliny kolem 25 cm. Ostatní, v sadbovači, nasazují první pravé listy. Mně se osvědčil P.PROFIMIX 2- pěstební substrát RS II 150l - je asi jediný na trhu, který funguje. Zrovna dnes mi kurýr přivezl další balík /a mám tak minimálně na 2 roky vystaráno/, dodání za 2 dny. Nepikýruji do výsevního substrátu, ale rovnou do tohohle. Je to zázrak /i když dražší/! Je pravda, že klíčím jinak než ty.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...