Pepino777 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna V 20. 1. 2026 v 14:03, gandalf napsal: Nerad se vnucuji, ale budeš něco chtít? Už je nejvyšší čas se rozhodnout. Ahoj, omlouvam se, uplne jsem na to tady zapomnel. Idealne neco mene paliveho. Neco pujde na terasu a neco na zahradu. Sklenik neni a doma za oknem to taky byt nemuze. Premyslel jsem, ze bych letos zkusil i nejake Rocoto, ale zatim mi nikdy neprezilo.
gandalf Odesláno 30. ledna Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna Nevybral sis zrovna jednoduchou kytku - je totiž víceletá. Čím je starší, tím plodnější. Jinak řečeno obr. Máš to kde uskladnit přes zimu?
Pepino777 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Zimni zahradu uplne nemam, ale nejakej tmavsi kamrlik se stalou (nizkou) teplotou by se nasel. TMS yellow od Tebe mi prezila snad 4 roky.
lub Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března zdravím, chtěl bych dodatečně moc poděkovat mistru gandalfovi za loňskou dodávku semínek. no, loni se mi to moc nevyvedlo, jednak pozdě zaseto, potom relativně chladné léto a kytky na balkoně.. pár skleniček čili omáčky však z toho bylo. letos jsem se snažil nic nezanedbat, zaseta zbylá semínka od gandalfa a do toho další odrůdy jako dárek od ženy. k nim byly i výsevní tablety, které jsem tedy dost ocenil. teď už vše přesazeno a na zahrádce stavím skleník, tak se, doufám, letos zadaří o něco víc.. jednu kytku jsem si nechal doma přes zimu, tak uvidím, jestli z ní ještě něco bude..? loni dozrávalo uvnitř Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. letošní kytičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března Ahoj, tak ať ti to roste. Snad bude letošní rok lepší. Já mám přesázeno kolem 80 kousků, z toho 30 půjde na venkovní záhon /moji kříženci/. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se