Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 20. 1. 2026 v 14:03, gandalf napsal:

Nerad se vnucuji, ale budeš něco chtít? Už je nejvyšší čas se rozhodnout.

Ahoj, omlouvam se, uplne jsem na to tady zapomnel. Idealne neco mene paliveho. Neco pujde na terasu a neco na zahradu. Sklenik neni a doma za oknem to taky byt nemuze. 

Premyslel jsem, ze bych letos zkusil i nejake Rocoto, ale zatim mi nikdy neprezilo.

Odesláno

Nevybral sis zrovna jednoduchou kytku - je totiž víceletá. Čím je starší, tím plodnější. Jinak řečeno obr. Máš to kde uskladnit přes zimu? 

• po měsíci...
Odesláno

zdravím,

chtěl bych dodatečně moc poděkovat mistru gandalfovi za loňskou dodávku semínek. no, loni se mi to moc nevyvedlo, jednak pozdě zaseto, potom relativně chladné léto a kytky na balkoně.. pár skleniček čili omáčky však z toho bylo. letos jsem se snažil nic nezanedbat, zaseta zbylá semínka od gandalfa a do toho další odrůdy jako dárek od ženy. k nim byly i výsevní tablety, které jsem tedy dost ocenil. teď už vše přesazeno a na zahrádce stavím skleník, tak se, doufám, letos zadaří o něco víc..

jednu kytku jsem si nechal doma přes zimu, tak uvidím, jestli z ní ještě něco bude..?

loni dozrávalo uvnitř

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

letošní kytičky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj, tak ať ti to roste. Snad bude letošní rok lepší. Já mám přesázeno kolem 80 kousků, z toho 30 půjde na venkovní záhon /moji kříženci/.

• Like 1
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...